Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

hehe...moja zelenka je tud ?e junfr, samo sem nekaj gledal in super da je streha zadaj malo privzdignjena :hohoho: ...da ga bo zelenka zgubila bo ena mogla res ornk prosit a ne :) hehe

druga? pa v lancerju tastarmu se zici noro dobro podrejo lepo ?ist naprej pa ?e naprej se preklopjo, rata skoraj dnevna soba, v twinga?u pa zakonska postla sam na ?alter je treba pazit :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

A ste zihr da jo je Ljubljana pokvarla? Jest mislm da jo je vsaki kraj malo :) Druga? pa tole David kar si povedal, da je bila prej v ?oli pridkana cvetka, to pa tudi jaz opa?am, tiste ki so bile prejle tkole v ozadju jih je kar nekaj sedaj tak?nih da samo ?zmeden?

post-288-1163512886.jpg

post-288-1163512895.jpg

post-288-1163512910.jpg

post-288-1163512919.jpg

post-288-1163512929.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

Ombre je bil bil vsak petek in soboto odprt od ?estih zjutri, potem so "spucal" in jovo na novo, enkrat sem pri?el tja ob ene 6.30 in je en redar pijan?ke vn pometu, ?ista?ica je spucala, ?eprav je ?e vedno vse smrdel in potem je bla kafana cel dan, zve?er pa jovo na novo :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

Za probat je pica v hombretu, samo jest sem takrat navadno vzel oz. par ko?kov sem probal, pa sem malo bral kak?ne vse majo iz zna bit zanimiv. Ma ?e samo da vidi? kak?en ambient je zdej je dobr it pogledat :) ...tam kjer je prej DJ musko vrtel zdej picopek pice vrti :hohoho: je pa lepo spedenan lokal.

Labi nima? kej....dogodek v lipi je svoje naredil in je pa? lastnik dejavnost spremenil. picerija in kafana :)

aja pa vhod tud ni ve? tam ko je bil ampak s parkinga...da ne boste kej preve? okol bajte skakal ?e boste ?li tja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

Labi to je tista ?ist ob cesti a ne? ja sem ?e bil tam, samo nisem jedel, zgledal je pa kar vredu, ?eprav no, tole o picah je tako, povsod je ve? ali manj podobno, moram re?t da morajo imeti zelo bednega picopeka da pico kiksne.

aha..?e nekaj....nazadnje sem pico jedel v OMBRETU :D ...slavnem lokalu v katerega smo hodili ko nikjer ve? ni ni? dogajal...in sedaj, lokal urejen, vse prenovljeno + picerija je ratala. Pice imajo vredu in so povpre?ne, je pa povdarek na mehi?kih dodatkih, od nacho sira naprej...pejte pa boste vidl :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Ma? al samo misli? da ga ma? ? :hohoho:

..jah ne vem, vedno je plac ?e za kak?no :) ni nobene tolk velke da bi ga celega zasedla :hohoho: ...tako da zaenkrat ?e raje vlagam v avto kot pa v ?enske :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga ?mo volt?
Napisano

Mene tud Zoran mal matra, ?lovek je sposoben, podjetje, samo poglejmo kaj je iz Mercatorja naredu :bravo: ?eprav mi je politika res mimo do amena, bom pa mogo?e res ?el volt. Kaj pa vem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Borut dobro si se razpisal. Dobro te je o?ela, tole je ?ist prov da si konc temu naredu, ma? pa eno ornk ornk izku?njo ve?. Glede tega kar si napisal v zadnjem stavku se pa ?ist strinjam s tabo, sploh LJ je po ve?ini katastrofa glede "DIVNIH" punc. Sej ne re?em da se ne da fajnih v LJ spoznat ampak je res ?e bolj loterija, pa seveda je odvisno od tega kak?en okus ima?. V lokalih je pa sploh sranje, glede na to da pride do bejbe ?e in ?e tipov v eni no?i (v tak?nem in druga?nem stanju) in ve? al manj vsi morijo ipd., tako da nekatere ?e avtomatsko grdo gledajo vse po vrsti. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Pravi Jeba?h kot zgleda

hehe...ne ne, nisem nikol biu, nism in ne bom :bravo:

David kaj res ne pije??? k ne poznam primorca k ne pije, prej lih obratno, da ga zaugate k norci :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

hehe...no sej ni krize...?eprav zadne cajte sem bol len ratu glede ?uranja (zdej sam ?e 1x na teden) sam mislm da je to spet en obdobje, tko 2 mesca kot vsak let, k mi n? ne sede, upam da bo kmal minil :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.