Kolega za svojo firmo pri temle naro?a http://www.enzografika.com/ ,sem bil nazadnje tukaj z njim in je res vredu de?ko. Je pa to v dom?alah pri tistih novih blokih.
Dando: tole z rezervnimi deli sva se lih v?eraj s kolegom nekaj pri?kala. On ma megana jest pa itak da mazdico in ve? ali manj glih na herkulesu. Za njega pridejo (vodna pumpa + napenjalc + zobat jermen) cca. do 25k, mene pa ?e sem prav nara?unal cca. 45k, sam mi ni niti mal ?al tega denarja.
..glede na to kako je avto zgledal na sliki se je res zdelo da je zelo poceni, ker tale je ?e dooosti dra?ja http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=964628#, pa tud kar usuta. Zanimivo, vidim da pokrov od airbaga ?e ?ipo usuje :ne vem:
Res je pocen, ?eprav zgleda da je bla prevrnjena, se vidi al se pa men zdi da je streha nad sovoznikom pokrivljena , edini razlog da je ne vzamem je ta da je nimam kam dat, ker pred blokom bi drhal vse po?raufala v eni no?i oz. bi jo mulci razsul v momentu.
..se jest javim, da ?e je le mo?no vzamem klimo seveda ?e dela tako kot je treba. Bi ?e sam vzel cel avto sam ga pred fuc***g blokom ne morem imeti. Pa nekdo mislim da havbo i??e. No pa ?e oglas:
aha...no sej bom pla?al z gotovino, se mi bol spla?a, fora teh BA kartic je, da banka potem prodajalcu zara?una nekaj % provizije, zato pa naj bi dal popust.
sem zdej pa ?e ena huj?a fora, dons mi je kolega avto ?ez tehni?nega pelu, sem pa lih dons nekaj prebral da ga lahko naredi? do 30 dni pred potekom registracije, meni pote?e 25.09. tehni?ni je bil pa narejen danes 23.08. upam da ga ne bojo kej sral na zavarovalnici
Me zanima ?e kdo ve oz. nekje sem prebral samo se ne spomnim to?no da naj bi imel pri gotovinskem pla?ilu za zavarovanje vozila (registracija) izklju?no na poslovalnici npr. zav. Triglav 5% popust. A kdo od vas mogo?e kaj ve? ve o tem, ker na njihovi strani ni? ne najdem, pa preden pokli?em na zav. (imam ob?utek da me bodo 100x prevezoval) raje tukaj vpra?am.
hehe....sej glas bo? mel tud z bolj obi?nim, ne bo pa kak?nih posebnih ve?jih u?inkov
Jest sem mel pri prej?nji mazdi kao ?porten lonec od lau?a in morm re?t da zvoka je blo lih prov cena je pa pri?la 25k z nastavkom. Mogo?e ga ?e na tega vr?em k bo ta ?el, sam homolomo pa itak da ni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
evo cajt je da se pogovori preselijo iz chata v tole temo k je ?e no?. In kje boste pre?ivel no??? jest za ?ankom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani