Umrl je pa pri hitrosti 171km/h; tovornjak v katerega se je zaletel pa 85km/h. 171 + 85 = 256
ti si mal na f.. tole tam more bit minus ker sta ?la oba v isto smer avto se mu je v rit zapi?o sepravi 171-85=86 matematika je zanimiva stvar jea right
rad bi nekaj mel in navijal mater pa ?e osnov no?e? al pa jih ne ve?!!!
3d mark Rabi? da sploh vidi? ?e si kaj pridobu z navijanjem in pa tudi sam vidi? pri kak?ni ki?ti si
Zato potegni dol in ne kompliciraj da mora? ?akat ipd.
Kot sm ti tud ?e reku zelo veliko ti pi?e na forumu slo teh in tudi primerjave ima? koliko so ljudje lahko max navil tvojo grafo(seveda vse se govori o to?kah ki jih dobi? ko za?ene? 3d mark)
kot vidim ti iz slike manka ?e nekaj in sicer dodatek nvidijevih gonilnikov (Ntune) dobi? ga na nvidijevi strani!
n tune dal gor pa je bil neki fatalerror me avtomati?no po?le na nvidino stran da si ntune dol potegnem
Evo nove slike stare beybe, ki jo najraj vozm predelave so bile izvedene na amortizerjih (spu??en), ter na turbotu. kon?na za 26km/h ve?ja ve? se pa ?e ne da ve? v realnosti bi blo ?e kabummm
Jz morm tut po?as za?et mal modificirat vente, pol pride na vrsto 8800gts 320mb , ker mi je 8500gt 512mb rahlo premalo. (Boss prav si mel )
druga? pa orng ma?ina klopko
A kdo ve kje se da kupit ohi?je ko je odspredi podobno jet motorju in ima ventilator tak ko predn vent. na jet motorju? :ne vem: tut se imenuje neki na jet... pa nwm kje se da kaj ve? poizvedet
Aja pa mi lahka kdo pomaga navijat mojo grafo pa kok vem kdaj je dost?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a to ma? mac booka?? moj stric ga ma sam da je un manj?i pa cenej?i in ni un aluminjast
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani