DeSUS tempo pedaliranje, kot se spodobi za nedeljsko popoldne; od doma do Domžal, Mengša in povratek, nekih 32km, brez JE Krško, tok še nisem DeSUS. :)))
Če imate časovni zamik; film Songbird na HD Cinestar Fantasy. Film izdelan 2020. Film govori o zivljenju v bliznji prihodnosti leta 2024, ko je Covid23 in je vse zaprto na karantenske cone. Ce te ujamejo da se gibas v karanteni te lahko vustrelijo. Ogled na lastno odgovornost!
Točno tako, meni ni težko poprijeti za delo in raje štartati 'z nule' kot nepopisan list, kot tarnanje in negodovanje, a ne naredit nič v smeri izboljšanja oz. sprememba.
Veliko ljudi dobesedno uživa v tem, da se smili sama sebi iz dneva v dan, a ukrepanja nobenega. Takšni v kolektiv vnašajo slabo voljo in depresijo, no tovrstnim osebkom sem POMAHAL V SLOVO.
Po enem mesecu v novi službi lahko rečem da sem vesel, da sem potegnil črto pod UKC in javni sektor nasploh ter zlasti najbolj škodoželjen in zafrustriran kolektiv kar sem jih kdaj doživel. Tam (v Komerciali oz. Nabavi UKC) so osebe nezadovoljne same s seboj in z vsem okoli njih, da ne rečem kakšen Texas je vse skupaj in sem vesel, da sem odšel.
Skratka, kdor ni zadovoljen, čimprej MENJAVA, brez oklevanja in izgovorov, poiskati prijeten kolektiv in življenje bo lepše!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes s hčerko na zadnje letošnje kopanje v morju, HR Is3, DeSUS termin je zakon!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani