Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Mah jebe? slu?bo sm totalka zspan in ni morale, zdele bi pasu en pivenzl! :mi pijemoo: :D

Kako kej mazdurina, men je bla kr u?e? k sm jo vozu, ?e mav da se jo z Markotom lotita pa bo stroj! :ouje:

Upam d ?imprej dobi? ?e OZjke iz mojga voza! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

... nadaljevala proizvodnjo legendarnih "nepokvarljivih" rde?ih strojev z imenom stojadinka, ob katerih lastnikom nikol ni biv dougcajt, je pa res da ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

... ima pomemben miting s ?lani Komunisti?ne partije Jugoslavije in s katerimi naj bi imel 3. zasedanje AVNOJA, sedaj pa je samo ?e vpra?anje ali ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

... na vsake tolko se tudi Komar vda sku?njavi, medtem ko pou? ima baje (po neuradnih informacijah) vgrajen najnovej?i VrTEC teknolod?i, zato je Komarja lahko resni?no strah, a vseeno mislim da glede ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

... sicer se Komarja s kak?nim pivom da hitro zvabiti z idealne linije in takrat se pojavi vpra?anje, ali je komar v resnici hitrej?i od slinarja, ni pa vse ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

No sej slejkoprej bo? vidu kva se bo zgodil, se pa strinjam z Markotom da je najprej treba motor do kraja po?timat, razni jermen?ki itd.! :D

Glede ni?anja avta oz. podal?kov me pa ful ba?e to da morm in u Lublan in u Kamniku za u gara?o premagvat raznorazne ovire, tko da ko bom odbija? delu, bo kr en cajta ne?trihnen, da ko bom kej odlomu, ga ?e zmer loh skraj?am in pol ko bom zazihr, da dam lakirat! :ne vem:

Zadi pa razmi?lam da bi voz 4 cm zni?u, ker kdor ga pozna, ve u ?em je trik in zakaj lih zadi! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Kva pa misl? - mora delat! <_<

Ta al pa najksnej nsledn tedn gre orng u delo, mal k mehaniku, glavno pa je to kar bo pol maestro Edoardo aus Tomatschevo naredu, da bo pol stroj! :ljubezen::ouje::rozico:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.