Ja ?udno je vse skupaj ja. Pa ?udi me,da pri Ferrariju niso ni? posumli pred ?tartom,ker ziher so opazli,da so samo njihovi dirkalniti obuti v intermediate gume,vsi ostali pa v hard rain gume.
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Itaq! V?asih smo kr dosti nabijali Call of duty 2,Counter strike source,?e stari Enemy territory,pa tudi ?e Unreal tournament,pa sva?ta skratka! Zadnje cajte res skoraj ni?,ker ni ve? cajta.
Druga?e pa si probal ?e novi Moto GP 07? ?e bolj?a zadeva od 3ke.
Ti?a vun!!
Mnja,glede na vreme,je bla dirka celo zanimiva. Presenetljivo dosti prehitevanj je blo. Druga?e pa ?koda za Alfija,da je steno okru?o. Mali ?rni pa itaq,da je CAR,pa naj bo ?e prvak pol.
Ti?a vun!!
Moj je bil pa prvi VW hro??,letnik 1974 (isto ko jaz ).Pa je bil legenda,je mel ?ibedah,pa spredaj ?e disk bremze,pa 1.6 motor je bil,skratka ful mi je bil v?e?! Pa take lepe plave barve......mi ga je kr ?al,bi ga ?e mel.
Ti?a vun!!
Boss,to pa poznam,hehe,smo preko neta ?e na?igali takoj,ko je stvarca ven pri?la! Pa je res dobra zadeva ja,valjda,?e je Simbim zraven ne? Sploh driftat se da ko sam hudi?. Dobi pa se tudi ta zadeva kot mod za GTR2,to ?ele mor? sprobat!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
He he,tapravega so najdli za prava vpra?anja.
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani