Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 11 minutami je Slivka napisal:

Premium avteki so premium garažirani, premium voženi in premium vzdrževani. Zato dosegajo lepo starost in lepe kilometre. Če bi Yugota tako garažiral, vozil in vzdrževal, bi ravno tako dočakal 30 let.

Pravzaprav, če dobro premislim, je na cestah še vedno videti nekaj Yugotov. Bomo videli, koliko premiumcev bo po cestah čez 30 let...

Moj premium avtek ni garažiran.😉 Pravzaprav je bil garažiran le yugo in stoenka.Aja in bmw. Mazda pa nobena in tudi ne bo. Avto je narejen, da je zunaj in da se "stara" tako, kot se mora. Pa ni dojenček, da bi moral bit na toplem. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Jaz sem bolj Socialc (Socialni demokrat, hehe); najcenejše pivo iz Ojrospina in še to OTROŠKA MERICA. :)

IMG_20220927_184653.jpg

Socialni demokrat Slovenije? 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Agregat za rezervno napajanje stanovanja
Napisano
pred 9 urami je Slivka napisal:

V Italiji se že pozna recesija in ljudje nimajo denarja. In ker ni denarja, je padla kupna moč. Zato marže padajo in cene posledično tudi. In če pomahaš s šopom bankovcev namesto s kartico, se da zmenit še za kakšen popust. Če je pa prodajalec fizična oseba, pa sploh. Tako sem pred kratkim prijatelju delal uslugo in sva šla v Gorico iskat rabljeno traktorsko kosilnico. Precej ceneje kot bi jo lahko dobila v Novi Gorici, Solkanu, Kromberku ali Mirnu. Enostavno zato, ker Italijan ni mogel več čakati, da proda ampak je spustil ceno...

Ne se bati, saj bo prišlo tudi do nas. Do takrat pa izkoristi priliko!

Z Italijani si se lahko od  vedno cenkal za ceno. Ceno postavijo le okvirno, na koncu ti jo spustijo kar konkretno. 

Jaz sem od njih kupil tako že veliko stvari tudi preko it. e baya in na njihovem mercatinu. (naša bolha). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Enajst let nazaj smo bili tukaj na dirki F1. Noro.

Najlepši del je bil, ko nas je na koncu mlada dirkačica peljala z posebej prirejenim električnim kombijem (350HP) po pusti. Na enkrat 7 komadov. 

Noro, kakšni pospeški in bremzanja pred ovinki. Pisto smo prevozili dvakrat, vmes smo se zamenjali na sedežih. Vsa pohvala mladi voznici.👍

Moram priznati, da nas je kljub štiritočkovnim varnostnim pasovom dobro  lepilo in premetavalo po reccaro sedežih. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Še par dirk, da malo poštelajo to trapolo od Honde in se bo MM boril za stopničke. Da pokaže tej mulariji," kako se tele veže."😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 12 minutami je FuManchu napisal:

Prejle se testiral za covid... Dve črtice ?zmeden?

A kar tako? Vstaneš izza mize, ko gledaš televizijo in si rečeš:"sedaj se bom pa malo testiral"... in ti pokaže, da imaš kovid? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kaj, ko naša "javna", "neodvisna" RTV Slovenija ni zmožna predvajati reprezentančnih tekem.😕

Kaj moramo mi plačevati. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Se vidi, kdo je hraber in zna vozit na mokri stezi. 👍 Nekateri kao hitri dirkači na suhi stezi so pa kar pusiji v dežju. 

Jim da velikokrat  MM kar lekcijo. 🤗

pred 2 urama je Z M A J napisal:

MM93!

V dežju vedno med najboljšimi.👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Spet tipična zahodna aroganca. Menjati vlade in oblasti drugih držav, ker nam pač nekdo ne paše. Zakaj se Severna Koreja atomsko oborožuje pa Iran? Zato ker pač nekdo ne bo mogu kar tako pod krinko demokracije delat puče po suverenih državah. Ni jim bil všeč Sadam pa so razrušili Irak, ni jim bil všeč el Sadat pa je razrušene pol sirije pa tretjino ozemlja z naftnimi polji okupirano s strani ZDA, ni jim bil všeč Gadafi , pa je Libija le še ena falirana država zdaj, preko katere begunci veselo "napadajo" Evropo, ni jim bilo všeč kdo je imel v Afganistanu roko nad opijem pa so se 20 let igrali okupatorja tam. Pa Somalija, pa Jemen, pa Egipt, pa Nikaragva, pa Honduras, pa Panama, pa Venezuela, pa Čile, pa Vietnam konec koncevin tud pučistična menjava oblasti v Ukrajini leta 2014 je del tega vzorca... ta seznam kar nima konca in to vse v imenu, da smo na zahodu samo good guys.

Še enkrat, le ljudje teh držav imajo pravico menjat oblasti in oblastnike v svojih državah. Upam, da bodo Rusi to naredili s Putinom sami, nikakor pa ne da bodo to naredili Ameri. Ampak način kako omalovažujejo amerikanci ljudi v rusiji in se iz njih delajo norca je to vprašanje bolj retorične narave.

Kakor koli. Ja, odstranili ga bodo Rusi sami. Vsaj upam. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 19 minutami je Boss napisal:

mogoče bi bilo treba vprašati Borisa Johnsona al pa Blinkena al pa Pelosijevo itd itd, zakaj preprečujejo Zelenskemu, da bi se pogovarjal o zaustavitvi vojne in in doseganju premirja? Se pravi je bolje, da najnižji sloji umirajo, ko se zgoraj špilajo igrice.

Da leta in leta nekoga drezaš in ga provociraš na vse možne načine pač ne moreš biti good guy. Ko pa drugi strani enkrat popustijo zavore je pa sranje in sprenevedanje, kako je šlo za nesprovociran napad in podobne norosti.

Rusija je moteči faktor v tako imenovanme Great resetu saj so z nizkimi cenami ravno oni tisti, ki zadržujejo, da cene energentov že prej niso eksplodirale, zato jih je treba izločit iz enačbe in zato so čakali na to da Rusija sproži vojno na katero so takoj v parih dneh odregirali točno s takimi sankcijami, da se Rusijo izloči iz trga energentov na zahodu.

Danska že uvaja energetski dolg, kjer bodo lahko ljudje dobili kredit za nakup pregrešno dragih energentov, da pozimi ne bodo zmrznili. Ko jih enkrat imajo v dolžniškem razmerju jih lahko kontrolirajo in stečaj takih bo pomenil zaplembo premoženja. Zato pa Klaus Schwab brez dlake na jeziku lepo pove "You will own nothing, but you will be happy".

Lahko me zmerjate z rusofilom pa ne vem kaj še ampak, kdor posluša izjave zahodnih politikov bi mu morala kri zaledeneti, ker takega warmongeringa še nisem slišal hujšega. Še scenaristi v filmih ne pišejo takih vojnohujskaških dialogov.

Kdo v zadnje pol leta je samo omenil premirje, dialog, ustavitev vojne? Vsi želijo da vojna traja, verjetno še najmanj pa Ukrajinsko in Rusko ljudstvo, ki umira za geostrateške interese na vseh straneh. Sramota za leto 2022.

Ruskega diktatorja je potrebno odstraniti in bo mir. Pika. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pravkar je Jest napisal:

Ponekod se je ze zacelo (menda okolica Krskega) ... :D 

image.png

Oho, smo vedli mi Primorci, da bo letos huda zima in smo nabavili pravočasno nove zimske gume. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 23 minutami je Slivka napisal:

Saj si lahko tudi na palubi. Zagotovo pa bi bil zelo prijazen, ker je že marsikateremu težaku "spodrsnilo čez ograjo", ker na jadrnici ni dovolj stopnic, da bi "padel" po njih...

Res je. Barka ni za težake. A ti si kdaj bil na kaki barki? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Nekaj kolegov je šlo pred tednom, že drugi dan pa zaružilo v skale,  ... pravijo, da je bil to najdražji vikend v življenju. 🤣

Ne bi mogel bit zaprt en teden v kabini 2 m2 z kakimi drugimi ljudmi. To ni zame. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 58 minutami je Bini napisal:

Dober veter nam služi.... :vesel:

IMG_20220921_152444.jpg

Želim vam dober veter in mirno morje. 😊

Mene ne spraviš na te barkače za nobeden denar, čeprav sem bil skoraj leto dni na morju (po končani vojski) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 19 minutami je Boss napisal:

Hja tko kot z vsemi stvarmi v kapitalizmu - vse boš plačal tako al drugače. Ni več socializma, niti socialne države, dohtarji bodo stavkal, ker ni več kovid dodatkov pa rabjo več dnarja in tako gre lepo vse naprej - upam, da ne k bridkemu koncu.

Cenzura je hujša iz leta v leto in to vsepovsod, svobodnega razmišljanja ni več, določene beseda prepovedane itd. Včasih smo se temu smejali v muslimanskih državah zdaj je pa to tu in izvajamo sami.

Drugač pa to niso migranti ampak dohtarji v izmenjevalnem medržavnem programu, ki bodo koštrunom pomagali pri oktobrski stavki.

Ampak cenzura je samo v eno stran, to je bolj problem pri nas. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.