g.Wankel 4.028 Napisano 14. januar, 2013 Jamralnik v2 Napisano 14. januar, 2013 Pri?aj po na?e Jures=Mx-5 btw, je mo?no da da? alternator ven, mora? od?raufat nosilec sesalnega kolektorja pri miati? ?e ne ne dobim spodnjega ?raufa vn Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 14. januar, 2013 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 14. januar, 2013 A to je survival mapa, al creative? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 13. januar, 2013 Formula 1 Napisano 13. januar, 2013 Dobra sezona, super review...vreden cele ure. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 13. januar, 2013 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 13. januar, 2013 Jaz sem pa zadnje dni spet v Minecraft padu, zdaj ko so izdali Redstone update. Skup spravljam naprave, se zajebavam z logi?nimi vrati, itd... Pismo dva updata sm zamudu, pa ?e kr eni novi mobi v neitherju Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 12. januar, 2013 Jamralnik v2 Napisano 12. januar, 2013 Jao...golf ?e 20 let en in isti avto, pa rata avto leta? Slovenija, zbudi se iz patetike. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 12. januar, 2013 Aktualni dogodki! Napisano 12. januar, 2013 ?e je Novakova zdej rekla da je za isto vlado, pa z drugim mandatarjem se to?no ve kaj bo Jan?a. Stric iz odzadja. Kako ironi?no. Kot sm reku, danes je to?no s temi besedami to ?e potrdila na poptvju Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 12. januar, 2013 Kaj poslušate? Napisano 12. januar, 2013 Pismo cel dan sm razmi?lju od kje je pobran za?etek tega komada...od nikjer drugje kot Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 11. januar, 2013 Aktualni dogodki! Napisano 11. januar, 2013 ?e je Novakova zdej rekla da je za isto vlado, pa z drugim mandatarjem se to?no ve kaj bo Jan?a. Stric iz odzadja. Kako ironi?no. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 10. januar, 2013 Jamralnik v2 Napisano 10. januar, 2013 Zgleda da ?e preve?...bi mogla samo stat na mestu, pa se ne bi n? pokvarl Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 10. januar, 2013 Jamralnik v2 Napisano 10. januar, 2013 Ma, ma zimsko spanje ?e odkar jo mam Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 10. januar, 2013 Jamralnik v2 Napisano 10. januar, 2013 Ja, sam ta mikro jermen je zunaj ane? Meni je zgledal normalno v?eraj, razen ?e je ?e kje kak?en? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 9. januar, 2013 Aktualni dogodki! Napisano 9. januar, 2013 Evo malo tu poglej jih ma? polno, tako da ?e ti taka ?elja, samo zavrti? telefon in ?e ma? teh 14,000 al ?e kaj manj EUR je lahk tvoj. http://www.avto.net/_AVTO/results.asp?znam...x=14000&let Bom kar tvojmu ljub?ku reku, ma denarja ko dreka vidmo Druga?e pa samo v Sloveniji se dela tako, da se kriminalce spra?uje, ?e bi ?e radi denar obra?ali... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 9. januar, 2013 Aktualni dogodki! Napisano 9. januar, 2013 Ja komot najde? v hla?ah, ampak mi vsaj vemo od kje je ta denar. Ne pa da ima? par jurjev pla?e, najde? pa dva milijona ki jih ne zna? pojasnit? Aja, pa jzt bi mel tut volvota za 14.000...lepo enim. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 9. januar, 2013 Jamralnik v2 Napisano 9. januar, 2013 :ne vem: Bom pogledal jutri, ko se bo celo kaj vidlo, je pa cel dan ?e neki tulilo potiho, ampak na visoki frekvenci... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 9. januar, 2013 Jamralnik v2 Napisano 9. januar, 2013 Crknla je rumenka Med vo?njo je vedno manj svetilo vse skp (?tevci, gumbi)...zdej pa ne vem kaj je. Masa, akumulator al pa alternator...kr neki vse skp! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 8. januar, 2013 Aktualni dogodki! Napisano 8. januar, 2013 Jankovi?&Jan?a vun! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 8. januar, 2013 Miata po delih Napisano 8. januar, 2013 Sam res Jero k une ke? p*?ke k preverjajo ?e so ?e hude Hec hec, me veseli odlo?itev, pa podpiram ga?otovo idejo, da gremo na kak trip kdaj Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 8. januar, 2013 Računalništvo Napisano 8. januar, 2013 Heh, ?udno. Zgleda ima vsak druga?e. Pri meni so prek telefona nekje u sred Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 7. januar, 2013 Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 7. januar, 2013 Bli?a se ?e ?esti del; Sam da to ni official trailer. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 7. januar, 2013 Miata po delih Napisano 7. januar, 2013 Nikjer ne najdem podatka, so vezne stene iste pri NA in NB modelih? ?e ja, potem sem jaz kupec le-te, ?e bo ?lo po delih Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 7. januar, 2013 Računalništvo Napisano 7. januar, 2013 Ok bom kr tle pra?ala sej se delno nana?a A se komu sanja po ka?nem vrstnem redu FB pome?e prjatle, ?e gre? na stran "prijatelji"? Po abecedi ne, po tem kok sm js na profilu od koga, oni na mojem, po tem kok so aktivni,...wtf? Mislim da je kar random. Medtem ko na chatu, so zgoraj tisti ki so bolj aktivni s tabo, spodaj pa tisti ko ne...baje. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 6. januar, 2013 Pohvalite se,... Napisano 6. januar, 2013 z ornk ma?ko pre?ivu 2 dni v Bad Kleinkircheimu, na smu?ariji in v toplicah Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 3. januar, 2013 Jamralnik v2 Napisano 3. januar, 2013 moram prebrat eno knjigo k ma 896 strani, pa sm na 609 strani, pa se nikamor ne premakne ta debela bukva ?e te tola?i, ?e vedno ve? strani kokr sm jih jzt prebral v lajfu Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 3. januar, 2013 Miata po delih Napisano 3. januar, 2013 Dej ?lovek pust miate ?e komu k jih nima, ti ma? ?e dve! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel 4.028 Napisano 3. januar, 2013 Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje? Napisano 3. januar, 2013 Res zanimivo, kako tukaj?nji foruma?i prometne probleme zmeraj re?ujete z gasom, nikoli z bremzo. Ja Lojz, pri zadnjem pogonu bom la?je re?il z gasom, kot z bremzo. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Pri?aj po na?e Jures=Mx-5
btw, je mo?no da da? alternator ven, mora? od?raufat nosilec sesalnega kolektorja pri miati? ?e ne ne dobim spodnjega ?raufa vn
Povezava za deljenje
Deli na druge strani