Skoči na vsebino
Va?i zvo?niki na ra?unalniku...
Napisano

No pa povejte kolk atekov Watekov prenese va? sound sistem :danzoman::jupiii:

Jz mam original 5.1 medion 80W z dodatkom Panasonic-ovega glasbenega stolpa 200W :danzoman: mam kr razdelilc na zelem priklju?ku naret pa gasaaaaa :D 280W muzi?ke mo?i :ouje:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Makaki, sploh mbenga, u 1. krogu ?e bi ?ou bi mogo?e kr Zmagota Batino!

?uj misli mi bere? :hohoho:

Glede italije pa tko.... pride? v kro?nga ?migajo vsepovprek (pri meji in trst) pa furajo se ko gusarji po teh kro?nih :D je blo ata kr mal strah za petko <_< na odprtih cestah pa semaforjih so prva liga sploh v speljevanju :jupiii: ko pa pride do kro?nega je pa tema :D vsaj moje mnenje je tako, kako je pa v osrednji italiji pa ne wem :ne vem:

?e pa ne verjame? si pa ta film?ek poglej :hohoho::hohoho: ITALIJA vs. EUROPA :D

KLIK KLIK

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tist ko ma cajt lahka tole nardi :D majo ve? verzij dinozavrov, pti?ov,... gre se pa da se ?pila? arheologa :bravo: dobi? kocko velko tako ko za zidat, kladivce pa ?opi? :D Jz sm Tiranosaurus REX-a vzel. Dobi se se mi zdi v DZS-ju za 19.90?. Dajo ti ?e vse podatke o rexu, kviz za prijatelje, njegovo zgodovino, kje je ?ivel,... :bravo: Skratka se spla?a ?e ne za sebe pa za darilo. :D Meni je vzelo kar nekaj ur da sem izkopal vseh 15 delov, kljub uporabi faznfriferja :hohoho: (mal goljufanja ne ?kodi :P )

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Za Anti?umlne ?e eno najbol atraktivnih prehitevanj vseh ?asov! :danzoman:

Mika je biu tprav dec! :ouje:

Sam je bil ta dan ?umi na gumah za mokro ker je de?val meklarn pa je ?e menjal <_< sej ga je lahka sam na hitrem odseku dohitel ker je mel ?umi prev? trenja.... :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sedaj si pa ?e malo preberi kak?ne predelave so in ti bo mogo?e malo ve? jasno, je pa opisanih ene 5% predelav

sej ma? tiste osnovne predelave, motor, ecu, wight reduction, nitro, turbo, bremze, ferdri, menjalnik,... pol ma? pa ?e dyno predelave, ni?anje in vi?anje avta, zavorna mo?, aerodinamika, ECU nastavitve (odzivnost po obratih), nitro nastavitve, turbo nastavitve (odzivnost po obratih), fornt in rear sway bar,.... :danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.