Hrvatje so igral fantasti?no, ?vabi pa za en kurc. Na za?etku sem jih imel za favorite (ker prakti?no igrajo doma), zdej pa nisem glih prepri?an.
Vedel sem da hrvati ne bojo igrali tako slabo kot so prvo tekmo, ampak tokrat so prestavli igro za 2 nivoja vi?je, sem pa vseeno mislil da proti razplo?enim nemcem ne bi imeli ?ans (1:2 za nemce sem ra?unal).
No ja s tako igro Hrvatom ne uide polfinale (ker bi v ?etrtfinalu znal dobit kake ?ehe).
Lepo, ?panci so fajni namahl Ruse, upam da grke nabijejo 6:0.
V?eraj so me Grki razpizdli, ubijal so fuzbal. Podajal so si v obrambi kot tanajhuj?i brezvezniki in kot da ne vejo kaj bi z ?ogo. ?al mi je bilo, da niso ?vedi ?e prej zabili gola, bi se vsaj oni smotkoti premaknl iz svoje polovice. Bedna tekma do konca, kak je tem Grkom ratal zmagat pred 4-imi leti mi ?e zdej ni jasno.
Nizozemci so igral fantasti?no, sam kaj ko po ve?ini tako za?nejo in potem popustijo.
Izognite, pri?parajte dnar, ta knjiga je sranje. Naslov pove vse o ?em naj bi se ?lo, zaplet, liki,ma vse je nedodelano in popolnoma dolgo?asno predstavljanje in razvijanje same zgodbe.
Veliki Rajh 1964 ~ Robert Harris
Dobra knjiga, ne vr?e te na rit, te pa vseeno kar potegne not.
Zdaj pa berem:
Roman Warfare ~ Adrian Goldsworthy (Rim in njihove taktika bojevanja)
Zaenkrat OK, ampak mislim da ne bom dobil odgovore na vpra?aja, ki me zanimajo.
?e je golman mal psihologa, lahko nategne Ronalda. Ronaldo zmer nardi dva hitra koraka, se ustavi, da pogleda kak se misle vratar zalu?at in potem brcne v kontra smer. Vratar tako lahko samo naka?e, kot da se ho?e zalu?at v eno in potem sko?i na drugo stran.
V?eraj delal cel dan aka en normaln siht, prsu dam je blo se treba service and support pr kolegih delat, blo treba sibat spet na siht ob 1am, ura je cca. 5am in na sihtu cakam, da se mi siht zacne ob 8-ih.
Verjetno jo bom tudi ja zkoncal iz ciste trme, ker skos neki pravjo kok je to huda knjiga in bestseller oh in sloh...
Sveta kri in sveti gral sta pri meni ze odpisana. Itaq vec ne vem zakaj se gre, tako da bi moral se enkrat od zacetka, to se mi pa tudi pod razno ne da.
Nabavil in prebral se dve knjige iz tega sklopa Smrt Kraljev in Polje me?ev. Prebiram pa ?e zadnjo iz tega sklopa, Bogovi vojne.
Zdaj ko se bli?a poletje, priporo?am slede?e knjige kot zanimivo in lahkotno branje, ki bo popestrilo lenarjenje na pla?i. (no mene je danes speklo ko hudica, ko sem se spozabil na soncku ob branju zadnje knjige).
Medtem sem se lotil branja dokaj znane knjige: Ime ro?e ~ Umberto Eco. Za?etek je te?ak, upam da me kasneje potegne not.
So pa tudi mene nategli par let nazaj. Sem se pozanimal na DURS-u kako izpovnit, in so mi se tam rekli kako naj nardim pa da dobim potem se neki nazaj (one dinarje, ki so nam takrat studentom pobirali pri vsaki napotnici). No in po teh kalkulacijah bi mogu dobit ene 50k SIT nazaj, gues what, na koncu sem mogu placat 90k SIT, na DURS-u so mi razlozili, da se je pac umes neki zakon zamenju in da se naj kar v vrsto postavim, poleg vseh ostalih na zobe metajocih se studentov. In so rekli da brezveze se prtozit, ker me bo se sam drazi prslo.
Te neki ze vnaprej izpovnjene napovedi so sama natega, da je ne bi blo poztrni, pokvarjeni, *******, drzavi kej placat oz. nazaj dat. Vsakic ko odprejo gobec se spomnim nekega stripa Alana Forda, kjer kralj krici:" Davek na zrak ki ga dihas, davek na zrak, ki ga ne dihas, davek na.... in davek na..." Kmalu bo tudi pri nas tako.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po?teno.
A kdo ve kaj za en sport igrajo, men ni ratal videt.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani