Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Strankarskim kolegom sem danes (javno) povedal par krepkih in kar jim gre, taglavnim seveda. Dovolj blefiranja!

Alex, res je Socialni demokrati (Slovenije, ne Magyarorszag-a) :)))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano
pred 4 urami je TBA napisal:

Pa kako slivovko in pir zraven

Manj nevarno srkniti Slivovko, kot srečati Slivko, z lopato in da ni snega v bližini. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Če imate časovni zamik; film Songbird na HD Cinestar Fantasy. Film izdelan 2020. Film govori o zivljenju v bliznji prihodnosti leta 2024, ko je Covid23 in je vse zaprto na karantenske cone. Ce te ujamejo da se gibas v karanteni te lahko vustrelijo. Ogled na lastno odgovornost! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Jaz pa imam kar nekaj mašinc iz lidla/Hofer in sem zadovoljen. 

Hišo CELO preštemal z hoferjevo štemarco za 80€.... :jupiii:

Si iskal naftni vrelec? :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 11 urami je TiEn napisal:

Težka, v singapurju se težko prehiteva. Mogoče jim pa rata. Sam jst vseeno milsim da nimajo šans če bo normalna dirka brez preveč prekinitev.

Z Maxom bolj zadaj ima Merkl relativno dobre karte na mizi. 1 varnostni avto seveda karte takoj ponovno premeša. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Točno tako, meni ni težko poprijeti za delo in raje štartati 'z nule' kot nepopisan list, kot tarnanje in negodovanje, a ne naredit nič v smeri izboljšanja oz. sprememba.

Veliko ljudi dobesedno uživa v tem, da se smili sama sebi iz dneva v dan, a ukrepanja nobenega. Takšni v kolektiv vnašajo slabo voljo in depresijo, no tovrstnim osebkom sem POMAHAL V SLOVO. :)

Realni optimist sem bil in ostajam še naprej. :)

imejte tudi vi lušten wikend! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po enem mesecu v novi službi lahko rečem da sem vesel, da sem potegnil črto pod UKC in javni sektor nasploh ter zlasti najbolj škodoželjen in zafrustriran kolektiv kar sem jih kdaj doživel. Tam (v Komerciali oz. Nabavi UKC) so osebe nezadovoljne same s seboj in z vsem okoli njih, da ne rečem kakšen Texas je vse skupaj in sem vesel, da sem odšel. :)

Skratka, kdor ni zadovoljen, čimprej MENJAVA, brez oklevanja in izgovorov, poiskati prijeten kolektiv in življenje bo lepše! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.