Skoči na vsebino
Sončna elektrarna
Napisano
pred 5 minutami je Boss napisal:

Tole je pa polet dost, da brez težav še en električni avto filaš. Torej kdaj menjaš Mazdo? Predlagam Audi GT e-tron. :bravo:

Ha, ha. Tako se ga, splača kupit... če imaš seveda en zajeten šop bankovcev po 500€ na strani in ne več kaj bi z njimi. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 28 minutami je Z M A J napisal:

Odlično mi potekajo predpraznični dnevi v službi, dopust pa potem raje, ko bodo zoprni januarski dnevi in vsi napičeni okrog mene, takrat bo na vrsti smučanje, pohodništvo, skratka ne gre se pritoževat. :)

👍Enako pri meni. Sedaj je v službi veselo, praznično, ni neke panike, januarja pa kaj v hribe na smučanje. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 minutami je Nejc1986 napisal:

Hvala,hvala ... Koleno se je 2leti nazaj začelo oglašati. Od takrat naprej zelo malo laufam in se je zadeva sama sanirala po dveh mesecih . Trkam po lesu:)

Uf, te poškodbe so nadležne. Jaz sem šele včeraj počasi pretekel dva kilometra. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 13 minutami je Nejc1986 napisal:

Par dni nazaj izpolnil svoj kolesarski cilj za letos (preseči lansko kilometrino ), kar se mi glede na septembrski padec zdi super :)

Par dni nazaj prav tako sprejel izziv "festive500"; prekolesariti 500km od 24.12.do 31.12. ter danes z boljso polovico odnesel  donacijo v zavetišče Gmajnice (baje jim primanjkuje predvsem mačje hrane). 

Zdaj pa na kostanj v center 😎

Čestitam. Lepo. 👌

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 6 urami je Nejc1986 napisal:

Nedeljska v Poreču.  Seveda kolesarska :)

IMG20211226125227_00.jpg

Ampak vreme si pa imel svetovno. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
pred 9 urami je Nejc1986 napisal:

Love actually na slo1. Nisem ljubitelj takih filmov,ampak tale je dejansko lep in neosladen. Plus zvezdniška zasedba.

Sem gledal. 🙂 In to že n- tič. 😄Je fajn film za božični večer. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je scania napisal:

Včeraj sem imel priložnost sprobat hondo civic 1,5t. Odkrito me je pozitivno presenetla, motor poskočen (v primerjavi z g165) menjalnik natančen, armaturka lična, povprečna poraba po 3urah vožnje 6l/100km. Lep avtek. Sem opazil da me glede avtov impresionirajo samo še Japonci. V sluzbi imamo novega t-rocka notranjost je obup ta trda plastika mi ne sede nikakor. Če bo kdo imel priložnoat probat civica dajte probat, ce pa je ze kdo imel priloznost pa seveda prosim za mnenje kako se mu je zdelo.

Se bom jaz prijavil na poizkusno vožnjo. Zadnje čase mi je to hobi in za zabavo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 41 minutami je Bini napisal:

Ne se veseliti to je podatek za Anglijo.....😬👍

A pri nas pa misliš, da je kaj slabše? 🤔Jaz pa mislim, da smo vozniki Mazd vljudni in zgledni vozniki, ki redno uporabljamo smerokaze. In na prehodih za pešce tudi redno dajemo prednost starejšim ljudem (tistim nad 60 let). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 33 minutami je Bini napisal:

Imaš zelo nevarne sodelavce 😲 Si zaslužiš dodatek tako kot jaz......😃🤣😂

Ma saj v glavnem smo vsi šli lišo skozi. Edino takrat, ko smo imeli tisto serijo 20 obolelih. Po mojem smo mi v Sloveniji že dali ta omikron skozi in je sedaj bolj mirno. Smo dobili vsaj večjo božičnico, tako, da so nas vsaj  malo pocartali. 

Se ne pritožujem glede tega. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 21 minutami je Bini napisal:

Zaenkrat se nisem  zastonj saj nisem zbolel ti pa kot praviš si,ker se obnašaš kot se....☹️

Jaz sem se preventivno zaradi zdravja,obnašam se pa kot da se nebi, poleg tega upoštevam vse ukrepe pa tu in tam kak test preventivno,očitno pomaga 😃👍 Pa uživaj na Balkanu.....🍾🥂

Jaz se tudi nisem brezveze. Pa tudi zbolel nisem. Za razliko od sodelavke, ki ni cepljena in je avgusta prebolela kovid. In glej ga zlomka, včeraj javi, da ga je zopet ujela. S tem, da je tokrat mnogo huje kot prvič. Toliko o prebolevnikih in njihovi strašni imunosti. 🤗

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 32 minutami je Bini napisal:

Zanimivo.....😲😃😂🤣

U, mi mazdaši smo na četrtem mestu. Sem pa z rdečo barvo mazde na zadnjem mestu med psihopati.💪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Baje, da se morajo sedaj v naši firmi ostali testirati vsak dan. In prav je tako. To sem zagovarjal cel čas, da so necepljeni glavni prenašalci okužb v firmi. Odkar se oni testirajo ni več niti ene okužbe, ker vse potencialne  " polovimo" že na vhodu. Seveda oni pizdijo, ker je to nadležno a tako je. Kaj čmo. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je pob napisal:

A se mu je zareklo glede otrok?

266154342_245747524339393_75568555313277
WWW.FACEBOOK.COM

ŠKANDAL‼️‼️ Direktor WHO pove, da c€pivo pobija otroke in naj ga raje dajejo starejšim osebam!! 👀 Kaj na to pravijo Vlada Republike Slovenije,...

Ne bluzi. 😉 Hec. 🤗

Pred eno uro je Boss napisal:

Kakorkoli smo tole skoraj po dveh letih le dočakali, da NIJZ da tudi kak drug nasvet razen cepljenja za vsako ceno, bi vseeno bilo bistveno več efekta, če ne bi bil Krek na sliki. Ker on je prototip nezdravega življenja in v bistvu s svojim videzom posmeh zdravstvu. Zato pa vse skupaj spet izpade neresno in se folk samo norca dela, čeprav so nasveti res dobronamerni.

Evo, tukaj Boss se pa popolnoma strinjam s teboj. Ta tip je zadnji, ki lahko meni daje kake nasvete glede zdravja. Še posebno, ko ga vidim s tisto zamaščeno brado in premajhno xxs masko. 

Katastrofa od izbire. 🤪

Enako kot tista gospodična, ko sem bil na referenčni ambulanti in je imela sto kil ter  kadila kot Turek. Pa nimam drugače nič proti "premočnim" ljudem. Samo taki pač ne morejo meni deliti nasvetov glede zdravega življenja. Pika. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V Italiji je pa samo do sedaj odpovedalo smučanje 7 milijonov turistov iz tujine zaradi obveznega testiranja ob vstopu, tudi za cepljene, v Italijo. Si mislijo turisti:" ne boste vi nam cepljenim zizike majali". 😉Mi smo najprej  prestavili smučanje v Arabbi  iz decembra na januar, zaradi moje poškodovane mišice, nato smo vse skupaj stornirali, podobno, kot še dvojni moji kolegi.

Seveda so nas takoj poklicali iz hotela, kaj je vzrok, da vsi iz tujine tako množično odpovedujemo hotele. Povedal sem jim- testirate tudi  cepljene- ni smučanja!!!

Zelo je jamral nad njihovo vlado, ki bo s tem ukrepom naredila veliko škode turizmu. 

Bomo videli, če se bodo spametovali in bodo ukinili to neumnost. Drugače jih bomo pač letos  preskočili. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.