Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 35 minutami je Freak napisal:

A niso govoril,da po tanovem traja od 2-4 dni,da se okužiš? Vzdrži,pri meni je trajalo nekak tri dni,pol je blo pa kul.

Edin kar me muči sedsj,po dveh tednih, je kašelj 🙄 sploh zvečer nažigam, ko se uležem za spat.

Kot sem slišal od sodelavcev, so hitri  testi zelo nezanesljivi pri tej različici omikron. Dva sta se dvakrat testirala v enem dnevu v službi, nato smo ju poslali še v kontejner na "pravi" hitri test. Vse negativno. Šele pcr je pri obeh potrdil, da, sta okužena. In še kar nekaj podobnih primerov je bilo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ko sem se v ponedeljek vrnil na šiht, jih je bilo okuženih pri nas v firmi 16. Danes smo že pri številki 25 od 84 zaposlenih. 😬 Pa ni važno ali so bili cepljeni, necepljeni, prebolelniki, neprebolelniki vsi po vrsti fašejo ta omikron. Dobro, par od njih je v karanteni zaradi otrok. 

Tako, da je že problem organizirati delo. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

or_fpm_crna.png.68cbbb488b7d3ab35780e7336d985212.png

pred 50 minutami je AmpeR napisal:

Kaj pa je o-ring?

To je gumica, točno določenega fi- ja in debeline. 

Vstavi se jo v utor, ponavadi je ta utor na kaki gredi. Skratka, to služi tesnenju vrtečih se strojnih elementov. Kupi se jih lahko v specializiranih trgovinah z ležaji in podobnimi trgovinami. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 43 minutami je Nejc1986 napisal:

Nedeljska na Učki.

IMG20220116125140_00.jpg

A si že fit po virozi? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Nejc1986 napisal:

Jaz sam upam da kej privezes smuči in pancarje. Tole zna zelo, zelo grdo poleteti po avtu ob močnem zaviranju.

Zato pa jaz raje, tudi če greva le dva, vedno spravim smuči in vso ostalo smučarsko opremo v thuleta na streho. 

Je vseeno bolj varno. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

Evo natovorjena je jutri pa gasa na Roglo ⛷️

IMG_20220114_134856.jpg

A strpaš vse kar v avto? Zato si dal korito noter. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Ne ne, grem na Roglo za en dan,ko bo pa kovida enkrat konc pa pade kak teden Francije,da si dam duška....:jupiii:

Lani se prvič nisem smučal od kar pomnim,da sem stopil na smuči.....:hohoho:

Samo je sranje v teh časih hodit na smučanje v tujino. 

Kaj pa, če fašeš korono tam? 🤔 Pa, da, te še domov ne pustijo. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 28 minutami je Nejc1986 napisal:

Lajk za smučanje. Seveda po pameti :) če greš v Italijo ; en kup novih ukrepov na smučiščih imajo .

Jaz pa grem v ponedeljek spet  delati. :danzoman: in naslednji vikend končno na smučanje.⛷️  Itak mi ni pobralo nič moči, ker sploh nisem imel vročine.

Je pa prav greh bit doma, ko pogledam skozi okno in zunaj sonce in niti oblačka na nebu. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 18 minutami je Nejc1986 napisal:

Ce je normalen,potem bo :) jaz jih poznam par pozitivnih s tremi odmerki .

Jaz sem že od ponedeljka na bolniški. Sicer 3x HAGT negativen in 1xPCR negativen, ampak prvic po 5ih letih vročina , glavobol , kašelj.

Zdaj, če bi bil zaljubljen v cepivo, bi rekel,da me je tretja doza 100% obvarovala pred omikronom:) Tako pa rečem,da me mogoče je,ali pa tudi ne. Sem pa presenečen,da še obstajajo viroze :)

Je pa res,toliko slabega počutja in bolečega in hripavega grla,kot ga imam od oktobra naprej... Nisem imel že zelo,zelo dolgo. Dejansko razsaja na polno. Karkoli že.

Tudi ob vseh razkužilih in maskah virus zlahka slej ko prej najde pot. Ni treba zajebat,da zbolis :)

Enako je pri meni. Trikrat sem se v službi testiral-negativen, nato na hitrem testu-negativen, in na koncu pcr trst- negativen. Sem bil pa 100%,da sem fasal kovid. Mi je zdravnica potrdila, da razsajajo neke viroze. Sem pa, slišal od sodelavcev, da jih je v službi ta teden kar veliko pozitivnih. Tako necepljenih kot tudi cepljenih. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Anticepilci trdijo, da je korona največja prevara. Ni res! Največja prevara na tem svetu je sex: misliš, da si v devetih nebesih, v resnici si pa centimeter od riti...

Ha, ha, ha, sem kar pogrešal tvoj humor. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je NevLado napisal:

Alex zadnjič si reku da si zbolu, kaj pa maš če ne covida da si še vedno slab? :( 

V bistvu imam "le" malo bolj močen prehlad. Na vseh testih negativen, tudi pcr. (4x).😊

Sem pa na bolniški do konca tedna. Če nič drugega, da si malo opomore, saj nisem bil na dopustu za prav že od poletja. 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Fak, smo mi sedaj postali najhujši s to meglo v celi Slo. Tako, da sedaj poteka promet v obratni smeri-iz obale vsi bežimo nekam nad črni kal, da vsaj malo vidimo sonce. Pri nas je 5°C, v Liici je bilo pa sončno in 13°C.Narobe svet. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
pred 49 minutami je Janez007 napisal:

Tale film "based on the true story" je poln akcije in zelo zabaven.

MV5BMjEyNzQ0NzM4MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDI0
WWW.IMDB.COM

Vojni psi: Directed by Todd Phillips. With Miles Teller, Steve Lantz, Gregg Weiner, David Packouz. Loosely based on the true story of two young...

Za premislek v teh čudnih časih, pa tole:

AAAABf07Ihf0o-BL7ks_pjwU1BfBJzxgHA8Ao8jM
WWW.NETFLIX.COM

Two astronomers go on a media tour to warn humankind of a planet-killing comet hurtling toward Earth. The response from a distracted...

Zelo všečen film. In, ko pomisliš, da se je to res zgodilo ( več ali manj, zaradi dodatkov večjega filmskega doživetja), je še bolj fascinantno, kaj vse si folk upa narediti. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.