Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Bom zelo verjetno res naro?il. Za tak denar pa za surfanje po netu, ?e dela je ?e dovolj. :P

Aja, da ne bom offtopic. Danes (spet) dobil parking najbli?e vratarju. Cel dan bo gledal avto, pa ?e brez skrbi bom malo odprl ?ipe, da bo notri 2°C manj ko bom ?el domov. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Simon sej ve? kako pravjo... Podarjenemu konju ne gleda? v zobe ;)

Sam Appla ne bi kupil pa da je zadnji na svetu ker sem Android fan... Xperia X10... ?e bi ?e kupval tabli?nega bi vzel Samsung TAB...

Aha potem pa :bravo::rispekt:

Ravno tile kitajci imajo Androida tako, da sem razmi?ljal, da bi kupil enega za testiranje. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Relacije ni bilo NI? :) edina spremeba je 100 oktanski bencin :P tole je bil drugi kestl :)

Tu bencin nima veze, razlika je samo to, ?e gas ti??i? do ene 10% in pod 2500 obrati. Po drugi strani meni zdajle pije ?ez 9 (kar je zelo negativen rezultat) ko na mestu laufam zaradi klime, ko ?tartam je avto ?e ogret... :hudicek:

Fajn, dej zdej ta privar?evani znesek na stran, da bo? ob prilik po?astil pivo! :cheers:

:hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kar nekaj "butastih" zanimvosti je bilo danes. Od zbitih "odbija?ov" do problemov v boksih. V glavnem same take neumnosti, da so se vrstni redi ves ?as menjavali. V zadnjem krogu je tudi parim navija?om pomoje dogajalo na polno. ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?alabajzarjem extra de luxe na morju ?e pe?ejo ?evap?i?e :ph34r:

Upam, da to ni letelo na kakega dolgolasega uporabnika, ?e bo to kak napa?en prebral bojo padale ovadbice. :hohoho:

Da ne bom offtopic in se pohvalil: skidal sem v ?tali. Zdaj se pa spra?ujem, ?e je to delo na ?rno ?eprav, naredil sem zastonj ampak glede na to, da me doma hranijo je to neko pla?ilo, torej ?alabajzarija. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vsaj je zdaj vsak mesec garantirana in neka varnost. Dandanes smo ?al lahko sre?ni s tem. :vskalo: Pizda in pol se ?udijo, da je tolk fu?arjev. ?e bi bil jaz predsednik vlade al pa dr?ave bi bli ?alabajzarji zadnji na katere bi se spravil ker dosti ljudji samo zaradi tega lahko gre na morje, si kaj privo??i itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sodelavec, ta, ki je kupil M3 je ?ele zdaj dojel kolk je klinac imeti ?e?nje in 3 marabele na vrtu. Opere avto in?pljoc, bombica. :hohoho:

Sicer pa lastovke so za??itene, morajo biti na vsaki kmetiji. :D Pri nas so v hlevi in v gara?i. Jures, ?e ne bi bila ma?ka ?e odrasla (in bo najbr? u?la) bi ti jo ?enkal ker zadnje ?ase lovi pti?e. Ko smo zadnji? videli, da ima lastovko bi jo pa tut namahal kot nevermkaj. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?alabajzarija v ?ivo
Napisano

Blo je pa 906 serijskih konjev, pol po meritvi enega, samo ugotovili cca 32 konjski prirastek. :danzoman:

To je nekam maj?keno. V?eraj so bili parkirani trije avti pa je bilo ve? konjev (>920). Japonc, Nemc in Francoz. Pa en od tega je bil M3 pa ni bil Francoz. :harhar:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sam je pa tud ta k je prehitevov en butl, in ni n? popustu, itak je pa vejetno na konc bil on kriv.

To se zgodi, ?e ma? pre?voh avto. ?e bi imel vsaj RSa, ?e ne MPS bi padel mimo avta (z MPS ?e skoraj mimo tovornjaka) preden bi un za?el prehitevati. :P Sicer pa tale kreten v Xari ni dal ?migovca kolikor jaz vidim. Ma ne vem kaj bi mu naredil, da mene takole zrine v jarek. :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hja nima? kaj. namesto, da bi se v parlamentu lepo zmenili kaj je dobro za Slovenijo si me?ejo polena pod noge in dajejo tak?ne pomembne odlo?itve na ple?a ljudstva, ki so nafutrani z neumnosti, ki jih trosijo njihovi ideolo?ki voditelji. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?alabajzarija v ?ivo
Napisano

Sej so ga danes pridr?ali in ovadili :bravo:

http://www.siol.net/slovenija/crna_kronika...e_z_iphoni.aspx

http://dne.enaa.com/E-svet/Poslovni-svet/R...j-z-iPhoni.html

Sicer pa so precej krivi tudi sami kupci, ki so o?itno pripravljeni reskirat vse za ta kos bele plastike.

Vem, saj zato sem ga omenil kretena. Seveda si je folk sam kriv, ko so pa tako obsedeni z napol odgriznjenim jabolkom ampak v osnovi je on taglaven nategun, ki si zaslu?i, da bi ga en fajn razbil. Sploh mi ni jasno kako je lahko nekdo tako jebiveter, da nategne toliko folka. :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?alabajzarija v ?ivo
Napisano

Pri meni - na mojih "igra?kah". :danzoman:

Predvidevam, da je bilo to merjenje prej-potem na isti relaciji takoj po "popravku"? B)

BTW, ?e ena igra?ka za vse ?alabajzarje. :bravo:

Objavljena slika

Sploh, ?e ima? mobitel z Androidom se baje aplikacija Torque zelo super obnese.

Torque is an engine diagnostics application for Android that allows you to directly monitor your car engine control unit (ECU) and retrieve various information from the sensors connected to it as well as use your phones internal GPS and accelerometer sensors to graph other information such as acceleration

Objavljena slika

Objavljena slika

Kdor ima pa Symbian ali Windows mobile pa lahko tole uporabi za vse sorte meritve preko GPS sprejemnika v mobitelu, spotoma pa tudi bere hitrost tudi preko OBD.

Objavljena slika

Objavljena slika

Kdor ima pa Iphone je pa sre?ko, ki ga Rok Brumen ni nategnil. Google: "Rok Brumen ?alabajzer" :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.