Skoči na vsebino
problem z namestitvijo mohaab
Napisano

ni? ne pomaga

nekomu na comtronu bom za?opal v rit ta ra?unalnik :angry:

prvo pa bom probal instalirati original pa da vidim

+68/

tko ja :bravo::bravo: pa pejt na ELLATRON pogledat, tam sem jaz nabavljal moje stvari :danzoman: prijazni da bolj ne morjo bit pa ?e zrihtajo ti ka ?e? :jupiii:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

problem z namestitvijo mohaab
Napisano

kaj pri in?talaciji se resetira? :unsure:

?e je to to pol je napajalnik, vsaj pr men je blo nism mogo igrat niti gta 3 k je za?tekal pa se resetiral. ?e ma? dve ma?ine probaj zamenjat napajalnik :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PROSTREET rocxxxxx :bravo::bravo: grafika izjemna (poky ne gledam diapozitivov ampak 65fps igro :P ), damage je izjemen, sam ovinkanje me pa spomija kot da bi gajbo za japke okol furu :hohoho: ok no sej je res da gre avto 203mph pa da nimam volana vkloplenga sem pr?gau kr na tipke ---> pa? neu?akanost moja :D:ouje: Druga? pa vsaka ?ast EA :rispekt::rispekt:

No pa ?e nekaj slikic ---->

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no namizje imate?
Napisano

pr men tut neki sprememb :bravo: nimam pa ikon od san andreasa, m3 challenge-a pa most wanted-a gor :D what you see is what you get :mi pijemoo:

aja ?e kdo rabi kaj teh namizji jih mam kr neki od 3D do nekih zmajev (kot imam jaz),... itd.

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no namizje imate?
Napisano

lejga ko moorhuhn ?pila :bravo::bravo: jz mam vse verzije pa vse fore vem :D:D:jupiii: cila? pr eni napis pa dobi? tetris, cilja? kamne dobi? bolj?e metke (sam mor? vse kamne beg spravt, v zadnih sekundah srela? uro pa dobi? cajt, strela? lu?i v bajtah pri winter edition pa ko vse lu?i postrela? dobi? ognjemet pa 100 kur tamalih vzleti ti pa navali?,... :ouje: vem tega tolk da ojejoj :blink::D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

zrihtal zvok :bravo: mam 7.1 zdej sistem :danzoman:

- 5 satelitov

- 3 woofer zvo?nike ---> odn bil v originalu zravn 5.1 pa ma 50w, dva nova sta pa od stolpa pa mata vsak po 100w --> 200w s tem da ima vsak en mali tweeter not :P

25w + 50w + 200w = 275w :ouje:

(25w so vsi sateliti skup)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.