Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 34 minutami je Janez007 napisal:

Zate. Po mojem samo zate, dokler ga ne preizkusiš. 🙂

Sem vozil kio ev6 GT. Sicer ni tako močna kot porsche, a ima tudi hud pospešek in sicer  3,5do 100. Ja, je fajn naredit en krog zaradi brutalnih pospeškov. To je pa tudi vse. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 urami je Janez007 napisal:

image.png

Ja, električen Porsche. Po dolgem času mi je bilo v avtu spet slabo. 🙂

image.png

Lepo. A vsaj zame je pravi porsche le benzinski porsche. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano
pred 1 uro je dvorjan napisal:

Ja, na forumu zadnje čase res manjka strpnosti in razumevanja do drugače mislečih.

Za Alexa in vse nas ostale pa le tale misel: "Kar seješ, to žanješ."

Prav imaš. A kaj, ko bi se tega morali držati vsi. 🤔... a, se žal ne. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano
pred 15 minutami je Z M A J napisal:

Kolegi in frendi, dobronamerni nasvet; izkoristite lep vreme in na zrak!

Jaz sem bil pravkar na kopanju. Vreme odlično, morje toplo. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
Pravkar je TiEn napisal:

Reče oseba,  ki sama sebi laže in piše neumnosti  🤣 lepo si si jamo skopal,..zmer več formua te ne prebavlja 🤡

Hvala enako. Dobim en kup sms-v glede tvojih neumnih objav. 🤡🤡

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano
pred 25 minutami je Freak napisal:

Eni forume jemljete preveč resno. Sej ne rečem, tudi meni kdaj kaka debata/komentar dvigne pritisk, pa grem raje na kavo/pivo, pa se pomirim 🙂

Se strinjam. Eni so kot predšolski otroci. Takoj se užaljjo, pa igrice hitijo igrat. 

Drugi pa se "učitelju" pritožujejo, a so najbolj nedisciplinirani... 🤡

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 urami je Alex napisal:

Dragi moj Slivka, ti imaš svojo porabo z penzionistično vožnjo  za razliko od moje, ki je daleč od tega. Z vožnjo kot je tvoja, bi tudi jaz imel porabo nekaj nad pet litrov. Vem, da, si s hribu doma, a mešaš hruške in japke. 😉

Evo, četica užaloščenih daje palec dol. 🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Slivka napisal:

@Alex, počasi postajaš kot DonFelipe: vse veš in nič ne znaš, oba imata kup objav pa za večino objav mi je žal, da sem zgubljal čas z branjem in jih zadnje čase kar izpuščam, ker ni vredno brati...

Kar se pa požrešnih mastodontov tiče: glej, ko berem, kakšno porabo imaš ti, me mine veselje, da bi svojega dvanajst let starega dvolitrskega dizelaša menjal za kaj novega, ker je pri meni poraba po teh naših hribih za vsaj liter če ne še več manjša od tvoje, ko se voziš po avtocestah...

In včasih je super, če se nihče ne obrne za teboj, da ne pride po pomoti ženi ali šefu na ušesa, kje si bil in ob kateri uri...

Dragi moj Slivka, ti imaš svojo porabo z penzionistično vožnjo  za razliko od moje, ki je daleč od tega. Z vožnjo kot je tvoja, bi tudi jaz imel porabo nekaj nad pet litrov. Vem, da, si s hribu doma, a mešaš hruške in japke. 😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano
Pravkar je FuManchu napisal:

Se strinjam. Neki osebni problemi oz. zamere naj nebi imele svoje teme na forumu.

Res je. Ne vem, kakšne probleme ima. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano
pred 20 minutami je canyon napisal:

pa kva da fak vm ni jasn .... dejte se prosm razpucavat v privat sporočilih če se mislite, teme na forum pa naj ostane čim bolj na nivoju 
adminu predlagam takojšen izbris teme !!!

Se popolnoma strinjam. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 30 minutami je FuManchu napisal:

Vrhunsko ni, je pa redko po katerem me ne boli glava. Rad ga pijem:cheers:

To je pa res. Vsaj glava te ne boli po njem. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 39 minutami je Boss napisal:

Evo pa je internacionalnim korporacijam uspelo uničiti še Ljubljanski Union. In seveda, kdo bi si mislil, za take odločitve je kriva korona in vojna v Ukrajini oziroma bolje rečeno Putin.

https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/v-ljubljani-ne-bodo-vec-polnili-plocevink-piva-pivovarne-lasko-union.html

Neke velike škode ne bo. Ni neko vrhunsko pivo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano

Sorry, ti se niti ne zavedaš, ko podjebavaš druge. Pač ne preneseš humorja na svoj račun. Nimaš smisla za humor. Tukaj ti ne morem pomagati. 😉

Se pa nisem nikoli  norčeval iz nikogaršnje bolezni in hib.

Preveri si malo za nazaj, kako si direktno žalil. Ali imaš mogoče spomin zlate ribice? Pa sneškote hitiš lepiti, ko kakšen tvoj kompanion prca. 

Tako, da najprej pometi pred svojim pragom, potem pa komentiraj. 😉

Toliko. Slučajno sem tole prebral, drugače ne berem tvojih komentarjev. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je Boss napisal:

Jaz sem tud danes mal užival prelepo oktobrsko sonce in pedaliral po primorju... za nagrado pa na koncu še kopanje. Oktober pa voda 22,5°C. :prstgor:

Mi se kopamo še skoraj vsak dan. Lani do 5.oktobra,letos pa gre preko. Zanimivo, celo avgusta je bilo morje kak teden bolj mrzlo kot je trenutno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 20 minutami je Jest napisal:

Das pa lahko 30 jurjev za tri leta star model? ?zmeden? In das se ene 5 ali 10 jurjev, da maš fajn feltne in da se šajna in so ti sosedje fouš? ;) 

Zadnji model, lepo prosim. In z najnovejšim, modernim, varčnim, delno hibridnim motorjem. Ne pa z  mastodontom od požrešnega 2,5 litrskega  motorja,ki ima le malo bojše performanse, a tri litre večjo porabo. 😉

Za cx 30 se še vsaj kdo obrne, pri  starih modelih se pa naprej pogovarjajo po telefonu. No, če imaš pravo barvo, pa fensi feltne in se fajn šajna, se tudi obrnejo, pa čeprav za 10 let starim modelom. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.