Ampak jaz sem pa res vesel, da so ujeli unadva izme?ka, ki sta ustrelila ubogo po?tno uslu?benko. Un ?ofer je baje sin po poklicu, upam, da ga dobi kak "?rnc" v celico, lep je dovolj.
Drugi je pa sploh povratnik in glede na to, da je ?e grozil z oro?jem in zbe?al pa mu sploh privo??im najvi?jo kazen.
Ja saj ?e mene vpra?a sta to primerljivi gumi. Pilot Exalto PE2 je prvogradnja na Cliu 182 RS CUP, novi CLio ima pa neke Continentalke. Pa kak Pilot Sport 3 je tudi v tem rangu.
Bridgestone Potenza RE05 ima Megane RS Trophy pa gotovo ne zato ker bi dolgo trajale ampak zaradi lege, saj so konec koncev rabili dobre gume, da so lahko dosegli rekoden ?as. Evo tule je dokaz. Jaz bi izbral te.
Kljub temu da je delovna sobota, se je vsaj nekaj zanimivega in napetega zgodilo, sva ?la s sodelavcem od slu?be do Horsa v BTC, z njegovim BMW M3, letnik 1993 ,avto je v nulo ohranjen, nikol stol?en, realnih 150t km, vso papirologijo servisov od prvega servisa in malo modificiran motor s cca. 300KM....sam kaj pa to dela , brez elektronike, stara dobra du?a motorja
A to je bil 3.0? Sodelav?ev E46 3,2 z 343 konji gre tut kar fajn. Ga je pa kupil od 1. lastnika v Slo, ki si jo je takrat 10 mesecev staro pripeljal iz Nem?ije. V glavnem zelo zelo dober avto.
Uspe?na online poker no?..... 1021$ plusa =)
Uf.
Jaz sem pa v?eraj na Grobniku fural k zmaj, nazadnje sem imel ?as 1:57,6 potem pa, ?e sem ?e kaj popravil v zadnji rundi pa ne vem. Je pa to prava stvar ne neko teranje po cestah itd..
Ma ja dec je od prvega trenutka, ko je pri?el E46 M3 ven rekel, jaz bom to imel. Ampak glede na to, da je hodil v srednjo mu ni nih?e verjel, zdaj 6 let po srednji pa ima. In celo po?teno zaslu?il, ?e izvzamemo, da je v prostem ?asu ?alabajzar.
glej mene ni se nihce kr za brezveze prefukal,pa sm bil sam ponoci sredi lj,kr itd. nikoli nisem imel tezav. bog ve kaj je reku, pa kaksnega izival. js pravim da nihce ne dobi nekej ce si ne zasluzi. pac moje misljenje.
Dobro zate. ?al sem tudi jaz verjel, da ?ivim v relativno varni dr?avi dokler nisem stopil iz avta s kolegom, se odpravil proti vhodu enega lokala in je za?elo padati po nama. K sre?i sva nekako zbe?ala pa preskakovala ograje kot olimpijci in so potem ?e ?li za nama ene 100 metrov. Bedna je bila ker nisva vedela, da se tam zraven zbirajo skinheadi in o?itno so vstali z levo nogo. Kolega je poklical policijo, da sva pri?la do avta nazaj (ker so patrulirali okoli in naju iskali!) potem so se pa delali, da oni so bili tam v svojem "stanovanju", da ne vejo kaj se je zgodilo. Od takrat naprej se izogibam kakr?nimkoli sumljivim lokalom ker nekako nikoli ne ve? kaki kreteni se tam zbirajo.
Pa tko kot js, delam in znam marsikaj, pa ne grem v lublano in organiziram parado ?alabajzarjev?
Pol me pa konkurenca pefuka in nauk je ?
PS. Aja, gre kdo zraven, boss je primeren, jures, mare, symon, klopko majo ?e licenco ?
V bistvu bi te nekak?ni anti?alabajzarji, fov?ljivci ali pa kar dr?ava ker se znajde? in ne da? vsake neumnosti delati oderuhom. :ne vem:
Mene pa njihovo metanje ven moti (a gremo narediti parado ponosnih heteroseksualcev??) ampak po drugi strani pa ne more? enega takole po doma?e povedano prefukat. Potem za?tihajo ?e unega budista, dve dru?inski tragediji... Tale luna je o?itno oreng mo?na.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
24h Nurburgring.
Odpre? in klika? F5 za live webcam.
V ?ivo GPS spremljanje, s hitrostjo vred.
Tule bo pa live streaming.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani