Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Pismo pridem nazaj iz morja (na avtobanu prehitim mazdo CIGI :D) in u?gem novice in berem sam osmrtince. K da je ?el cel svet k vragu ta vikend. <_<

Sam tale norve?an pa je kreten. Jest bi ga dal zveznaga v eno halo, not spustil svojce in naj oni nardijo z njim kar ho?ejo. Za take ljudi ne obstajajo zakoni. Da zakoni veljajo mora? biti ?lovek, ta pa se ?e s paramecijem ne more kosat.

Ampak norve?ka policija pa tudi en mega FAIL, 1 jebeno uro so rabli, da so pri?li do tja.

Glede na nekatere njegove uniforme se spra?ujem, ?e je bil res sam. Kot drugo pa, a je kdo pomislil kak?en kamp je bil tisto? Niti pod razno ne podpiram masakra ampak politi?en kamp za otroke? Hitlerjugend kamp po Norve?ko? :vskalo:

A je ?e komu novica o smrti Amy Winehouse ne-presenetljiva. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mi je pa zanimivo da je Hemi oba Mercedesa (ki naj bi bi imela identi?na motorja) ugnal za ve? kot krog! :blush:

Motor je eno, podvozje z aerodinamiko ter ?oferji (z jajci in izku?njami ali brez) pa drugo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

to na C-jko :blink:

Jap. Sem ?ele zdajle opazil, da se bli?a 200.000 km. Pred sedmo uro sem jo ?e z wapom opral, pa ?el en krog po kdo ve koliko ?asa. Pedal bremze ima dolg hod ampak potem pa samo zagrabi in to celo oba kolesa naenkrat vsaj po ?rtah na cesti sode?. :hudicek: Itak imam doma ?e ene ?eljusti, ki jih bom obnovil. Aja sedi se kul, ni?e kot v Cliu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?mirglal in kital rjo od Mazde. No to je skoraj za v jamralnik ampak OK. Potem ko se je ?prickit su?il sem pa iz ljubega dolg?asa zamenjal ve?ino zavorne in servo teko?ine. Jutri pa ?e na fino zrihtat pleh, da bo spet za kako leto, lu?i razdret in spolirat od znotraj potem pa mogo?e Yokohamo AD08 spredaj pa se za foro peljat. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Cariniku se je verjetno zme?alo, ker se mu cel dan vozijo hude bejbe mimo.....

Hotu je mal droge, da se sprosti, ko tega ni dobil je bil ?e bolj skromen pa ?e tega ni dobil, zdaj bi pa skor najebal. :( Dobro, da ni bilo to na na?i strani, Madmax... :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mater gledam ?ez cesto reve?e zaposlene v Viator Vektor-ju, 3 mesce niso dubl pla?e, direktorja ne spustijo v firmo, pa nabasal so se v avt in so ?li v lublano.

?e ena firma, ki so jo zafurali pogoltni direktorji? :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Res pa vozi avto, katerega lahko brcne? v zadnji odbija? in upa? da ne pade ma?ina ven.

To ni slabo, vsaj sumljiv ni. :hudicek: Je pa res, da jaz bi najbr? imel potem doma vseeno kaj huj?ega.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitaj mu. :bravo: Zdaj pa po pameti z denarjem ker ga ima za nekaj ?asa dovolj. ?e ne drugega ima stanovanjski problem gotovo re?en pa to ne z kakim malim stanovanjem, pa pe? tudi ne bo rabil hodit. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V Gran Turismu 5 se je v?eraj pod "malimi oglasi" pojavila Mazda 6 MPS in sem jo seveda kupil. :bravo: Te?ek nos ima, sicer se pa pelje kar OK, slikovno gradivo sledi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem zadnji? peljal tole novo, Monte Carlo. OK, od zunaj ?e nekako izgleda ?eprav je terenc. Notri sedi? visoko, vi?je kot pri meni pa ?e tu se previsoko sedi. Sem si rekel, mogo?e je vsaj poraba OK (un 1,2 motor?ek). Ampak ko sem speljal in hotel malo zavijugati levo desno po parkingu sem pa samo parkiral nazaj pa rekel, imejte vi to sranje. :vskalo: Volan po?asen, neodziven, motor nikakav... Kot sem napisal, za od to?ke a do to?ke b z po mo?nostjo minimalnimi stro?ki bi to ?e bilo. Mogo? za prvi avto, ?e je drugi kaj konkretnega tudi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V slu?bi je ?la ?efica za 2 tedna na dopust tako, da sem zdaj na najinem podro?ju taglaven. Doma?i ?li za 1 teden na dopust, ?e tu sem gazda. No nisem ?isto sam pa ne mislim krave, kure pa staro mamo... :P

Drug teden pa v jamralniku, da sem izmozgan, ?ez 2 tedna pa v pohvalite se "jes, kon?no se je vrnila ?efica, da niso vse odgovornosti na moji grbi". :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

skoda fabia ima glupe zice pa se bolj glup polozaj sedenja...kera bedna kanta...

edino porabo pa ma nizko (1.4 benz)

1. generacija?

Mi imamo 1. generacijo ampak imamo na mojo ?eljo dinami?en paket (?portni zici), poraba 1,4 mlin?ka nje na relacijah res sme?no nizka. Ampak to je res avto za vo?njo od to?ke A do to?ke B brez kake dinamike ali kakr?negakoli veselja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?zmeden?:hohoho:

Sicer pa verjamem, da na Ibizi morajo varnostniki kar poznati take prijeme, da brez kak?nih po?kodb umirijo mularijo, ki se ga gre tja zadevat in frajariti. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ma ne, sploh nism bral texta, ker sm mislu, da gre pa? dejansko za katalizator :whatever:

1. pravilo: Prebervi vse, velik tisk, droben tisk, vse. ;)

0,5. pravilo: preveri feedback, lokacijo, po?tnino.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vse se da ?e je naredu ?lovk :blush:

:hohoho: Sicer sem nekaj iskal ampak ne najdem kakih konkrenih odgovorov. Najb? se da, ni pa tako enostavno kot nove Windowse nalo?iti in stare zbrisati. :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

evo... prihaja nova runda... sedma... :blink:

Prekmurcev vas un gor res ne mara. :vskalo: Te narvni pojavi so res jeba za kmetijstvo, lahko samo potrkam na les, da imamo pri nas kar mirno. :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

SE POGOVARJATA DVE BLONDINKI.

PRVA:

A VE?, DA SE LAHKO OD TRDEGA PENISA DOBI RAK NA MATERNI?NEM VRATU?

DRUGA:

TEGA NE VEM, VEM PA, DA SE LAHKO DOBI OD MEHKEGA ?IV?NI ZLOM.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Kot sem napisal, ?e da? malo ve? dobi? 10" z ?e ve? opreme (GPS). Nekje sem bral komentarje, da Android ni mi?ljen za resolucije nad 800x600 tako, da baje tale 1024x768 ni ne vem kaj, je pa gotovo la?e ?itljivo.

?isti zakon... vse ima lahko je tab, lahko je ra?unalnik z normalno tipkovnico, gor so USB-ji, SD reder, MSD reader in ?e cel kup druzga ?ita. Dvojna baterija en del v padu drug v tipkovnici za bistveno podalj?anje avtonomije na 16 ur.

Tale fora z baterijo je pa dobra ideja. Baje je glavni minus kitajcev predvsem avtonomija. Par uric pa adijo. Aja druga?e pa kolikor i??em imajo vsi kitaj?ki Android 2.2 (ali vsaj 2,1) in Flash 10.1 tako, da toliko slab?i spet niso. Edino baterija. :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e povzamem mazdino reklamo, ni za vsakogar - torej DS3 ni za:

- dirkanje

- ropanje bank in podobno

- doma iz Kranja in se vozi po stari cesti...

Za ropanje po?t naprimer je pa bolj primeren Golf v GTi, sploh, ?e ni pisan nate. :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.