Skoči na vsebino
Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

Ja pri Si.mobilu sem vidu, da ?im vpra?a? koliko stane menjava, te ?e opiljo za 10?, prakti?no predno ga zamenja? (sarkazem.off). :hohoho:

pri tu?mobilu je isto, ?e menja? paket te olupijo za 10 ojrov

Js mam ?e vedno tu? free 40 in mi je ?isto ok, ker ....

js pa FREE20, pa mi je ?ist dost :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Dejte si tole malo pre?tudirat

Boss, lepo se zlekni v naslonja?, pa beri!

Ostali "dinamiki" pa tud, ker je nekaj govora tudi o DEFENZIVNI vo?nji katero sem nekaj tudi jaz omenjal.

Aja, ?e na Kanona sem pozabu. Kanon, ?itaj!

mah komu se da tolk dolga ?reva brat <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

?as bo zacelil svet

Ostalo bo ro?nato nebo.

Cas bo ohranil good look

Vzel bo v usta ves ta hrup!....

upam, da res glede na to kaj se dogaja <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je bil en super dan, tudi kar se Mazda kluba ti?e;

1. podpisal sem pogodbo z na?im prvim uradnim MAZDA servisom (ve? naj pove logotip z na?e majice)

2. dobili smo 2 nova ?lana (57 in 58), to pa sta Wildcat in g. ?efe Skorn?ek. :jupiii:

Sem prov vesel! :prstgor:

ej Zmaj, a boma midva oba stavo zgubila? Ti si reku, da bo do konc leta 59 ?lanov, js pa 61 :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

kaj pa ?e jan?a ''pokli?e svoje'' stare ''razpu??ene'' rezerve? :)

hec na stran :)

ker nisem zagovornik nobenega politika.. u bistvu sm zagovornik vseh katerih vodilo je to da so politiki, ?upani ''glas ljudstva''.. kar pomeni da pri nas ni tega:) hehe

Kok vas je bilo na protestik? :)

bi pa reku eno za policaje.. so ljudje ki imajo dru?ine.. in slu?be. tko kot mi, ?e ne delamo kar nam je re?eno, lahko zgubimo slu?bo. .kar v teh ?asih ni najbol priporo?ljivo.. tko da lahko re?em le da imajo izjemno te?ko pozicijo zj.. ker ?e ne bodo delal kar jim je re?en, bodo brez ke?a.. kdo jih bo pa pol vzdr?val? vsi mi k se ne strinjamo z vsem kar se dogaja?.. khm.. mislm da ne:) pa da nebi kdo reku da je tle morala bol pomembna k vsak normaln bo za svoje vse naredu:)

bi pa rad vidu vsakega od nas.. kako bi reagiru ko bi stal v policijski vrsti in bi dobival kamne.. in vse ostalo.. bi med hojo po cesti pustil sede?e ''protestnike'' sedet na cesti? al bi jih izteral da grejo ? recimo da jih pusti?.. in ?e dva ?e naenkrat od zadej sko?ta ti lah zjebeta sistem in si v pizdi:)

jebeno je vse:) pa ne me narobe razumet.. nism zagovornik nobenga.. mi je pa bedno ko se tko ?ez policijo govori.. bi rad vidu vsakega od nas na mestu enga policaja:)

lajf is a biach:)

sej nemorjo vsem vzet slu?be, ?e se gor postavjo :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vojsko mamo, pa ?eprou samo neki patrij:) drugega ne rabmo - GOTOFI SO!

Pogumni sodr?avljani,

tudi veliki ve?ini slovenskih vojakov se ob zadnjih dogodkih v domovini obra?a ?elodec. Ravno tako kot vi, ne razumemo topoglavosti politi?nih in gospodarskih elit ter njihovega o?itnega nerazumevanja sporo?il ljudstva. Razo?arani spremljamo zlorabljanje vojske v notranjepoliti?ne namene, ki ga je ob popolnoma neustreznem ?asu demonstrirala trenutna vlada, z vabilom na?elnika general?taba na nekak?en krizni sestanek. Kriza v kontekstu tega sestanka nedvomno je, pa ne za nas, ljudstvo, temve? za vladajo?e elite.

Voja?ka doktrina pravi, da »nesi boj k sovra?niku«. Z vstajo slovenskega ljudstva ste to pogumno za?eli udejanjati tudi vi. Vsakodnevni boj za pre?ivetje, ki ga bijemo s svojimi doma?imi na svojih domovih, ste prenesli na vrata elit. ?ele zdaj tudi slednje za?enjajo ?utiti krizo, zato v obupanih poskusih posku?ajo re?iti svoje polo?aje.

Vendar vas naj njihove poteze ne skrbijo. Pri zahtevah ostanite trdni in ne lo?ujte se na leve in desne. Vse pomembne zmage se zgodijo zaradi enotnosti, vztrajnosti in poguma. Po dvajsetih letih iz?rpavanja je ?as za novo zmago. Slovenski vojaki smo vedno bili in bomo na strani domovine. Domovina pa smo ljudstvo, v ?udoviti de?eli na son?ni strani Alp.

Popolnoma vas podpiramo v vseh zahtevah, saj so te tudi na?e. ?e bo pri?el trenutek, da nas bodo hoteli zlorabiti ?e s po?iljanjem na doma?e ulice, pa ste lahko popolnoma brez skrbi, saj vemo kje in s kom bomo stali ? Z VAMI!

28.11.2012

Slovenski vojaki

Vir: Facebook

Se mi je zdel, da vojska nebo dolgo na njihovi strani koker so nas u?il, da se je treba borit za domovino :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V Mariboru pravijo - Gotofi so.

V Ljubljani - Fertik so.

Na Primorskem - Ma je konec.

Na Gorenjskem - Konc je, ejga.

Na Dolenjskem pa - Cvi?ka je zmanjkalu.

mi pa pravmo kje je hmelj? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

se pa zadnje ?ase ?edalje bolj pogost dogaja, da folk na avtocestah pri prehitevanju dobesedno sko?i na prehitevalni pas in ?e je recmo vozil 110 km/h, prehiteva z 111 km/h, ti mor? pa na polno poj bremzat, ker pa? ni predvidel hitrosti bli?ajo?ega se vozila na prehitevalnem pasu, ki vozi z 130 km/h pri re?mo temu tako zelo teko?em prometu :S

prej?nji teden trikrat v 20 min na AC Grosuple- Dom?ale :blink::blink::blink:

mah js to do?ivljam vsak dan, trotli eni <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Za tako osebo bi bilo bolj priporo?ljivo da si kupi nek traktor (alla Tomo Vinkovi?)

js pa pravm, da je to Tom Ovinkovi? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e ma? hkrati ?e ?ebulo v to?lu se ti obeta zares perspektiven in optimisti?en dan. :aaaaa::hohoho:

mah u k**** vse skupi, bom mogu res eno gara?o nekje ubodit, da bom lohk umiru razdiru F-a <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Logi?no, da jih ne vidi?, ker si sam eden izmed njih, ker edino me?ka?i vidijo divjaka v vsakem, ki je hitrej?i od njega pa ne glede, da domnevni divjak vozi ?isto striktno po omejitvah.

Se pa vidi, da si ti en tak zelo lep primerek stare ?ole socializma, k si tako po?asen in neodziven ter ?e vedno po?ne? stvari kot se je neko? po?elo v jugi in so te tudi tako navadili. ?al pa danes v veliki ve?ini delodajalci ne trpijo ve? takih po?asnel - kdor ho?e pre?ivet se mora znat obrnit. V bistvu ima? sre?o, da si ?e za v penzion, ker ti takega tempa nisi sposoben pre?ivet in tudi ?as te je ?e davno povozil.

?e takle po?as rampo dviguje to ni uredu :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mogo?e pa ?tevc na tvojem avtu la?e? A mazdini ?tevci fejst la?ejo? Po mojem ne la?ejo tolk kot ti.

Sicer se pa do zdaj ni ?e nih?e ubil zarad prepo?asne vo?nje. Ubije? se zaradi prehitre vo?nje.

?tevc res la?e, za 5km/h celo premal ka?e ;)

?e pa js la?em, pa nej zdele kr umrem! Je res, da ga tam pa tam stisnem (pa ne vsakodnevnega avta, ker enga dizla?a se ne spla?a turirat :D), ampak ve?inoma pa po omejitvi ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss ti pelji po predpisih in omejitvah, pa bo? pogruntal da je me?ka?ev bore malo. Je pa veliko prehitrih voznikov, torej, divjakov. Probaj se vozit po omejitvah, pa bo? vidu. Probaj!

Boss, ne bo? verjel, vo?nja po predpisih in omejitvah, ni me?kanje in oviranje prometa. Tako se pa? mora vozit in tako si dol?an vozit tudi ti. ?e ti taka vo?nja ne ustreza, oziroma smrdi, se vozi z avtobusom, vlakom, al pa avionom.....sicer lahko pa tud doma ostane?, ?e ti civilizacijska ureditev ne pa?e.

vrjem, da js ve?inoma vozim po omejitvah in lohk re?em, da je me?ka?ev ogromno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.