Skoči na vsebino
Poky
Napisano

khm,..kot poobla?eni pokyev messenger, vam sporo?am,..da se vsem zahvaljuje za ?estitke ;)

kje ma? pa uradni list da si poobla??ena :hohoho: joke :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo malo update-a :D Ninja ne znoret od navdu?enja :hohoho: kot sem ?e rekel da se mi je zdel da je treba avto zrihtat da nea bom furu gajbice okol... dr?i :jupiii: avto je naliman na ceste in na ovinke ko pjanc plota :mi pijemoo: nora igra sploh drag ko mi mustang gre kr na zadne pa prefura 1/4mile v 9.12s :blink::ouje: morte igrat sam mal mi je ?al k ni freeride-a :(

Mogo? posnamem kaj z Frapsom, dam na youtube in bote vidl kok se npr. mazda 3 sport obna?a ko ma okol 500 hr?kov :D To je ta na sliki spodaj (?rna) B)

Objavljena slika

Tole se da dobit od mazde:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

To so pa mi iz kariere:

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

moji prvi vtisi so ?e kr isti :P gajba za japke :hohoho: drga? je pa pomoje finta v tem da avto zrihta? do max. :ne vem: bomo vidl :P zaenkrat mam stage 3 turbo, stage 2 brembo bremze, 3cm ni?ji avto, felge druge, spredno masko mal po?timano za bolj?o aerodinamiko, spojler zadaj,... pa ?RNE barve je.... pa MAZDA je.... RX-8 JE :bravo::danzoman:

trenutno vozim okol 423bhp stroj, se bo pa kmal spremenil ko dam stage 3 ma?ino not, nitro, pa ga spustim na stage 3 fedre pa kolektorje pa auspuhe zamenjam pa en aerodinami?n bodi kit dam gor, pol ko bo pa dnar pride pa ?e drivetrain, transmision,.... velik dela :D sam ?e vedn nabri?em une plymuth cude iz B razreda kamer sem tudi jaz padel po prese?enih 400bhp :blink::P cude majo pa skor vse tam okol 700bhp tko da :rulam:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

Evo porihtal ?e hlajenje grafe :danzoman: brez hlajenja blo v PROSTREET-u vrtoglavih 82C* pol je pa ma?ina zmrznila :D Z venti?om pa ne pride nad 65 meybe max 70 pa ?e to je extrem :jupiii: Na namizju mam 52C*, kjer jih je prej bilo min 59C* :danzoman:

No pa ?e pas slik:

Objavljena slika

Grafa in njen hladilnik (to kar se vidi je obrnjeno navzdol in nanj iz podna sedaj vent piha, kar prej ni)

Objavljena slika

Pa ?e ena...

Objavljena slika

Neuspeli poskusi...

Objavljena slika

Venti? prej, sedaj je pa ultra quiet, na eni slikci viden z 4-mi modrimi ledicami

Objavljena slika

In pa moj glavni izum :danzoman: Sem kr eno radirko razrezal pa z sekundnim napopal ?tiri kocke gor da stoji pa ga postavil v ohi?je :D piha direkt na grafo

Objavljena slika

No tu je vidn un moder vent pa moj izum :ouje:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.