Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ma?ari so po moje ?isto vredu naredili. Slovenci bi se lahko zgledovali po njih namesto da se delamo politi?no korektne.

Ker EU se je izkazala za povsem nesposobno in je res totalno zavozila do konca, mi se pa delamo lepe namesto da bi ??itili svoje interese. Merklca naj kar sama z ladjami hodi po zastonj delovno silo direkt v Tur?ijo, ?e ji je to tako v?e?. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa ?e prilo?nost je da postavimo ?ico kak (kilo)meter v Hrva?ko in tam postavimo za?asne kontrolne to?ke. Sicer bodo protestirali ampak mi se lahko izgovorimo, da je samo za?asno. Tako kot so to storili Hrvatje z mejnim prehodom Se?ovlje, za katerega so takrat trdili, da sploh ni mejni prehod, ampak samo za?asna kontrolna to?ka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V Afganistanu vojna traja skoraj 4desetletja, vmes je bilo ve?krat ?e zelo krvavo, trenutno niti ne. A je mogo?e kdo takrat ko je bila vojna tam res divja, kje pri nas videl kak?nega afganistanskega begunca? Tako da ne mi re?i, da sedanja situacija ni na?rtovana, organizirana in, kot ka?e, tudi odli?no izpeljana. 

Pa ?e to, koji k. imamo mi ?engensko mejo, ki jo brez kakr?nekoli kontrole z lahkoto pre?ka prav kdorkoli. Mene vsak dan ko pridem na ?iht obravnavajo kot najhuj?ega terorista, me testirajo na prisotnost sledov eksploziva...Po drugi strani pa k nam hodijo ljudje z vojnih podro?ij z lepimi novimi kufri, pa nih?e ne pogleda kdo od njih ima v kufru AK47.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja ?ist zlahkoto se bo kak?en miljon?ek al pa dva tri Evropejcev preselilo na kak?en indonezijski otok, pa mese?no bodo dobil od doma?inov ene 800?ke?a po glavi. Za ?port bodo lahko prosto delal pizdarije kakr?ne se da videt pri dana?njih "beguncih", pa? da bo njihova du?a la?je zdr?ala brez smu?arije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

Sej meni je jasno, d a?e kr?i? pravila, da te lahko za?opatijo se mi pa ne zdi fer, da te proba nekako ujet v zanko, da bo? naredil prekr?ek ki g abodo zacolali. To so podle fore.

Eden od mo?nih pogledov. Res je da ni lepo uporabljat take podle fore. Po drugi strani je to koristna selekcija, tak?ne ki se z lahkoto sprovocirajo ali ki imajo te?ave z egom je dobro mal umirit.  

Ko smo ?e pri section control Trojane. V?eraj se mi rampa na izvozu z avtoceste Blagovica ni hotela dvignit vsaj minuto. Danes enako pa sem se kar mimo zaprte rampe zbasal ven. A prav razumem tehnologijo, noter v ku?ici drema nekdo ki osebnim avtom dviguje rampo, tovornjakom pa kasira? Nikjer namre? ne pi?e "potrobi da se zbudim".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No, midva s punco pa sva naro?ila nov akvarij, tako da greva s 60 na 240 literskega  :P

240 litrskega? Baje so Japonci ?e izdelali high tech 240 litrski akvarij ki je ?isto majhen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Naro?il in ?e dobil enormne koli?ine (za 150?)  tablet (takih za jest) iz Doj?land,. Pla?al s Paypalom in glej ga ?ment, na eurocardu kar 2x avtorizacija za eno naro?ilo, ena takoj zve?er ob naro?ilu, ?e ena za isti znesek pa zjutraj ?zmeden? . Na mojem paypal ra?unu je razvidno, da je bila transakcija izvedena samo 1x. Sedaj upam, da bodo tudi iz eurocarda dol pocufal samo 1x. Sem ?e kontaktiral pristojne, zaenkrat ni druge ?kode kot ta da je ?el mese?ni limit v k...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

A1 konec augusta pono?i ?ist prazna, drugi teden v septembru -  torek sredi dneva, tudi pol prazna, predvsem pa nobenega kamiona. Relacija Plo?e - Novigrad na Dobri (mal pred Karlovcem), ?e bi se peljal ?ist do Zagreba, bi bilo tam mogo?e druga?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Matr, dohtar me je ?ist prestra?il zaradi mojih kolkov, da so ?ist v pi... Glede na moja mlada leta mnogo mnogo prekmalu. Zdaj se moram namalat pri enem od ortopedov, ne ?e ravno za zamenjavo rezervnih delov, pa? pa zato da bi bila ta ?imkasnej?a.

Ali ima kdo kaj pojma o tem, kje bi bilo pametno iskati ortopeda, ali na UKC ali Valdoltra (dale?) ali kje kak?en koncesionar?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

Kolikor mi je znano so tudi bila neka obnovitvena dela (pred iztekom garancije, ne vem kak?ne). Vem pa da sem dostikrat s stare ceste opazoval po?asi veze?o kolono na AC. Na stari cesti so deli, kjer je povsem varno voziti 100. ampak kr?i? pa zakon, res je. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

Od pomladi sem kar precejkrat imel relacijo proti Vranskim in nikoli nisem uporabljal avtoceste ker je bila stara cesta ?ez Trojane ve?inoma hitrej?a varianta.

Ko ?e nekdo omenja pobiranje kazni od tujcev, sli?al sem, da je to samo v primeru da ga zakasirajo preden se odpelje iz na?e dr?ave. ?e mu pride ra?un domov naknadno po po?ti, naj bi ?el denar v prora?un njihove dr?ave. A kdo ve a je to res?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V tej begunski krizi se je potrebno spomnit besed na?ega precednika, ki je vseskozi govoril, da moramo krizo razumeti kot novo prilo?nost. Poleg tega nam je tudi obljubljal nem?ki vlak. Sedaj pa, ene parkrat v solarij, potem dokumente stran vre?, pa na ?tacjon!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?vabska posla... goljufija jim nikoli ni bila tuja niti bogatenje na drug ra?un ne.

Izku?nja iz slu?be. Pri na?em poslu direktno sodelujemo z Italijani, Nemci in Srbi. Zanimivo, da balkanska posla pri tem dobijo nek drug pomen. Dale? najbolj korektni so Srbi, tudi po strokovnosti kapo dol pred njimi. Potem so za njimi Italjani,  Nemci so totalna tema. Ne delajo drugega kot cel ?as preizku?ajo kako te bodo nategnili. Pravi cigani. Pa ni bilo tako, pred 25 leti so bili druga?ni, ampak o?itno je v teh letih njihova superiornost izpuhtela nekam, pla?e bi pa imeli ?e vedno iste oz. ve?je. Saj jih razumem, takrat je bil pri njih pir po 3,5 marke (1,75?), sedaj pa ... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V zalivski vojni so se ameri?ani ustavili, ?eprav je Irak le?al na tleh, so ga pustili. Se ?e spomnim kako je takrat Glanckopf pizdu zakaj jih niso sesuli.

Potem je o?itno zavladala druga?na politika. Nekdo je dobil novo idejo kako sesuti konkurenta - tako da destabilizira? vse regije, ki ga obkro?ajo. Pa so najprej izvozili demokracijo v Irak da je tam in v okolici nastala totalna ?tala, nadaljni izvoz demokracije se je imenoval arabska pomlad ki se je izkazala za te?ko zimo, Sirija je bila ko??ek torte - najprej nekaj oro?ja enemu trenutnemu prijatelju, nato drugemu prijatelju ki je bil v?eraj ?e sovra?nik in je ?tala zagotovljena. V Ukrajini so uspeli zrihtat prevrat, vedo?, da Rusija ne bo dr?ala kri?em rok - reakcija Rusije pri?akovana - so jo nategnili, ker so ji v zameno za miren padec Berlinskega zidu obljubili, da se NATO ne bo ?iril na mejo Rusije. 

Pri tem je zanimivo zakaj Anglija tako prepri?ljivo napoveduje svoj izstop iz EU - verjetno ?e ve da je igre konec. 

Res ne vem zakaj nismo poslu?ali g. Peterleta in postali ?vica II. Ker smo ?li raje v EU imamo sedaj kup problemov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Take zvoke je moja mazdurina spu??ala nova in to brez zagozdenih kamen?kov. Vsaki?, ko sem se pripeljal domov in vzvratno zapeljal na dvori??e, se je zbudila cela vas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.