A niso govoril,da po tanovem traja od 2-4 dni,da se okužiš? Vzdrži,pri meni je trajalo nekak tri dni,pol je blo pa kul.
Edin kar me muči sedsj,po dveh tednih, je kašelj 🙄 sploh zvečer nažigam, ko se uležem za spat.
Kot sem slišal od sodelavcev, so hitri testi zelo nezanesljivi pri tej različici omikron. Dva sta se dvakrat testirala v enem dnevu v službi, nato smo ju poslali še v kontejner na "pravi" hitri test. Vse negativno. Šele pcr je pri obeh potrdil, da, sta okužena. In še kar nekaj podobnih primerov je bilo.
Ko sem se v ponedeljek vrnil na šiht, jih je bilo okuženih pri nas v firmi 16. Danes smo že pri številki 25 od 84 zaposlenih. 😬 Pa ni važno ali so bili cepljeni, necepljeni, prebolelniki, neprebolelniki vsi po vrsti fašejo ta omikron. Dobro, par od njih je v karanteni zaradi otrok.
To je gumica, točno določenega fi- ja in debeline.
Vstavi se jo v utor, ponavadi je ta utor na kaki gredi. Skratka, to služi tesnenju vrtečih se strojnih elementov. Kupi se jih lahko v specializiranih trgovinah z ležaji in podobnimi trgovinami.
Ce je normalen,potem bo jaz jih poznam par pozitivnih s tremi odmerki .
Jaz sem že od ponedeljka na bolniški. Sicer 3x HAGT negativen in 1xPCR negativen, ampak prvic po 5ih letih vročina , glavobol , kašelj.
Zdaj, če bi bil zaljubljen v cepivo, bi rekel,da me je tretja doza 100% obvarovala pred omikronom:) Tako pa rečem,da me mogoče je,ali pa tudi ne. Sem pa presenečen,da še obstajajo viroze
Je pa res,toliko slabega počutja in bolečega in hripavega grla,kot ga imam od oktobra naprej... Nisem imel že zelo,zelo dolgo. Dejansko razsaja na polno. Karkoli že.
Tudi ob vseh razkužilih in maskah virus zlahka slej ko prej najde pot. Ni treba zajebat,da zbolis
Enako je pri meni. Trikrat sem se v službi testiral-negativen, nato na hitrem testu-negativen, in na koncu pcr trst- negativen. Sem bil pa 100%,da sem fasal kovid. Mi je zdravnica potrdila, da razsajajo neke viroze. Sem pa, slišal od sodelavcev, da jih je v službi ta teden kar veliko pozitivnih. Tako necepljenih kot tudi cepljenih.
Anticepilci trdijo, da je korona največja prevara. Ni res! Največja prevara na tem svetu je sex: misliš, da si v devetih nebesih, v resnici si pa centimeter od riti...
Fak, smo mi sedaj postali najhujši s to meglo v celi Slo. Tako, da sedaj poteka promet v obratni smeri-iz obale vsi bežimo nekam nad črni kal, da vsaj malo vidimo sonce. Pri nas je 5°C, v Liici je bilo pa sončno in 13°C.Narobe svet. 🤪
Two astronomers go on a media tour to warn humankind of a planet-killing comet hurtling toward Earth. The response from a distracted...
Zelo všečen film. In, ko pomisliš, da se je to res zgodilo ( več ali manj, zaradi dodatkov večjega filmskega doživetja), je še bolj fascinantno, kaj vse si folk upa narediti. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
😄😄
Povezava za deljenje
Deli na druge strani