Z M A J 9.392 Napisano 14. september, 2022 Košarka Napisano 14. september, 2022 Grki zaključili. Na koncu bodo domačini prvaki, heh Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 13. september, 2022 Jamralnik v2 Napisano 13. september, 2022 pred 8 urami je canyon napisal: Letnik 2012, po seznamu napak pa ko da so ga 25 let zanemarjal 😵😥 Ugodno ti prodam BMW dizla istega letnika. Deluje idealno in poraba hecna. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 13. september, 2022 Pivo mi paše Napisano 13. september, 2022 Fajn zadeva. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 12. september, 2022 Pivo mi paše Napisano 12. september, 2022 Priznam, pakirano kot pivo, ampak ni, je pa tale LIDL zadeva toook dobrega okusa. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 12. september, 2022 Košarka Napisano 12. september, 2022 Včeraj se vse 4 tekme končale z izidom 94:86? Ups, no zadnja z 88, ampak hecna ujemanja. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 12. september, 2022 Pohvalite se,... Napisano 12. september, 2022 Od vseh dirk včeraj, me je najbolj navdušila VN Montreala; PogiCAR! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 11. september, 2022 Košarka Napisano 11. september, 2022 Italijanska košarkarska revolucija??? Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 11. september, 2022 Formula 1 Napisano 11. september, 2022 Eh za varnostnim avtom konec dirke. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 11. september, 2022 Pohvalite se,... Napisano 11. september, 2022 Pelka peljal na Veliko Raduho; 2062m. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 10. september, 2022 Jamralnik v2 Napisano 10. september, 2022 Sem gledal odbojko Poljska: Brazilija proti tem dvem za naše ne bo kruha. Edina opcija danes z Italijo, AMPAK težko Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 10. september, 2022 Formula 1 Napisano 10. september, 2022 Prevladujejo pribitki štartnih mest. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 10. september, 2022 Formula 1 Napisano 10. september, 2022 Zdajle strategije z zavetrji v Q3, se spomnim 2 ali 3 leta nazaj so toliko taktizirali, da so zamudili pred iztekom časa za zadnji poskus. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 10. september, 2022 Jamralnik v2 Napisano 10. september, 2022 pred 2 minutama je Slivka napisal: Tole počasi postaja nenormalno! Res me zanima, kaj so ti ljudje zaužili, preden so objavili te oglase: - 1600€ hoče možakar za 52 let star traktor brez dokumentov - 7000€ hoče možakar za 22 let star traktor, ki je zgorel - saj ne rečem, Štorovci so dobri in trpežni traktorji (pohvale Celjanom!), ampak 8500€ za 39 let star traktor... Pozabil si napisat za uvod; 'sem kmet s hribou in ne razumem prou neč, ... Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 10. september, 2022 Pivo mi paše Napisano 10. september, 2022 Pšeničnikar iz Ojrospina. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 10. september, 2022 Košarka Napisano 10. september, 2022 pred 12 minutami je Alex napisal: Naši pa, kot da so začeli v rikvercu. 🙄 Malo življenja bo treba dat od sebe. Slivko z lopato bi jim postavil za MOTIVACIJO, da med time outi vsakega 2x tresne, za začetek bolj nežno, po potrebi pa čedalje bolj MUŠKO! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 10. september, 2022 Košarka Napisano 10. september, 2022 Belgija se dobro upira. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 10. september, 2022 Košarka Napisano 10. september, 2022 Turki presenečenje proti zelo slabi Franciji, zdaj poteka 3. Četrtina. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 9. september, 2022 Formula 1 Napisano 9. september, 2022 Mogoče pa tokrat GOATifi preseneti? Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 9. september, 2022 Avtor Razkurnik oz. Razpiiiizdnik Napisano 9. september, 2022 pred 40 minutami je Boss napisal: Tole se bo žal začelo sistemsko reševati, ko bo prišlo do velike pizdarije. Potem se bo s prstom kazalo en na drugega. Slovenci smo (v povprečju) zelo tolerantna in potrpežljiva bitja, ampak enkrat je pa dovolj, jebomast. @Bini, verjetno sem imel jaz nekaj drugega v mislih kot ti, kot bivši boksar in še par teh zadev v preteklosti, hehe. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 9. september, 2022 Formula 1 Napisano 9. september, 2022 V kratkem začetek MOnze. Kaj pričakujete? Dimnikar bo menda štartal s pribitkom mest, tako da očitno tudi tokrat ne bo uspeha, vsaj ne brez nekih večjih zapletov in SC-jev. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 9. september, 2022 Avtor Razkurnik oz. Razpiiiizdnik Napisano 9. september, 2022 Ubogi ljudje znotraj lastne države, v srcu Evrope. Če bo kakšna civilna iniciativa, grem takoj na pomoč: https://www.24ur.com/novice/slovenija/na-dolenjskem-zivijo-v-strahu-ti-nasi-privilegirani-prebivalci-so-pac-priveligirani.html Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 8. september, 2022 Košarka Napisano 8. september, 2022 pred 40 minutami je Alex napisal: Mislim, da Dončič in ekipa ne bi sprejeli tega. Pa v odbojki? To pa ja, ker nas čaka 4.mesto najverjetneje. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 8. september, 2022 Košarka Napisano 8. september, 2022 Če nam 'zgornji sosed' zdajle ponudi BRON in zaključimo prvenstvo. A ga vzamemo ali bi šli vseeno gamblat? Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 8. september, 2022 Košarka Napisano 8. september, 2022 pred 9 urami je Alex napisal: Boss, vidiš, da sem imel prav, ko sem napovedal zmago naših. V odbojki proti Ukrajini. 😉 Upam, da ne boim imel prav tudi jaz, ki sem napovedal četrto mesto na prvenstvu odbojke. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.392 Napisano 7. september, 2022 Pivo mi paše Napisano 7. september, 2022 pred 11 minutami je Bini napisal: Joj, sami alkoholiki...... Ti pa Ministrant? :)) Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Grki zaključili. Na koncu bodo domačini prvaki, heh
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani