U?erej zve?er sem bil slu?beno v Kr?kem...... In ?e vam po?teno povem se se ?udim da je ?e malo nesre? tam.......
Na poti gor sem imel 2 bli?nja sre?anja s kreteni na cesti......kolona par kilometrov.....in en kreten z alfo 156 LJ registracije, na vso silo prehiteval kolono...profitiral najbr? manj kot 2 minuti.......?e se nebi skorej s ceste umaknil bi me ?elno zalimal in en avto za mano isto......pol malo naprej ?e eden....tokrat z eno staro kripo.....ista situacija.
Ko sem se vra?al ob kak?ni 2 pono?i nazaj sem na cesti na enega predvidevam pijanca nalete....malo naprej od gradbi??a pred Novim Mestom mi v desnem ovinku prleti po mojem pasu....nepregleden ovinek....dokaj oster....Spet je ?lo mimo na milimeter....!!! Me je dr?alo da bi za njim ?ou in mu gume razrezal.....
poslu. Njen devetogodisnji sin dodje kuci nenadano,
ugleda ih i sakrije se u garderobni ormar kako bi ih i dalje promatrao.
Zenin suprug takodje dolazi kuci. Ona strpa ljubavnika u ormar, ne znajuci da joj
je sin vec unutra. Djecak: - Mracno je ovdje.
Muskarac: - Da, mracno je.
Djecak: - Imam nogometnu loptu.
Muskarac: - To je lijepo.
Djecak: - Zelis li je kupiti?
Muskarac: - Ne, hvala.
Djecak: - Moj tata je vani.
Muskarac: - OK, koliko?
Djecak: - 250 EUR
Nakon nekoliko sedmica muskarac i djecak se ponovo susretnu u ormaru.
Djecak: - Mracno je ovdje.
Muskarac: - Da, mracno je.
Djecak: - Imam patike za nogomet.
Prisjecajuci se sto se zadnji put dogodilo, muskarac upita: -Koliko?
Djecak: - 750 EUR
Muskarac uzdahne: - U redu.
Par dana kasnije, otac kaze sinu: Uzmi loptu i patike idemo se igrati.
Djecak odgovori: Ne mogu, prodao sam loptu i patike.
Otac upita: - Za koliko si ih prodao?
Djecak: - Za 1.000 EUR
Otac: - To je grozno, kako si mogao tako opeljesiti svoje prijatelje... to je puno vise nego sto te dvije stvari stvarno vrijede! Sad te vodim u crkvu da se ispovijedis!!!
Otac odvede sina u crkvu i u ispovjedaonicu pa zatvori vrata.
Ja ja tolko....?e sem pa veeeelik fant..... Sicer pa ?e kaalman nardi pravi piknik pol se spla?a pridet.......Tomi....tebe sproti poberem in odletimo gor na 6 klobas in 4 ?ebule.....hihihihih
Ujej kaalman.....zdej sem pogledal in sem ta bik jest danes....hihihih To pa ne bo fajn!!! Sicer se pa ?e predlagal da bi julija eno sre?anje nekje na primorskem organizirali.....
Glede na to da si ti glavni kar se tega ti?e...rabim ?e tvoje objektivno mnenje.....
> Ob de?elni cesti v okraju Spodnje La??e pod Rovtami je pastir pasel
> ovce.
> Tovarni?ko nov Jeep Grand Cherokee pred njim divje zavre. ?ofer,
> mladeni? oble?en v Brioni obleko, Cerrutti ?evlje, z Ray Ban o?ali,
Omega
> ?vicarsko uro in BHS (Bussiness High School) kravato sko?i iz vozila
in vpra?a pastirja: "Mi da? eno ovco, ?e uganem, koliko jih ima? v tropu?"
> Pastir pogleda mladeni?a, nato pa na gomaze?i trop paso?ih se ovac in
> re?e:
> "Rajtam, da !"
> Mladeni? vozilo parkira ob cesti, priklju?i note-book ter brez?i?ni
> modem, skenira pa?nik preko satelita in GPS-ja (Global Position
System),
odpre bazo podatkov in 60 Excel tabel, polnih algoritmov, nato pa sprinta 150 strani dolgo poro?ilo na high-tec mini tiskalniku. Obrne se k pastirju in re?e:
Ej tomi ne bo? verjel...ampak ?e preden sem ta post odprl sem razmi?ljal o tem....danes je recimo blo zeelooo malo odgovorov, ve?inoma pa mislim da to ?ivljenje na tem forumu vzdr?ujemo midva.......drugi pa se nam smejijo in ?udijo da nimava bolj?ega dela..........
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
U?erej zve?er sem bil slu?beno v Kr?kem...... In ?e vam po?teno povem se se ?udim da je ?e malo nesre? tam.......
Na poti gor sem imel 2 bli?nja sre?anja s kreteni na cesti......kolona par kilometrov.....in en kreten z alfo 156 LJ registracije, na vso silo prehiteval kolono...profitiral najbr? manj kot 2 minuti.......?e se nebi skorej s ceste umaknil bi me ?elno zalimal in en avto za mano isto......pol malo naprej ?e eden....tokrat z eno staro kripo.....ista situacija.
Ko sem se vra?al ob kak?ni 2 pono?i nazaj sem na cesti na enega predvidevam pijanca nalete....malo naprej od gradbi??a pred Novim Mestom mi v desnem ovinku prleti po mojem pasu....nepregleden ovinek....dokaj oster....Spet je ?lo mimo na milimeter....!!! Me je dr?alo da bi za njim ?ou in mu gume razrezal.....
OK mnenja prosim...
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani