No ja to pa so buče... Rusi so res dobavljali Hitlerju rudo ampak le do začetka invazije sredi 1941. Stalin je upal, da bo z zalaganjem Nemčije le to odvrnil od napada vsaj do poletja 1942. Do zadnjega ni verjel, da so Nemci že udarili s tremi milijoni vojaki čez mejo .
V štartu vojne sta bili ti 2 državi dobesedno zaveznici.
Kolk se obrneš smo hlapčevski narod. Prvo smo bili hlapci jugi in sedaj hlapci EU
Mi te je žal, če se tako počutiš, ker jaz nimam tega kompleksa, nisem hlapec nikomur, hkrati ljudi sprejemam takšne kot so, neglede na raso, veroizpoved, narodnost, itd. in se imam odlično.
js tud tega nisem nikol razumel. Drugo je če greš v drugo, tretjo,... trgovino kupovat ker v prejšni ni bilo. To pa da bi par 10c al pa tud kak € prišparu na blagajni mi pa ni nikol blo. Če že ni hudo zarad bencina/nafte k tam tolk al pa še več zgubiš je pa že sam zarad časa.
Sploh k se morš do tja peljat pol pa še po trgovin skakat in na zadnje na blagajni čakat. Če maš še to srečo si še v Merkatorju kjer so tolk hitri k na hrvaški obali v sezoni dopustov.
Točno tako jaz razmišljam kot si napisal.
Nekateri ljudje so žal tolko BREZIDEJNI IN DOLGOČASNI, da so jim trgovine VRHUNEC DNEVA.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Naprodaj je Ferrari, brez katerega ne bi bilo modela F40 - Novice - Avto Magazin
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani