Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

Fak kera dirka s fotofinishem....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Kaj ni jasno: ?e je tovornjak rikvercal, kako je vozil tisti za njim na premajhni varnostni razdalji?

Pijan je bil zato bi moral imeti 6x ve?jo razdaljo.......

http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/foto-pri-cestninski-postaji-umrla-28-39-letni-sopotnik

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

A zdej se bodo pa ?e norca delali s takimi vpra?anji - ?e bi policija bolj redno spremljala promet na AC bi imela kaj za videt. Tako pa se sklicujejo na hitrost in premajhno varnostno - po liniji najmanj?ega napora v upanju na imbecilnost tistih, ki jim ponujajo take prozorne odgovore.

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/zakaj-so-v-toliko-hudih-prometnih-nesrecah-udelezeni-tovornjaki.html

Saj imajo prav ampak zakaj ni nobene kontrole. Toliko jamrajo da ni denarja, ja postavi kontroke saj se skoraj vsakega tretjega lahko kaznuje ravno zaradi teh stvari, telefonov itditd..

Samo v medvoskem rondoju je ene 5000? dnevnega 'zasluzka'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši na svetu
Napisano

kam gre ta svet

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano
To je bil zgolj hiter povzetek tekme.

Jbg Liverpool je klub na top ravni, nima? kaj. Ni konec sveta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ampak ta vlada ni ravno sinhronizirana. Nic vec novih avtov...a to pomeni da industrija jih bo se vedno delala, le da se jih ne bo dali vec v Sloveniji prodajati? Kot da je problem v EU vzeti leasimg v avstriji na primer. Se da...

A niso novi avti ravno cistejsi od starejsi saj jim EU direktiva za naslednja leta nalaga stroga pravila gleda izpusta..torej spodbujajo necist zrak in negirajo sami sebe, logicneje bi bilo reci vsi avti ki imajo co2 vecji od recimo 120g s ceste...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Grem staviti da bi ?arec v vlogi Serpentin?ka med volitvami imel ?e ve?jo podporo....to bi pomenilo vse..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Saj za predsednika ni treba biti sposoben... Vazno, da si lep, da se lahko slikas na raznih sprejemih in komemoracijah :):jezicek: ...

Sposoben moras biti zmagati. To je 90% dela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

in?

na koncu je predsednik oseba ki nima ne vem kake mo?i, je le osebnost za sprejemanje in obiskovanje in branje poslanic.....da ga imamo vemo ve?inoma tiste 3 mesece pred volitvami (pa ?e ima? instagram...:) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz redno dobivam pozive na italijanske referendume/volitve...........pa sploh nisem dr?avljan, avtomati?no po fotru zgleda....no enkrat bom pa res ?el, ker baje pla?ajo prevoz....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Je***u sunac in ta bolni?ka. Kri? je k***a :unsure:

v hosto drva sekat, baje pomaga nenormalno (100% razmiganje hrbtenice). Meni na primer pomaga terapija z motorjem - na ridah, kjer telo in hrbet non stop delata levo desno.

Moja mi sicer ne verjame, pravi da je to izgovor za furanje, a mi dejansko res pomaga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Mora? imeti res dober HD tv.....da to vidi?, kaj pa ?e ma? ?e ?B :) Milovanovi? bi rekel, za tiste z ?rno belimi televizorji, borut je v temnih hla?kah, Ljudmila pa v svetlih hla?kah....

kje so te cajti....

Se spomnim da sem gledal F1 pri sestri na morju v campu na neki stari mobilni ?B tv, 90 min sem napenjal mo?gane kdo je kdo. Tolk napete dirke ?e ni bilo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

8% je tudi 1/3 50% . vendar jim je uspelo vizuelno to kar pravi?, ker dejansko se pa prikaz za?ne ?ele po kvadratku z imenom (ki je iste barve)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Zgornji ?a?i?i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Po poteh Ferrarija.....

post-2637-0-54674700-1506930780_thumb.png

post-2637-0-89267400-1506930908_thumb.jpg

post-2637-0-82785300-1506930993_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ce te je ruknil in sel samo klici 113. Da dobi se kazen za pobeg...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Govorilo se je da bo paypal dodal NFC opcijo. To bi bilo bomba, ker lahko na paypalu registrira? neodvisne kartice

seveda bomo med zadnjimi

https://www.nfcworld.com/2016/02/22/342481/paypal-to-add-nfc-payments-to-upcoming-android-app/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

So ze ... Za Android >> http://www.mobile.si/articles/mobilna-denarnica-wave2pay-sedaj.html

Jaz imam recimo na japki boon. in Apple Pay ... 

ha ha, 2 dni sve?e  :notworth:

ampak ?e prav razumem je to spet odvisno od ponudnika - torej banke in kje ima? kartico?

A z jabukom in apple payom ima? svobodo da da? neodvisno od banke ponudnika?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Kdaj bodo na telefonih pla?ilne kartice (NFC), da mi ne bo treba vsaki? plastike s seboj jemati?

dobro vpra?anje....smo premali ?e zgleda, vsaj samsung pay ni podprt pri nas, druga?e dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacija Petrol - Na poti
Napisano

Ne vem kdaj bodo slo zeleznice pristopile k podobni re?itvi. ?ena mora vsaki? mese?no kupovat na licu mesta, ?e ?loveka zjutraj ob petih ni pa vsako pot posebej na vlaku...ne recem ce gres 1x na mesec mal na vlak. A ce gres vsak dan se pozna.

Urbana je med drugim ze na mobilcih (samo android zaradi NFC)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sem probal zadnjic... pa se eno free kavo na poti sem dobil zapisano na kartico... ;) ... sem pa v ponedeljek soet hotel tankat... pa bi se moral najprej vpisat v aplikacijo... izgleda vcasih ?izgubi? prijavo... sem potem tankal po starem, ker se mimje mudilo...

to je sedaj malo bolje ker apdejtan app podpira fingerprint vpis/pin kodo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Preizkusil petrolovo pla?evanje z mobilcem, preko QR kode, super, deluje, ni se treba gu?vat ve? v prodajalni, ?e posebje ?e si z motorjem je to ve? kot priro?no (?elada, ?epi.....)

Je pa kar nekaj dela, kljub jasnim navodilom, prvi? seveda zaj....da je treba najprej skenirat in ne tankat, torej obraten postopek.

Najbolj je pa ironi?no, da se sedaj prepoved uporabe mobilnikov tepe z novim pristopom. To pravilo ostaja, ker baje mobilni telefon povzro?a stati?no napetost....(??) in ne kak velur na tebi....zato mora telefon ostati (?e sledi? strogo pravilom) cel ?as v avtu....

Tako da ?e ima? tank zadaj desno kot imam jaz, mora? kodo ustrelit ?ez avto ob prihodu, ali (?rni humor) zlesti na zadnji desni zic), ima? pa dobro vidno tudi 6 mestno kodo za vpis...

pusti? v avtu, gre? tankat.....se vrne? potrdi?...

seveda naredimo druga?e, hitreje....

post-2637-0-47780500-1506606709_thumb.jpg

post-2637-0-12667200-1506606729_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.