Ni bila lih popolnoma prazna ane, na posnetku je bil Verstappnov avto ?e na desni, sicer ne na stezi, ampak tik ob njej, kar je pri teh hitrostih skoraj isto. Kot je rekel Brundle na Skyu, Hamilton, Vettel in Bottas so vsi spustili gas, samo on ne. Dejal pa je ?e, da 10km/h manj ?al ne igra nobene razlike pri takih hitrostih, in da to zgolj provizori?no naka?e?, da si opazil DVOJNE rumene zastave. You either lift your hand or you lift your leg. Tako da, hja kazen na mestu, 10 sekund stop/go pa rahlo pretiravanje.
?e bi Senna in Prost danes dirkala, bi ?e na ogrevanju dobila vse kazenske pike in prepoved vo?nje za celo sezono.
Katastrofa.
V?eraj je bila edina dirka ki sem jo gledal letos, ker to je pa? Spa, kraljica dirk....in ?al mi je alonsa, dokazal je v prvih krogih da je bolj?i od vseh juncev v 3x hitrej?ih avtih...Kimi kazen ker ni spustil gasa na popolnoma prazni cesti, safety car 5 krogov zaradi nekaj kosov, ki so jih pobrali takoj ...prehitevanj bore malo, ?e ti z DRSjem preko rouga
?alostno res, ?alostno.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hvala?. Je kr zaj.ban klanc, ja.... Sploh iz Ovara. Ceprav mi je tud tist iz Sutria dal mislit (verjetno zato, ker je bilo pred njemu ze slabih 90km pa vec kot 3000 visincev?).
Se pa definitivno splaca it pogledat une konce, lepo je.
Sem ga dal 2x skozi na dveh kolesih (sam da je vmes agregat)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Smo gledali isto tekmo? Mene ni bilo pa sem glesal bbc torrent. Kjer sta takoj rekla da je rdeci karton ronaldotova najmanjsa skrb in da bo za porivanje sodnika dobil hudo kazen.
Z biciklom na veliko planino, sicer z gondolo do koncne postaje ampak potem noge-powah, do vrha preko male planine-crnivec-krivcevo do spodnje postaje gondole.
eto pa ti je elektrika pomagala v klanc
A ve? tisto, ko dobi? vti?nico (za steno), ki ima poleg navadne vtui?nice ?e dva USB vhoda in jo ho?e? zmontirat in ne gre v luknjo v steni (fali 2mm) ti pa nima? nobenega pametnega orodja, da bi luknjo v betonski steni pove?al? no to... :/
kak?en mo?ki pa si....
Nimam sre?e z bicikliranjem - po tistem dogodku z drekom in po?eno gumo se danes spravim spet na bicikel. Lepo se peljem po kolesarski stezi mimo ?ivalca proti Kosezam. Starej?i par se je sprehajal po kolesarski stezi in ko sem se jima bli?al je izgledalo kot, da sta se umaknil levo, ker sta me zagledala. Peljem mimo in v tistem trenutku stari dvigne pohodno palico, ker je hotel ?eni nekaj pokazati v drevju.
Uspel sem samo umakniti glavo in sem, dobil s palico po zobeh. Sicer sem peljal le kakih 20km/h ampak zabolelo je fejst, k sre?i pa so zobje celi, ko?a se bo pa ?e zacelila. Je bil pa sunek tako mo?an, da je starega kar obrnilo in se je tudi sesedel na tla. Pol je pa matori za?el ?e nekaj pizdit in gledat ali je palica zvita in zraven godrnjat, da naj ne divjam in da bo poklical policijo ter da me bo ?e to?il za po?kodbo, ker je padel?!?!? eee what? Sem seveda bil takoj za oziroma sem ?e vlekel telefon na plano, da jih sam pokli?em.
Pol je pa nastopila ?ena in mu rekla naj neha, ker me je on udaril s palico. Se mi je pol ona opravi?la in spra?evala, ?e je vse v redu. Ker nisem glih iz porcelana pa ker se mi ni dalo pregovarjat z bevskajo?im starcem, ?eprav bi si zaslu?il kak?no vzgojno okol u?es - pa ne zarad palce ampak zaradi nesramosti po tem, sem se nato odpeljal. V glavnem opravi?ila od starega seveda nisem dobil.
Je pa to v zadnjih nekaj mesecih ?e tretji (traktor, drekast gumidefekt in pohodni?ka palica) tak dogodek na biciklu, da imam ob?utek, da bom za nekaj ?asa raje nehal biciklirat.
(1) Voznik mora hitrost in na?in vo?nje prilagoditi poteku, tehni?nim in drugim lastnostim ceste, stanju vozi??a, preglednosti, vidljivosti, prometnim in vremenskim razmeram, stanju vozila in tovora ter svojim vozni?kim sposobnostim tako, da ves ?as vo?nje obvladuje vozilo oziroma, da ga lahko ustavi pred oviro, ki jo, glede na okoli??ine, lahko pri?akuje.
Divjak
Tema je ?e malo off, ampak tudi paypal kon?no podpira nakazilo na tvoj osebni TRR brez provizije (razen tiste ki jo prodajalcu ?e po defaultu vzame). Tako ni treba pretapljati sredstev za nove nakupe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ha ha ha ha......kaj zdaj na mestu ali pretiravanje....poglej si lap time od 15-18 kroga. identi?ni za prve 4!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani