Skoči na vsebino
?e kdo kupi tole razbitinco...
Napisano

Dando: tole z rezervnimi deli sva se lih v?eraj s kolegom nekaj pri?kala. On ma megana jest pa itak da mazdico in ve? ali manj glih na herkulesu. Za njega pridejo (vodna pumpa + napenjalc + zobat jermen) cca. do 25k, mene pa ?e sem prav nara?unal cca. 45k, sam mi ni niti mal ?al tega denarja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?koda, potem pa zgleda da ni? ne bo :ne vem:

evo cena hladilnika ?e je tisti res fu?, ?eprav za letnik 95

http://www.herkules.si/index.php?productID=17072

..glede na to kako je avto zgledal na sliki se je res zdelo da je zelo poceni, ker tale je ?e dooosti dra?ja http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=964628#, pa tud kar usuta. Zanimivo, vidim da pokrov od airbaga ?e ?ipo usuje :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Res je pocen, ?eprav zgleda da je bla prevrnjena, se vidi al se pa men zdi da je streha nad sovoznikom pokrivljena :blink:, edini razlog da je ne vzamem je ta da je nimam kam dat, ker pred blokom bi drhal vse po?raufala v eni no?i oz. bi jo mulci razsul v momentu.

Sporo?i kako pa kaj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavarovanje in popust
Napisano

aha...no sej bom pla?al z gotovino, se mi bol spla?a, fora teh BA kartic je, da banka potem prodajalcu zara?una nekaj % provizije, zato pa naj bi dal popust.

sem zdej pa ?e ena huj?a fora, dons mi je kolega avto ?ez tehni?nega pelu, sem pa lih dons nekaj prebral da ga lahko naredi? do 30 dni pred potekom registracije, meni pote?e 25.09. tehni?ni je bil pa narejen danes 23.08. :blink: upam da ga ne bojo kej sral na zavarovalnici :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavarovanje in popust
Napisano

Me zanima ?e kdo ve oz. nekje sem prebral samo se ne spomnim to?no da naj bi imel pri gotovinskem pla?ilu za zavarovanje vozila (registracija) izklju?no na poslovalnici npr. zav. Triglav 5% popust. A kdo od vas mogo?e kaj ve? ve o tem, ker na njihovi strani ni? ne najdem, pa preden pokli?em na zav. (imam ob?utek da me bodo 100x prevezoval) raje tukaj vpra?am. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Grega
Napisano

Hvala vsem ki ste ?e ?estila in tistim ki ?e boste :bravo: ...od danes naprej jih pa ?tejem 25, tako da sem postal zrel in moder ?lovek :hohoho::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Devito
Napisano

hehe....sej glas bo? mel tud z bolj obi?nim, ne bo pa kak?nih posebnih ve?jih u?inkov :D

Jest sem mel pri prej?nji mazdi kao ?porten lonec od lau?a in morm re?t da zvoka je blo lih prov cena je pa pri?la 25k z nastavkom. Mogo?e ga ?e na tega vr?em k bo ta ?el, sam homolomo pa itak da ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.