Skoči na vsebino
EURO2008
Napisano

Mah na firmi sem mel stavo da bo, 0:2 za portugalce in 3:2 za Cehe, no rezulteti so bli to?ni, samo za napa?no stran.

Kak so se ?ehi pocen zajebal. To je bil ?isto takti?ni zajeb. Kollerja bi mogu ven potegnt, pa kakega hitrega napadalca not.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Nizozemci in ?panci se lahko sre?ajo le v polfinalu, ?e mene pra?ate zaradi butastega sistema....

Kukrkoli, sam da bojo pol v finalu Portugalce nabil. Navijam pa za ?pance.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Mi je zal da nisem gledal cele tekme...

Hrvatje so igral fantasti?no, ?vabi pa za en kurc. Na za?etku sem jih imel za favorite (ker prakti?no igrajo doma), zdej pa nisem glih prepri?an.

Vedel sem da hrvati ne bojo igrali tako slabo kot so prvo tekmo, ampak tokrat so prestavli igro za 2 nivoja vi?je, sem pa vseeno mislil da proti razplo?enim nemcem ne bi imeli ?ans (1:2 za nemce sem ra?unal).

No ja s tako igro Hrvatom ne uide polfinale (ker bi v ?etrtfinalu znal dobit kake ?ehe).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Lepo, ?panci so fajni namahl Ruse, upam da grke nabijejo 6:0.

V?eraj so me Grki razpizdli, ubijal so fuzbal. Podajal so si v obrambi kot tanajhuj?i brezvezniki in kot da ne vejo kaj bi z ?ogo. ?al mi je bilo, da niso ?vedi ?e prej zabili gola, bi se vsaj oni smotkoti premaknl iz svoje polovice. Bedna tekma do konca, kak je tem Grkom ratal zmagat pred 4-imi leti mi ?e zdej ni jasno.

Nizozemci so igral fantasti?no, sam kaj ko po ve?ini tako za?nejo in potem popustijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Jest sm na firmi stavil 5? na Spance, bom danes vidu kok sem se zafrknu. Druga?e pa Nizozemci ali Nemci.

Sem sre?en da so Nizozemci nabil Italjane. Skoda da ni blo 5:0.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

Atlantida ~ David Gibbins

Izognite, pri?parajte dnar, ta knjiga je sranje. Naslov pove vse o ?em naj bi se ?lo, zaplet, liki,ma vse je nedodelano in popolnoma dolgo?asno predstavljanje in razvijanje same zgodbe.

Veliki Rajh 1964 ~ Robert Harris

Dobra knjiga, ne vr?e te na rit, te pa vseeno kar potegne not.

Zdaj pa berem:

Roman Warfare ~ Adrian Goldsworthy (Rim in njihove taktika bojevanja)

Zaenkrat OK, ampak mislim da ne bom dobil odgovore na vpra?aja, ki me zanimajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e je golman mal psihologa, lahko nategne Ronalda. Ronaldo zmer nardi dva hitra koraka, se ustavi, da pogleda kak se misle vratar zalu?at in potem brcne v kontra smer. Vratar tako lahko samo naka?e, kot da se ho?e zalu?at v eno in potem sko?i na drugo stran.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

men je pa hecen vsakic ko grem v pristino (ali pac po dolenjski avtocesti) Bic (bich, nimam sumnika) :D

Zadnji? mi je stranka razlagala, da ko kli?ejo v tujino da imajo neko te?avo na Bi?u, kako je zmer smeh ko omeni ime kraja. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Crknu novi PC, mislim da je ?la mati?na, tako da sem bil primoran reaktivirat tastarega. K sre?i ga ?e nisem formatiral.

Pa glih Team Fortress 2 sem si nabavil...

V ponedeljek bo na ?ithu No.1 prioriteta moj PC po?timat. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

V?eraj delal cel dan aka en normaln siht, prsu dam je blo se treba service and support pr kolegih delat, blo treba sibat spet na siht ob 1am, ura je cca. 5am in na sihtu cakam, da se mi siht zacne ob 8-ih. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

Verjetno jo bom tudi ja zkoncal iz ciste trme, ker skos neki pravjo kok je to huda knjiga in bestseller oh in sloh...

Sveta kri in sveti gral sta pri meni ze odpisana. Itaq vec ne vem zakaj se gre, tako da bi moral se enkrat od zacetka, to se mi pa tudi pod razno ne da.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

In prilika je bila :D

Nabavil in prebral se dve knjige iz tega sklopa Smrt Kraljev in Polje me?ev. Prebiram pa ?e zadnjo iz tega sklopa, Bogovi vojne.

Zdaj ko se bli?a poletje, priporo?am slede?e knjige kot zanimivo in lahkotno branje, ki bo popestrilo lenarjenje na pla?i. :D (no mene je danes speklo ko hudica, ko sem se spozabil na soncku ob branju zadnje knjige). sramezljiv

Medtem sem se lotil branja dokaj znane knjige: Ime ro?e ~ Umberto Eco. Za?etek je te?ak, upam da me kasneje potegne not.

Freud-ovi spisi so trenutno na stranskem tiru.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Bojda po resni?nih dogodkih: :D

Bono, the lead singer of the band U2 is famous throughout the entertainment industry for being more than just a little self-righteous.

He is playing a U2 concert in Glasgow, Scotland when he asks the audience for total quiet.

Then in the silence, he starts to slowly clap his hands, once every few seconds.

Holding the audience in total silence, he says into the microphone, "Every time I clap my hands, a child in Africa dies."

A voice with a broad Scottish accent, from near the front of the crowd, pierces the silence.............

"Well, f o k i n stop doin it then!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dohodnina
Napisano

Jest mam cca 80 za dat.

So pa tudi mene nategli par let nazaj. Sem se pozanimal na DURS-u kako izpovnit, in so mi se tam rekli kako naj nardim pa da dobim potem se neki nazaj (one dinarje, ki so nam takrat studentom pobirali pri vsaki napotnici). No in po teh kalkulacijah bi mogu dobit ene 50k SIT nazaj, gues what, na koncu sem mogu placat 90k SIT, na DURS-u so mi razlozili, da se je pac umes neki zakon zamenju in da se naj kar v vrsto postavim, poleg vseh ostalih na zobe metajocih se studentov. In so rekli da brezveze se prtozit, ker me bo se sam drazi prslo.

Te neki ze vnaprej izpovnjene napovedi so sama natega, da je ne bi blo poztrni, pokvarjeni, *******, drzavi kej placat oz. nazaj dat. Vsakic ko odprejo gobec se spomnim nekega stripa Alana Forda, kjer kralj krici:" Davek na zrak ki ga dihas, davek na zrak, ki ga ne dihas, davek na.... in davek na..." Kmalu bo tudi pri nas tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.