Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ti jo kr fajn zrihti, a zdej si ?e gor? :ne vem:

Mi smo se pa zdele s hro??em vozil, k ga je SDI maher kupu in je kr morala, sicer ne gre ve? kt 90, ampak pa? za nedelske vo?nje in za u k?n breg se odpelat je pa Amerika! :ljubezen::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

... navkljub pepsiju in koklikoki so se odlo?ili za ?e en ?pricr, ki je biv nekolk hladnej?i kot prej?ni, zravn pojedli eno pravo doma?o govejo ?upco, a glej ga zlomka, ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?otor
Napisano

Zelc - u Lkleru sm kupu ?otor za 2 osebi za celih 6,99 Ojra, sicer ne vem zkva in kdaj ga bom rabu, ampak ?e je tok pocen se ga kup, pa makar ?e ga mam za Miksrja prekrivat, ko mu ponekod streha pu??a! :danzoman::hohoho:

Je pa fora da u Lkler katalogu je pisala cena 12 Ojrzlov in so mi povedal da je u resnic napaka in je dejanska cena samo 7, tko da je bla morala ?e ve?ja - se spla?a it pogledat! :ouje::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z350-DANDO-prodan
Napisano

Zadni? enkat sm vidu GOdandota k je uletu po Miklo?i?evi, gorak ko sto matr in ga je kr stisnu! :D

Sp pa mal pred tem vidu ?rnga nekabria tacga, pa je men ?rn ?e ful bl lu?tn! :ljubezen: :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Helov se mav ?e tle uklaplam! <_<

Mazdohist in ostali, kako ste kej pre?vel, upam da ni biv poudark sam na pre?ivetju zdej med praznki! <_<:P

P.S. Kar se Mazd ti?e, me je pa Tvingo fino vozu zadnje 4 dni po morju! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ej Poki, se mi je zdel da ne bo? mev morale zdej k sm vidu rezultate, pred tem pa itak nism vedu kva se je dogajal, k se nam ni dal televizije uklaplat, so ble prijetnej?e aktivnosti na dopustu! <_<:ljubezen::ouje:

U finalu mi je skor usen kdo zmaga, k mi je tut JetrniBazen dost simpati?n, ?eprov skor ?e raj pa mam Milan! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

Zato se odlo?i, da pri nekem va?kem tapetniku naro?i takega s streho, pred tem pa zavije v prvo trgovino, ker si za?eli Planico in tam sre?a prijazno in ustre?ljivo prodajalko, ki ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Poki, upam d ni tko kt pr enmu mojmu znancu, ko so gledal ligo prvakov pol pa:

?e je zmagala njegova ekipa je spiv 8 pirov,

?e je njegova izgubila, jih je u ?alovanju zmazov 10,

?e pa je zmagala k?na taka za kero je orng naviju, to so Juve, Arsenal in Bajrn Minkn, pa jih je padl mu?kih 12

No in temu jz re?m pretiravanje, no ponavad so ga pol nesl dumu! <_< :ne vem: :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

a ko ugotovi, da streha ni preve? natan?no odrezana, da tudi zadeva ni preve? podobna MX5, ter da mu de? mo?i dragoceno alcantaro, se odpelje do Portoro?a in na pla?i speldi en sen?nik, ki ga od sedaj naprej uporabljal za marelo nad strojem, vseeno pa je preve? ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.