jest mam tud eno te?avo, namre? imam tako veliko srce da gre notri ve? punc kot samo ena in ?e se odlo?im za eno potem vse ostale zgubim te?ka je tale veste
no jutri se tola?im v NG tko da David da te ne vidm kje pijanga okol galamt
Sam ?e te res tolk cajta ni hotu vidt/spoznat ipd. pol je to res podn od ?loveka. Sej ne morm ti govort kako je k ne vem in tud no?m sam jest ti pravim da furi lepo svoj life naprej kolkr lepo ga lahko ker itak se sam 1x ?ivi pa ne si zarad tega uni?evat ?ivcev, ?ivljenja, pa mladosti. Tisti k te majo res radi so itak in tud bojo vedno ob tebi a ne!!!
ReDevil kaj je to vpra?anje kolk jih je kdo prtisnu (oz. za nasprotni spol mal obratno) al s kolkimi si bil tud tko ali malo druga?e, ker razlika je tud v ?tevilkah
1. ple?em samo z ?enskami sploh sexy moves sam korake mi ni panike nau?it tko da ?e se mi to nau?imo potem ?aka vas tole kar sem spodaj napisal ...samo potem bodo va?i fantje jjeezzniiii
2. ?e bo kdo na ?tangi pol boste to ?enske (marko dej sej v gepeku ma? zihr ?e kej placa, pa vr? notr ?e eno teleskopsko ?tango)
nazadnje smo ga na ?anku plesal lansk let na absolventu, sred dneva pa z ledom se obmetaval, pa kelnarje in kelnarce na?gal s pija?o oni pa nas duplo nazaj, in je ?lo vse k vragu, na konc so se kelnarji med sabo s slaufom za vodo ?prical, ?ank je bil pa ?ist razgonen
A ti ?e kar ple?e?? ?e ni konec tega te?aja??? Bo? pravi profi? postal
Jep, v?eri je bil ?e nov te?aj, pa se je ?e mal raztegnil, no no, ?e bom en let 2x do 3x na teden plesu potem bom znal kej, druga? pa kej preve? hitr se to ne da napredovat, je preve? figur za zapomnt naenkrat, tko da se pol lomi? k en star ata
Meni nekak ni jasno pri razvoju f-ke, kako da sta prva dva modela se pravi bg in ba res sportive ?e na pogled, se pravi se vidi prehod iz bg na ba potem so pa bj naredil res en family car, ni karavan in ni limuzina ?eprav se najde hude primerke http://www.club323f.com/bj/cars/mark_tsang/mark_tsang.php , pa pr 2.0 sem opazil da zgleda ?e serijsko dost ?portno. Se mi zdi da ?e bi pri ba naredili remake na sportivo bi bila ?e podobna ferrariju
eno ma?ko mam prov na piki, k jo dobim jo bom sam potouku, se mi z umazanimi tacami po avtu ?eta od prtla?nika, po strehi pa do havbe, zan? mi je lih stisnla k se je po prvi ?ipi dol spustila...matr sam da jo dobim v roke.
Ma italjani se vse na easy vzemajo, je kolegu ?la turbina na audiju lih nekje okol bolognie, tako da je dol avto pustu na poobla??encu, ?aku 2 tedna in ko je avto dobu ga je pri nas ?e enkrat pelu na servis zarad senzorja za airbag pa ?e nekaj mu je ropotalo okol motorja in tam so opazili da so mu kar nekaj vijakov pozabil nazaj privit in ?e vse na hitro skupaj sestavil. Tako da, ne kupujte Audija pa ne hodit na servise v italijo, ker jih boli k**** za vse.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jest mam tud eno te?avo, namre? imam tako veliko srce da gre notri ve? punc kot samo ena in ?e se odlo?im za eno potem vse ostale zgubim te?ka je tale veste
no jutri se tola?im v NG tko da David da te ne vidm kje pijanga okol galamt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani