Jah sem potlej vidu pri ponovitvi dnevnika, kake je metal ven Jelincic. Po moje pricakovano cisto v njegovem stilu, Peceta pa je Barovic mal zajebal. Po moje mu je Jelincic dal par zbirk svojega orozja pa pol zbirke dnarja pa se kako micno gospodicno za povrh . Zdej bo zanimivo spremljat odziv Peceta.
Zame je itaq skor nemogoce da se zredim, pa lohka se tok jem... ampak sem se sel v nas lager zvagat in glej hudica 0.5kg pa je slo gor. Samo moram se odstet malco, ki sem jo pojedu 15min nazaj.
Jelincicu zna mal kuzla v rit skakat pred volitvam, ker odsli so mu dokaj prepoznavni in "mocni" ljudje, in se zna zgodit, da ne preseze 4%. Samo vseeno mislim, da mu bo uspelo. Nisem pa prepican za odhajajoce poslance. Ostro in pazljivo bodo mogli vlect poteze v naslednjih dneh. Pece lahko zdribla Jelincica, ker Jelincic bo definitivno pljuval in si reseval kozo.
Jest sem pa jebal jeza, do 4-ih nisem mel cajta jest, sem mel pa cajt 5 min pa sem hit na mazda forum skocil.
Anyway... parkirisce pred firmo veliko, avtov malo, snega in leda glih prav, rocna v avtu pa tut zdej "preverjeno dela". Je slo kar lepo posrek, me je varnostnik kar mal cukov gledal.
Jest bi pocas ze trenerja zamenjal in mislim da ona princeska Ronaldinho naj zacne na treninge hodit. Pogresal sem Messija, igra Barce kar ni stekla, prisli cez sredino potem pa brez ideje. Pricakoval sem rezultat 1-1.
Tale avto, se je pripeljal do dvorisca in to po moje, malo pred sliko.
Sipe so spucane, sneg na strehi kaze, da se je avto vozil, ni sel v rikverc v klanc, ker sledi v snegu ne nakazujejo tega. Tako da, mu v tem primeru, kot kaze led in sneg nista bila pretirana ovira.
Se meraj pa nisem odgovoril zakaj.
Bi rekel zato ker je "nekdo" novi lastnik BMW-ja, zato da bo do konca izkoristil zimske radosti RWD-ja.
Lahko bi bil odgovor tudi, zato ker ga je Mazda privlekla do gor, ampak na sliki ni vidit kolesnic pred BMW-jem.
Da ti unicim konec.... ikone nikoli vec ne najdejo.
Edit: update za knjigo Utehe Filozofije, se zmeraj ni pri koncu, a se mi vedno bolj dopade. Mogoce mi na zacetku niso odgovarjale teme, zdaj sem pa naletel na nekaj zanimivih vrstic...
Edit2: Evo filozofiranja je "zaenkrat" konec . All in all knjiga se mi dopade in mi odprla nekaj novih tem za raziskovanje in tuhtanje. Zdaj se pa mudim z Dan Brown ~ Ledena prevara.
Edit3: Vceraj koncal z Ledeno prevaro. Zanimivo branje ampak vseeno malce rezocaran. Ogrodje zgodbe, me je vec cas spominjalo da sem nekaj podobnega ze bral in vem kje, Da vincijeva sifra. Drugo okolje, druga tema, potek podoben, nabor likov podoben... mah ne bom prevec izdal.... Zdaj sem se zalucal brat nekaj o psihologiji... tko da ne bo nobenega novega edita, vsaj ene par tednov...
Ja se strinjam AMD res ni najboljsa izbira za prenosnike... Jest sem sestri nabavil Semprona izkljucno zato ker za Word, Exel in MSN je to vrh glave dost in se pocen je bil.
Sihtnega sem pa AMD izbral zato da mal Intel konkurenco podpiram...
Me porapvte ampak ce se ne motim so najprej tlacili v prenosnike AMD-jeve proce za PC-je... ker tisto pa je bil zur od pregrevanja, ker vsi vemo kak so se vcasih AMD-ji v PC-jih kuhali....
V teh letih sem dal cel ze kar dosti HP prenosnikov. In rekel bi da je bilo 60% vseh okvar zaradi neprimerne/malomarne uporabe, ter tezav z OS-om.
Sestri sem tudi nabavil pred leti Semprona, edina tezava je bila, da so se je C particija usula in je bil potreben reinstall (kako je to zgledalo je tudi zabavna zgodba... ).
V sluzbi sem si tudi izbral AMD-jev laptop (Turion 64x2) in nima nobenih problemov s pregrevanjem. Osebno mislim, da so v zadnjem casu bili predvsem Intel based prenosniki tisti, ki so imeli te tezave.
Je pa res da se lahko pojavi problem s hlajenjem in to pri Intel in AMD based prenosnikih. Gre za to da se med hladilnimi rebri in vntilatorjem nabere plast prahu, ki potem prepreci da se vroci zrak odvaja.
Sliko bom pripel kasnjeje, ker jo imam na drugem PC-ju (bo bolj jasno). Dostikrat preventivno in zastonj opravim to "ciscenje" pri strankah, pa ceprav je prenosnik v servisu zaradi drugih tezav.
All in all se mi zdi da HP fura dokaj kakovostne prenosnike, ceprav konkurenca ni slaba (Toshiba, Lenovo, Acer), drugi proizvajalci pa mislim da niso na tem nivoju. Samo ma HP tudi vcasih svoje cvetke, da se zamislis.
Vec ali manj tudi moji kolegi nabavljajo HP.... ce ne zato, ce slucajno kej crkne vejo kam nest, da se poprav... :D
Tip: ce imate HP prenosnik in je se v garaciji, si nabavite podaljsanje garacije.
EDIT: evo se slike.. tole je treba spucat pa je....
Zdaj me bo zenski del foruma grdo gledal, ampak.... kako so mi zdej doma babnce uspilale, bi kar use naseskal.... zadnjic so kaze pogruntale da so "smarter than the average bear", in so sle prckat okoli tusa.... no ura je pol enih zjutri, jutri zjutraj navsezgodaj moral laufat na poroko, jest pa poplavo v bajti in se zdej zbiram/lovim vodo v dveh stukih.......
Pol pa naj se kera rece, zakva pa mamo vas dece.... da drek kidamo za vami... po nagi ritu use!!!!
Prav se tega se mi je manjkal, po ze tako zelo usranem tednu....
Ampak se ze mal bolj pocutm, ko sem spravil jezo is sebe....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jah sem potlej vidu pri ponovitvi dnevnika, kake je metal ven Jelincic. Po moje pricakovano cisto v njegovem stilu, Peceta pa je Barovic mal zajebal. Po moje mu je Jelincic dal par zbirk svojega orozja pa pol zbirke dnarja pa se kako micno gospodicno za povrh . Zdej bo zanimivo spremljat odziv Peceta.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani