Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jzt pa nazaj v civilizaciji po pol leta, kon?no kupu nov tv :D In hvala bogu nima nobenih skypov, wifijev in interneta...samo obi?na TV tko kot v?asih, ne rabim dajat 500? za to da se bom po skypu prek tvja pogovarju... ma pa USB player in snemalnik in to je to :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Desni antifa?isti in veliki osvobodilni heroji (najprej ste nas re?ili v 2.sv. vojni, potem nas je pa ?e Jan?a sam ''osvobodil'') in za??itniki slovenskega naroda, brez skrbi. Prihaja va? praznik- 1.april, tko al pa druga? :bravo:

Dej resno, pejte ven na zrak magari kidat, ker vam tipkovnica o?itno ?e ?koduje.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Kon?al ?iht...okoli 1.30. Potem pa peljal en krog sodelavko po snegu, pa se je mal zavlekl :harhar:

Pa ne mi re?t, da te je mogla iz jarka vn vle?t? :harhar: Al sta ''odbija? popravljala''? :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tale slikca bo kar tule pasala (posneta danes okrog 6.15 ure), toliko o voznikovem prispevku k varni vo?nji. Upam da se za silo vidi, da ima snega nalo?enega ve? kot do sredine vi?ine vetrobranskega stekla in gleda ven le ?ez "strelno lino". VSA ?AST! :huh:

:vskalo: Kar izgubim besede ob takih...ajde da pozabi zadnjo ?ipo sneg dol spucat, ampak spredaj???

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

A pa je to tok prosojna, da ni problemov? Prebral sem tudi na clubroadsterju da barvajo s sprejem...

Me zanima, ker jaz imam ?e preFL, se pravi oran?ne ?migavce, kako bi izpadlo. Verjetno je pa folija res-way to go :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Kaj me pa razjezi...tole preberem na FBju...

PREJELA RAVNOKAR TOLE SPORO?ILO, VE KDO KAJ VE???

POZOR: Na avtocesti Ljubljana - Grosuplje na viaduktu Reber (pred tunelom Mali Vrh) iz smeri Lj - Grosuplje sedi ma?ek na ograji med avtocestama... tam sedi ?e 2 uri. Ga gre lahko kdo iskat...

A je lahko kdo res tako neumen da gre na temu viaduktu dejansko ustavit da re?i ma?ka? Kaj je z ljudmi res...

Enkrat je ena tam ?e dol sko?ila, ker je izvajala neke podobne fore.. :wacko:

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja to je to, bolj mu stopi? na rep, bolj navija cene :wacko:

Kaj pa Hofer bencin ali kaj je ?e? Pravijo da pri?para? 2,5? ob sredah in sobotah, samo koliko potem zagoni? za servis? :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pizda si car!

pa ?e bi ti ?eno obdeloval kak blondinec, bi te kej motilo?

what goes around comes around! :vesel:

If You Can't Beat Them, Join Them :)

iceman22, sam da u?iva?, pa ?e jih ma? 2 al pa 100 :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.