Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

opa gangmen style

http://www.24ur.com/novice/slovenija/skriv...n-bavcarja.html

le kaj barabce spet naklepajo? Aja pa Majer se ne sestaja po kafi?ih, ne on pa ne.

sam je pa novinar dobr povedu: "?akali smo, da se pripelje ?e veliki "Boss" :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sam ti si jo dubu, js je pa nee boooom :( dobr, da sm mau s kuhanim vinom zalila, da mi je ?ist enmau useen :vino: bel, ne rde? :D

ja sej to, ?e dober, da jo nism kje drugje pozabu :wacko: upam, da dobi? vse nazaj! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pametno. Pri bremzanju tut AWD ne pomaga ?e ima? letne. :D

Update: V klanec se tudi pride, se avto kar ne ustavi, kar grabi. Sicer zelo po?asi ampak ustavi se pa ne. Se mi pa ni dalo do vrha enega hriba ker je bila ?e dolga pot, sem raje ?ez par ovinkov testiral gor in dol zimske... :hudicek:

tut Kleber fajn grabi :bravo:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Cao

Evo da se jaz predstavim svojega najboljsega pasjega prijatelja, je cistokrvni z rodovnikom skotski ovcar z imenom Kyros star dobrih dve leti

Z mano je vedno ko bajkam

tole je pa men ena izmed ljub?ih pasem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

How low can he go? :blink::blink:

http://www.24ur.com/ekskluziv/domaca-scena...si-koledar.html

Zdej pa res ne vem komu je to seksi in kdo hudi?a dela na 24kurah, da take bruharije objavlja.

jebemti, da me je takoj na WC prtisnal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Medved je praznoval rojstni dan in vsem ?ivalim v gozdu razposlal vabilo za praznovanje. V vabilu pa je pripisal, naj vsak prinese dostojno darilo zanj, v nasprotnem primeru bo vsakega, ki ne bo prinesel dostojnega darila kaznoval tako, da ga bo s penisom petkrat udaril po hrbtu.

Zaj?ek mu je prinesel koren?ek, Lisica glasbeni stolp, volk televizor...

Medved se je razjezil nad neprimernim darilom, izvlekel penis in petkrat udaril vsakega od njih po hrbtu. Zaj?ek pa se mu je iza vogla na ves glas smejal. Medved zavpije nanj: "Zakaj se pa tako neumno smeje?, a ?e nisi dobu dovolj?" Zaj?ek pa prav: "Poglejga je?a, hru?ko ti nese" :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.