Obvezno ga naredi za razli?ne glasbene okuse (magari ve? verzij, da bo vsem v?e?), ker eni ne marajo butanja, majo raj?i rock oz. metal, doma?o muzko ali karkoli ?etrtega.
hja, bomo vidl kok bo to zdej izvedljivo, ker zdej bo dost ve? dela kot je blo nazadnje, ker nebo kr neki nametan skupi
Lojz, Honda forum je narjen tako, da ?e te od tam nih?e ne pozna ne pride? noter (zarad homologacij in tega sranja), ?e si pa neznan si pa sumljiv, da si polcaj
Sori kolega. Upam da me razume?, da glede na to, da me tukaj vsi divjaki in prekr?karji sovra?ijo, ker jim vzgojne pridige delam, pa? ne morem zaupat in verjet, da me s to pija?o ne bo ?akalo kak?no neljubo presene?enje. Preve? raznoraznih gro?enj sem ?e do?ivel tukaj.
Bom reku tako kot je reku na? bodo?i predsednik dr?ave in Zmajev veliki ljub?ek Borut Pahor; Ne da no?em prit ker nisem pogumen, ampak pri?el ne bom zato, ker nisem neumen.
?e tukaj ni nobenga tako pogumnega, da bi povedal kje in kdaj se foruma?i redno sestajate, potem ne vidim razloga zakaj bi jaz vsem povedal kdaj bom pri?el k vam. Povejte kje in kdaj se redno shajate, pa vas bom enkrat presenetil s svojim obiskom. Ni? bat, zgolj pija?o vam bom pla?al. ?e se shajate pa v ka?ni restavraciji, pa tud ne vidim nobenga problema, da vas po?astim s kak?ni pasuljem ali vampi. Ampak ne povem kdaj, da me ne boste ?akali s kak?no gorja?o. Pa? ne zaupam vam. Pa to ne mislim nate 'Dejan Pavlovic' osebno, ker se ne spomnim da bi midva bila v kak?nem konfliktu. Torej proti tebi ni? osebnega. Razen ?e uporablja? kak?en alternick. Bossu pa res ne verjamem ni?. On je z vsemi hudobnimi ?avbami namazan. Pa ?e kdo bi se najdu.
ah Lojz, premalo nas pozna?, tak hudobni pa spet nismo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hja, bomo vidl kok bo to zdej izvedljivo, ker zdej bo dost ve? dela kot je blo nazadnje, ker nebo kr neki nametan skupi
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani