Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Uklopko ne seri! ?e si doma imel koli?kaj vzgoje, bi moral vedet, da je tvoja moralna in ?love?ka dol?nost, da ??iti? in pomaga? ?ibkej?im, ubogim, otrokom, starej?im, itd....?e se ima? ti za bolj pametnega in bolj varnega voznika, potem pazi na tiste ki to niso. To je tvoja moralna in ?love?ka dol?nost!

Iz vidika prometnih predpisov si mogo?e res opran krivde, ampak kaj tebi to nuca, ?e pa si ubil nebogljenega in bolehnega starca, ki ga pa? pamet ?e zapu??a in ga ima? zdaj na vesti. Tud ?e nisi bil kriv, ubil si ?loveka. Pa ga mogo?e ne bi blo treba, ?e bi takrat enostavno pomislu, ?e?, tukaj ga en star?ek nekaj serje, ga moram mirkat, da ne bo kak?no neumnost naredu. . In ti bo?, ?e bo? imel sre?o tud enkrat star in takrat bo tud tebi mozek pe?al pa bo? tud ti delal neumnosti.

Ne ra?unaj, da bo tisti, ki ga mogo?e zaradi starosti zapu??a pamet, potem pametnej?i od tebe, ki si mlad in kao, pameten.

Ja tako je! En kup ?e-jev je. In kot sem reku, kdor misli da je pametnej?i naj pazi na une, ki so po njegovem bolj neumni. Sicer sta neumna oba.

Jaz sem tukaj ?e nekajkrat pisal, Boss se je sicer pol pa z mojim perjem kitil, ampak nima veze....

Reku sem;

-?e se na cesti sre?ata dva pametna, ni nobenga problema

- ?e se na cesti sre?a en pameten in en neumen, po navadi tud ?e gre, ker pametnej?i re?i nevarno situacijo ,?al to ni mogo?e zmeraj in povsod

- ?e se pa na cesti sre?ata dva neumna, pa ponavadi poka in se umira

Lojz, zdej pa ti men povej, a ti bo? pa takoj opazu, ko bo? vidu kolesarja u hrbet, da je to star?ek na kolesu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Obstaja ?e bol?i !!!!! paslu?

Te ?ef pokli?e pa prav .......delej samo ?e do konc tedna potem pa da te ne vidim do 2.1.2013 :)

?al se meni tudi to zgodi :jezicek:

tut to je ?e zmenjen, drug teden ?e delam pa sm 14 dni frej :D pol mi pa ostane ?e 10 dni dopusta, ki ga morem pokoristit do 28. februarja :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

I'm so addicted to you baby Hey hey hey.

Now I'm addicted to your touch.

I'm so excited.

I'm addicted to you baby oh oh oh.

Now I'm addicted to your love.

I can't deny it.

ql komad :)

js pa trenutno tole :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

No zdj pa ?e en mal bol 'kvaliteten' posnetek na to temo.

Vsekakor priporo?ljiv ogled vsem, ki bi radi vidli kaj pomeni biti zvest sceni :bravo:

o ja :aaaaa: to pa je to :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

js ?e nism delu ?ole varne vo?nje ;)

no pa se Lojz spet ponavlja, ti si tak ko tista pokvarjena plo??a, ki skoz brejka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zakaj mu pa ne bi verjel? Saj ta znanec ne taji, da rad pritisne. Povedal je, da rad divja in povedal je da je ?ola varne vo?nje eno navadno sranje. Zakaj naj bi mu prvo verjel drugo pa ne?

A si hotu mogo?e povedat, da divjakom pa? ni ni? za verjet?

Okol kepe ga pa nisem, sem mu pa povedal par krepkih.

to vsak divjak re?e, tisti ki se ho?mo pa kej varnega nau?it pa tega ne govorimo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To ni bil moj kolega, ampak znanec, poslovni partner.

sej ni va?n, a si ga okrog kepe, ker to tako zagovarja?? Pa takemu, ki ma kazenske pike vrjame?, da je ?ola varne vo?nje kr neki? Lojz, zdej si me pa razo?aru :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tomacuki, kot ka?e si bil ti tud v ?oli za tepce zato bi rad tukaj opravi?eval svojo neumnost in naivnost. Lej Tomacuki, sprijazni se! S to tvojo ?olo za tepce si pa? brcnu v temo.

Da je ta ?ola varne vo?nje en navaden nateg za bedake, mi je povedal tud en znanec, ki je moral to ?olo delat, da so se mu brisale kazenske pike, ki jih je imel ?e precej. Reku je nekako takole; Lojz, to je eno navadno sranje preko katerega lahko nekdo spet mastno slu?i. To je vaja za totalne vajence brez ob?utka al pa divjake, ki so pri?li na poligon malo driftat pot pretvezo da se, kao, nekaj u?ijo. Skratka bedarija.

Da je ta ?ola eno navadno sranje pa dokazuje ?e to, ker jo zagovarja? ti, pa Boss, ki rada divjata in kr?ita predpise ter omejitve. ?e bi to zagovarjal kdo drug, bi ?lovek mogo?e ?e kaj verjel.

ti, zakaj pa nisi raj? tega tvojga kolega okol kepe, da mora vozit po omejitvah, da nebi mel pik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

OFF:

Eni smo pa? mal bolj zviti in se na pot odpravimo s tavelko lopato, da pol ni kak?ne tele?je scene. :jezicek::hohoho:

a to je od u?eri naprej? :lol:

ON:

CEZA gre pa zlo fajn na po?ez :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Amaterji... men je ?ipa odznotri zmrznla :wacko: peezda, ukol voznikovih vrat mi nekje ne dihta dobr, tko da mi je ?e A stebri?ek napol zmrznu :zvizga:

men se tut na F-ki spredna ?ipa od znotri skoz rosi (zdej posledi?no pozimi tut zmrzne), nimam pojma kje ne dihta :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes peljal skoraj?njo 3-letnico prvi? v ?ivljenju v kino in se je super izkazala. Zadeva pred tem pa sodi v Jamralnik, ker ko sem kupu karto sem jo tudi kar se da hitro usjal in pol se moram le PRIJAZNI prodajalki v Tu?u Kranj zahvalit, da nam je novo karto (kar s kemikom) napisala, da ni bilo potrebno ponovno odkartat cekinov iz "?ebulatorja". :jupiii:

to je pa TU?team :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.