Dando ?e cilja? na mojo izjavo,ti kr povem,da za mene Hemi ni bedak,ampak ravno nasprotno. Samo danes je po moji oceni prehodil to pot od junaka do bedaka(pa? fraza),ker ?e je vedo,da ma uni?ene gume,bi lahko ?el malo po?asneje v ovinek za bokse. In ?e ne bi storil te napake,bi tudi ?e slavil naslov prvaka,torej bi bil junak.
Druga?e pa Wolf kot Wolf,vedno navdu?i s svojimi direktnimi izjavami. Aja,pa prijetno me je presenetila ekipa Torro rosso danes,svaka jim ?ast.
Boss-ne bom razo?aran,pa vseeno kaki bo razplet,pa? ?port in v ?portu se lahko vse zgodi. Itaq bo mali ?rni ?e ziher postal prvak,pa ?e ne letos pa v prihodnosti.
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mislim ne.........to kaj pa se dans na dirki naredlo Hemiju,pa lahko opi?em samo kot pot od junaka do bedaka. Druga?e pa dobra dirka,nekaj zanimivih prehitevanj in pa lepa popotnica za ?e bolj zanimivo zadnjo dirko.
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
He he,to SKRITO KAMERO se pa res spla?a pogledat.
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani