Skoči na vsebino
Kak?na bo cena letne vinjete?
Napisano

Pa to je ce gres 7-krat na morje? A se res tok mal peljes po avtocestah?

Jah v roku zanjega leta mislim, da nisem tolk zapravil na cestnini (sluzbeno je druga zgodba).

Vcas, ko sem vec prevozil, se je pa itak nabralo za vec kot 55?. No ja plani v prihodnosti vkljucujejo malo vec biksnja po cesti, tako da se mi bo sigurno splacalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobu novi sihtni mobi. Nokia E61. Zdej pregledujam in nastavljam vseh onih 1001 funkcij, ki jih nikoli ne bom rabil :D.

Ok fajn je mail, da se mi sinhronizira z exchange-om, pogresam pa kamero, v tako velki gajbi, mislim da bi jo lahko stalacli not.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

200? je kar zasoljena cena, vsaj zame, ker ponucam za okoli 50? na cestninah letno. Bo pa to precej boljse za ljudi, ki se vozijo iz bolj odrocnih koncev. Na nek nacin je to tudi zelo dober korak k razvoju drugih regij.

Do 100? bi se dal, vec se mi zdi butasto, glede na to da je v Austriji cca. 80?, drugje se ceneje. In zlo tezko, da mamo vec avtocest v na nasi 2x2m drzavici, kot drugi ;) .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Vidu sm eno total zapu??eno in zanemarjeno temno plavo BAF, v bli?ini Labijevga bivali??a, recmo nasprot Gospodarskega razstavi??a, avto stoji ?e lep lep cajt tm, pomoje tut ?e ga kdo pajsne in razmontira, lep cajt neb porajtal! Dando, sej ne da te na karkol napeljujem! <_<:hohoho:

Tut jest vidu to :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Se v ve?ini kar strinjam z Boss-om. Za smrt je po veliki ve?ini kriva pijana in nevzgojena mladina. Po ve?ini mislijo da boga z jajca dr?ijo, z nekaj piri v riti mislijo, da jim "tic zrase" ce nastopajo in porivajo ljudi. V vsaki gu?vi, pa naj bo iz tega ali onega razloga, se najde nek kreten, ki mora rint naprej, ko je ve? kot o?itno da ne gre. In ?e se tak naceja se par flas pira.....

Lastnik je kriv, da ni bilo za tako maso ljudi primerno stevilo usposobljenih redarjev/varnostnikov. Kot je znano lastnik ni imel obratovalnega dovoljenja za no?ni klub. V Lipi nisem bil nikoli, sem pa sli?al da je bojda bil tam en sam redar, ra?unica je jasna.

Moji pogledi in definicija zura so v veliki ve?ini rezli?ni od ve?ine, nek lep dan sem bil celo o?igosan med "prijatelji", da nimam ?ivljenja, ker se ga ne napijem do mrtvega ob vikendih. Ko grem ven plesat, ne rabim alkohola v rit, "babysitting" in razvazanje pijanih kolegov mi je hitro presedelo. Raje se zamotim s sportom cez dan in zvecer lagano pred TV-jem oz. z druzabnimi igrami ali cajem s prijatelji v bliznjem kaficu, kjer debatiramo o aktualnih temah. Sej ne recem, sem bil tudi ze jast kdaj (bi lahko prestel na prste) mal nasekan, sam se ni delal bedarij pa zgage.

To sum up moje nakladanje:

-star?ev noben ni? ne vpra?a, kje so bli pa kaj vse svoji mulariji pusti da po?nejo (za bo?jo voljo danes ze 10-letnice skacejo ponoc po Ljubljani z mini?i in ve? fasade kot na?a bajta)

-Lastnik je odgovoren za neprimerno in nezakonito obratovanje no?nega kluba, definitovno pa ni kriv ce mualrija nima pameti v glav in rine tam kjer ni treba

-na koncu nebo nihce nic kriv, se bolj zalostno je to, da se na tem podrocju ni in ne bo nic premaknilo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Facebook
Napisano

Jest ga uporbljam bolj ali manj za upload kakih slik in clipov, ki jih nardim s foticem. Tiste kvize gladko ignoriram, ker ne rabim kviza da mi pove kaka osebnost sem, kdaj se bom porocil in ali imam dve nogi....

Je pa fajn bit v kaksni zanimovi skupini oz. navezovat stike, navsezadnje sem prek facebook zvedel za tisto zlo fajni varjanto za Celovec, da smo navijal za "nase".

Je cist odvisno "kam rines" in kaj te zanima, se pa strinjam da zna bit za zenske bol zoprno, ker maljon tipckov posilja razne neumnosti, invite....

Je pa nekaj Mazda driver skupin gor :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

NEKEGA LEPEGA DNE SE NA? GOSPOD J.J. IN NJEGOVA ZARO?ENKA U.B. SPREHAJATA PO LJUBLJANI. ZAUSTAVITA SE PRED ENO IZLO?BO, GLEDATA CENE, SE ?UDITA, KAKO VISOKE SO POSTALE CENE OSNOVNIH ?IVLJENJSKIH POTREB??IN, KAJ ?ELE CENE LUKSUZNIH ARTIKLOV.

IN NAENKRAT DOBI NA? PREMIER ?USTVEN NAPAD. V o?i mu stopijo solze, U. Ga komaj tola?i, ko v tistem trenutku pristopi policaj.

"G. Premier, a kaj je kaj narobe?! Vidim, da jo?ete... "

"ma, gledam cene v izlo?bi in si mislim, kako hudo mora biti na?im penzionistom, sploh si ni? ne morejo privo??iti s tistimi bogimi penzijami.

To je stra?no, grozno..."

V tistem trenutku pristopi ?e penzionist, vidi jokajo?ega premiera in vpra?a

policaja: "Ej, a zakaj na? premier jo?e?"

Policaj tresne s pendrekom penzionista po glavi: "zaradi tebe, pizda ti materina, zaradi tebe!!!!"

Neka zenska se je zjutraj ob 7.11 ob svoji jutranji kavici ravno pripravljala na odhod v sluzbo, ko je opazila zelo nenavaden pogrebni sprevod do bliznjega pokopalisca Enemu pogrebnemu avtu je v razdalji nekaj metrov sledil drugi. Za drugim avtom je hodila zenska - sama, s pitbulom na vrvici. Za njo je hodilo 200 zensk, vsaka sama.

Zenska se ni mogla upreti radovednosti. Sla je ven in se spostljivo priblizala zalujoci zenski s psom in rekla:

"Iskreno sozalje ob vasi izgubi, vem, da je neprimeren trenutek, da bi vas motila, vendar se nikoli nisem videla takega pogreba. Cigav pravzaprav je?"

Zenska s psom ji je odgovorila:

"V prvem avtu je moj pokojni moz."

"Kaj se mu je pa zgodilo?"

"Moj pes ga je napadel in ubil."

Zenska je sprasevala se naprej: "Kdo pa je potem v drugem avtu?"

"Moja tasca,poskusala je pomagati mojemu mozu, pa se je pes spravil se nanjo.

Sledil je daljsi pomenljiv trenutek tisine med obema zenskama.

"Mi posodite psa?"

"Postavite se v vrsto."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Veliko ljudi bi izgubilo slu?be v primeru uvedbe vinjet in to si ne bi rada privo??ila nobena vlada, zato se bojim da vinjet ne bomo vidli. 200? je za slovenske pla?e mislim, da kar mal huda ona dnevna pa sploh.

No vseeno upam da bomo v bli?nji prihodnosti imeli vinjete, ki bi dejansko spodbudila ljudi in te vra?je tovornjake, da uporabljajo AC.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Dobil nazaj pokrpano mazdo, razocaran....

-ratal mu je narest izbolklino na strani, ki jo je farbal

-farba ni ista

Sem ker vedu da bo drek...

Kdo pozna kaksenga dobrega majstra, Cosmos, i gues ne striha?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.