Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

NO u?er je blo kar je blo, n? pretreslivga oz. odlo?ilnga, je pa sme?n ko se je Morronjo izkazu kot pravi ALIBImen ?e pred tekmo! <_<:D

Zelc, midva bi loh enkat skup gledala tekmo, k pr men ma tut REAL posebno mesto! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

tudi vam g. devil :danzoman:

devil se zdej nis povedal ce te bojo zaprli k sm zanc vidu da mas avto parkiran pred sodiscem al zagovarjas ksne strojane loncarice kamenika pluta :P

ja mazdohist eni pa pac rabmo 14 ur spanca pa spimo zato do 16h :hohoho:

Jah glede sodi??a nav panike, kr tkt sm "nabrisane" zastopov in pol ne bo huj?ih sankcij. :D

No mev sm de?urstvo in tkt k si de?urn (de?urstva mamo samo na preiskovalnem oddelku), tkt ma? loh voz spred parkiran in je pa? lih tkt bomba uletela oz. kvazi bomba! :D

No u?er sva ?la z Nisdejem na omenjenga pivenca, pol sm ?ov pa laufat in sm ugotovu da ni to najbol?a varjanta, treba al sam te?t al sam pit, ne pa oboje troje! :ne vem: :P

P.S. Priporo?am pitje! :mi pijemoo: :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?otor
Napisano

Zemir, en moj kolega imenuje ?otor neki druzga in sicer ?e gre kaka dobra teta mimo, primerno oble?ena! <_<:hohoho:

Pol se pa dere "vidi ?ator" <_<:D

Drga? se mi pa tole za tako ceno ne zdi slaba varjanta, ?e bi biv ve?ji, bi ?la ?e mazdurina notr loh! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

...ce pa ze je jo prej dobro umijes in potem z vso slastjo nad njo, ...

a vseeno so se odlo?ili da grejo ?e malo na ?pancir, pa so se odpravili v Jurski Park, kjer nikakor niso mogli ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zelc - ti navija? za Italjane zto k je mazdurina iz Italije! <_<:D

Povratna tekma bo zanimiva, se ?e veselim, ?koda pa za Runijev gol! :ne vem: :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kosilo
Napisano

A je pr teb sploh kaka orng kalori?na zadeva na jedilniku, al pa vsaj normalna - sestro mila, enkat se ?vi! :ne vem: :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z350-DANDO-prodan
Napisano

Dando ti ratuje? pravi predstavnik literarnega nadrealizma, ?eprav oni so se ponavad zadevali s takimi in druga?nimi substancami, da so bli "haj", ti pa se sam u nisinisija usede? pa se ti dogaja na povno in sanja? podnev! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ma nej tera te feltne nekam, sej ti pravm moje da? u pogon pa je zmaga! :danzoman:

Za pozim ti bo pa Mazdohist kej spedenu pa bo! :D

Mazdohist, kva pa ti - a ve? kdaj ma? tehni?nga - kokr vem je 22.5, tko da ve? kva ho?m povedat najbr?! <_<

Skratka pokli? me ?imprej! :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Lahku samu re?m BGjka zakon, pa vajm o ?em gavarim, sm jo vozu 3 lajta in 100000 km, taku da se spla?a it paglajdat in eventuelno uzet ?e taku situacija paka?e! :danzoman:

Sicer bi bla loh cena tut kej ugodnej?a sam zdej zavisi ?e ja avto res 1A! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.