David --faster than speed of light-- od tebe pricakujem en white russian, za zacetek. .....sploh ne vem v katero temo to pase ker grejo posti tok hiter da je res nemogoce sledit...ampak glavno da naredis belega rusa (caucasian, ce si gledu "the big lebowsky"
Nope...nisem gledal......sicer pa bom s tabo bolj inovativen in ti naredu nekaj kar ?e nisi pil......Something like a Nigt Lady.....
UU tomi rade volje bi to enkrat pogledal.......Ti za kako ceno pa si kej dobil...... Jest sem gledal eno varjanto...sam ne vem to?no kje za 330k sit na na glavo, mislim da 15 dni...pa hotel all inclusive.....
Aha....ja sva z mojo razmi?ljala v tej smeri.....sej dejansko je edino jukatan ki je "varen" pa dosti fajn use zorganizirano..... Lani sem bil na Cubi....Noro, in toplo priporo?am dokler je ?e Signor Castro na nogah....))
Sicer je pa za par?kanje Dominikanska republika zakon.....
hehe tomi....ej dosti sem ja....jest grem...pa pridem domov pa pre?ekiram use.....hihihi sicer pa sem 2 tedna fraj bil zdej....?e ta teden sem.....?e si opazil pa me uglavnem med vikendi ni gor.....Takrat pa delam na poln ?us.....
Sicer pa tomi....za drućbo dobi? en cuba libre.....hihihi
Pa to je kupil rabljenega ne? Ker mislim da jih ve? ni, alo so ?e, ?e pa ga ?eli? kupit pa mora? imet v gara?i Ferrarija ( nevem kateri model ) da lahko sploh kupi? Enzota!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani