Vceraj ma motogp je padal dez od 09:00 na momente monsum ( poplave med drugim). Program motogp je sel po planu brez prekinitev, brez sprememb...dirka zamimiva, posledicno veliko odstopov, nas gledalce pa niso mucili s prelaganjem programa. Ker so se dirke podaljsale za tretjino (brez manjsanja stevila krogov) so bili tudi odmori krajsi in je slo vse hitro mimo.
Nekaj kar v F1 tezko dozivis.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes sem pa jaz imel opravka z leteco marelo (deznikom). Na Celovski je lezala na cesti in ko jo je avto pred menoj povozil jo je odprlo direkt pred menoj..veter pa jo je dvignil nad cestice.
K sreci dosti velika varnostna razdalja da sem se je ognil. To so primeri kjer bi lahko en kreten na tvojem zadnjem odbijacu naredil vecjo skodo (glede na pogovore v drugi temi) saj ko se je marela odprla kot bomba pred menoj sem najprej refleksno zabremzal potem pa se ognil.
Ce se bom spomnil bom snel video s kamere
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slo mediji morajo seveda naredili pompozen naslov, ne ve se ?e koliko in ?e bo sploh odsoten. Dvojni zlom je na spodnjem delu noge in pono?i je bil operiran brez komplikacij, po doma?e se?ravfal so ga.
Sedaj nekaj dni in ?e dobi zeleno lu? bo nazaj ?e v misanu, jaz verjamem v to. KEr po?kodba je in za naslov verjetno nima mo?i a tam ga ?aka (mo) 92.000 gledalcev, zadeva razprodana.
?e uradne izjave, ki so malo druga?ne od 24 ur
Last night Movistar Yamaha MotoGP?s Valentino Rossi had a successful operation on the displaced fractures of the tibia and fibula of his right leg.
The MotoGP-star was hospitalised after an enduro accident yesterday evening.
Following a medical examination at the ?Ospedale Civile di Urbino', where he was initially diagnosed, the Italian was transported to the 'Azienda Ospedaliero-Universitaria Ospedali Riuniti' in Ancona.
Upon arrival, he received surgery between 2am ? 3am by Dr. Raffaele Pascarella, Director of the Orthopedics and Traumatology Division. During the surgery the fractures were fixated using a metal pin - a locked intramedullary nail - without any complications.
Further medical updates will follow in due course.
Yamaha would like to thank the entire staff of the 'Ospedale Civile di Urbino' and 'Ospedali Riuniti di Ancona' for their dedication and professional care.
Vale:
The surgery went well. This morning, when I woke up, I felt already good. I would like to thank the staff of the Ospedali Riuniti in Ancona, and in particular Doctor Pascarella who operated on me. I'm very sorry for the incident. Now I want to be back on my bike as soon as possible. I will do my best to make it happen!
Ne mislim delati postrojenja s 1000 litrskim zalogovnikom in radiatorji in ne vem ?e ?em, ampak nekaj takega kot je klima, samo da ne navadna, ki zgolj hladi, ampak tako, da tudi greje.
No, do nekaj informacij sem pa le pri?el. Torej so v kampih precej mo?nej?e varovalke. Toliko bolj?e.
Za hlajenje pa kilowat ali dva.
Za za?etek dovolj, da pogledam, kaj se dobi in kako bi se lotil.
?akaj, ti si hlajenje ?e naredil? Se lahko to kje malo pogleda? ?isto iz firbca, gotovo dobim kak?no dobro idejo...
klima z inverterjem..........................................navadna klima
Klimatska naprava hladi. Toplotna pa lahko oboje. Nekatzeri toplotno ?rpalko imenujejo tudi dvosmerna klima...
Sem napisal, da ne potrebujem 1500 kW postrojenja. Saj ni potrebno, da mi sredi poletja naredi Sibirijo v prikolici. Pa tudi pozimi ne bomo ?li v Sibirijo, da bi potreboval ne vem kak?no ogrevanje.
Kolikor vem, je varovalka v kampih 4A. Vzamemo malo rezerve in re?emo, da je 3,5A. Nekaj pokuri hladilnik (absorbcijski), torej ostane le ?e 3A. Nekaj gre za ?arnice in ?rpalko za vodo, torej ostane le ?e 2,5A. ?e pravilno kalkuliram, je to 500W mo?i zagotovo, brez bojazni, da bo mrknilo.
Za za?etek me zanima, ?e sem jaz to prav zra?unal?
varovalke v kampih so 16A in meni ven vrze ce mam klimo pa 2 induktivni na full. ZA hlajenje pa rabi? vsaj 1kW oz 2kW ?e ma? ?e baldahin. Moja je 3kW (govorim o nazivni mo?i, drugo merilo pa je BTU, oz koli?ina zraka ki jo lahko shladi v dolo?enem ?asu) pa je letos ravno ?e sfolgala, ker ko se sonce upre v pvc baldahin..........
Pa za T? verjetno rabi? trofazni tok, pa zalogovnik vode, ?lovek to ni bajta to je 2 x 4 m .... ne vem zakaj si ho?e? zakomplicirati ?ivljenje
ravno ko si rekel saj to je klima samo...se demantira?, ker je to res klima sam da rabi hladiti/greti manjk kot dnevno sobo v bajti, zato je to enostavna klima.....
moj primer 50? za split klimo z inverterjem bolha, 40? lokalcu za plin....mirna bosna
Gledanje dirk v ?ivo ma veze s ?im? Bolje pozna? F1 ?e gre? par dirk gledat v ?ivo?
Ni? te ne prcam, sam sme?ne so mi tvoje "trditve", kot vedno
Gledanje dirk v ?ivo ima velik pomen s tem kako opazuje? F1, ampak verjetno ne bo? tega dojel nikoli. 2 leti sem imel Schumija za budalo, ko pa sem ga kar 7x v ?ivo videl voziti pa sem ratal navdu?en in njegov navija?. ?al nisem imel prilo?nosti videti Senne.
Ob ogradi vidi? in sli?i? razlike v liniji, bremzanju, pospe?evanju...(?are?i diski, menjanje navzdol...), situacije z zaostalimi itd
Ja trdim da je bil to bullshit, in to z dejstvi. Trdim da nih?e od vodilnih ni spustil gasa ne samo Kimi, to dokazujejo ?asi. Predlagam da ne gre? samo na dirko ampak odpelje? tudi Eau Rouge v ?ivo - se ga da, takrat mogo?e dojame? da je samo rahel dvig s stopalke v tem ovinku / klancu veliko ve? kot le nekaj nepomembnega, pri 310 na uro v ta klanec je dvig stopalke takoj min 2 sekundi, dvig roke kot pravi? pa izguba kontrole (tam je bilo rumeno). Jaz sem moral dati v drugo.....
In zato trdim, da bi morali vsi ki so spo?tovali rumeno imeti v tem krogu vsaj 2s slab?i ?as, oz tisti pred verstapnom v naslednjem krogu pa ga nimajo.....torej? Sme?na trditev a ne, podprta z dejstvi. O?itno je bil Kimi tisti nesre?ne? ki so ga ujele kamere in ni? drugega. Pa nisem njegov navija? sploh ne.....
Meni so pa sme?na tvoja provociranja kot vedno....?e ta drugi tabornik se javi s provociranjem pa smo kompletni.
Na 7km dolgi progi lift off za 2 sekundi se ne bo poznal. Pa? logika. Samo ?e gleda? 1 dirko na sezono, tega ne bo? razumel
Prcaj ti kot vedno, ker drugega ne zna? govorim ti o identi?nih ?asih vseh dirka?ev v teh krogih, kazen dobi pa samo en, fantek ....na koliko dirkah si bil v ?ivo? No da te vidim
Ni bila lih popolnoma prazna ane, na posnetku je bil Verstappnov avto ?e na desni, sicer ne na stezi, ampak tik ob njej, kar je pri teh hitrostih skoraj isto. Kot je rekel Brundle na Skyu, Hamilton, Vettel in Bottas so vsi spustili gas, samo on ne. Dejal pa je ?e, da 10km/h manj ?al ne igra nobene razlike pri takih hitrostih, in da to zgolj provizori?no naka?e?, da si opazil DVOJNE rumene zastave. You either lift your hand or you lift your leg. Tako da, hja kazen na mestu, 10 sekund stop/go pa rahlo pretiravanje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Rezultat pa cisti NBAjevski. Samo sutiranje brez obrambe.
No pri nas je zmagal Messi...2:1 v glasovanju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani