Pred cx-5 sem imel na opel astri led parkirne lučke (neoriginal). Pa mi je kar moj mehanik na rednem servisu zamenjal nazaj na original in tako "prešparal" slabo voljo na tehničnemu.
Jaz sem imel (oziroma so še vedno pri novem lastniku) na stari 6-ki parkirne led ledice in nikoli nobenih problemov na tehničnem, niti policaji niso nikoli pogledali luči.
Da se bolje razumemo: Unirojal zdrži dve sezoni tako, na silo (na koncu druge sezone že vprašanje, če sploh imajo še tisti zakonski minimum), Nexen zdrži eno sezono.
Pri meni ena sezona pomeni okoli 25.000 km zmerno do pretežno hribovskih ovinkastih cest. Kaj pa pri tebi pomeni ena sezona?
Recimo 17000 km, odpeljanih večinoma precej hitro, po urejenih asfaltnih cestah. Gume imajo 3 leta. Res pa je, da je letos 6-ka od julija bolj zapostavljena.
Slovenija je svobodna dežela! Ne morejo nas prisiliti, da razmišljamo s svojo glavo, če mi tega nočemo...
Jap, sedaj imamo svobodo.🤣🤣 Baje, da bodo kmalu upokojenci ob ponedeljkih namesto petkovih kolesarjev, ki imajo sedaj vse, kar so zahtevali in jim dol visi za rajo, proslavljali "svobodo" in bodo plesali tako na Semedelski promenadi.(v Kopru) Seveda bodo imeli v rokah transparente in drugo orodje. Ko se upokojenci pobunijo je to malo drugače kot tisti zapohanci ob petkih. 😉
pred 3 urami je pob napisal:
Odkar so cepiva ni človeka, ki je bil na TV kot neka stroka in ni izrekel stavka - cepite se in s tem zaščitite druge. Ga ni.
Vsi so drdrali napisano skripto in to s tako samozavestjo, da s(m)o jim verjeli.
Ampak ok, vsak se je odločil zase, podpisal izjavo o lastni odgovornosti in življenje je šlo dalje. Me je pa zelo motilo, kako so na podlagi vseh teh laži omejevali naše pravice. In tega jim ne bom nikoli oprostil...
Kje si se pa ti so sedaj skrival? Aja, ni bila korona aktualna. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem imel (oziroma so še vedno pri novem lastniku) na stari 6-ki parkirne led ledice in nikoli nobenih problemov na tehničnem, niti policaji niso nikoli pogledali luči.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani