Mi smo se pa zdele s hro??em vozil, k ga je SDI maher kupu in je kr morala, sicer ne gre ve? kt 90, ampak pa? za nedelske vo?nje in za u k?n breg se odpelat je pa Amerika!
... navkljub pepsiju in koklikoki so se odlo?ili za ?e en ?pricr, ki je biv nekolk hladnej?i kot prej?ni, zravn pojedli eno pravo doma?o govejo ?upco, a glej ga zlomka, ...
Zelc - u Lkleru sm kupu ?otor za 2 osebi za celih 6,99 Ojra, sicer ne vem zkva in kdaj ga bom rabu, ampak ?e je tok pocen se ga kup, pa makar ?e ga mam za Miksrja prekrivat, ko mu ponekod streha pu??a!
Je pa fora da u Lkler katalogu je pisala cena 12 Ojrzlov in so mi povedal da je u resnic napaka in je dejanska cena samo 7, tko da je bla morala ?e ve?ja - se spla?a it pogledat!
Ej Poki, se mi je zdel da ne bo? mev morale zdej k sm vidu rezultate, pred tem pa itak nism vedu kva se je dogajal, k se nam ni dal televizije uklaplat, so ble prijetnej?e aktivnosti na dopustu!
U finalu mi je skor usen kdo zmaga, k mi je tut JetrniBazen dost simpati?n, ?eprov skor ?e raj pa mam Milan! :ne vem:
Zato se odlo?i, da pri nekem va?kem tapetniku naro?i takega s streho, pred tem pa zavije v prvo trgovino, ker si za?eli Planico in tam sre?a prijazno in ustre?ljivo prodajalko, ki ...
a ko ugotovi, da streha ni preve? natan?no odrezana, da tudi zadeva ni preve? podobna MX5, ter da mu de? mo?i dragoceno alcantaro, se odpelje do Portoro?a in na pla?i speldi en sen?nik, ki ga od sedaj naprej uporabljal za marelo nad strojem, vseeno pa je preve? ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale je tut kruta zadeva!
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...507_3096806.php
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani