Ne vem v ?em je fora, tko je tud men druga?e prvi avto fotr podaril sam to je blo 7 let nazaj.
Sej gor napi?e? en znesek in ni va?n kolk je, pa? komot da? realno ceno, sej ti prepis ne pla?a? na podlagi zneska pri posredniku, verjetno ?e bi ?el na ob?ino to delat bi pa moral pla?ati znesek glede na vrednost avtomobila. Druga?e pa najdi enega posrednika ?im bli?e upravni enoti pa bo , se pa da v urci, dveh vse zrihtat.
suicidal: pa sej ni tolk papirjev prej jih je blo potrebno ve? oz. zdej gre hitreje, vsaj men se tko zdi.
storm: sej davka ni potrebno pla?at?? Jest ga nikol nisem, tko al tko je bil davek pla?an ko je bil avto kupljen nov, tako da 2x ga pa ni potrebno pla?at, mogo?e ?e dela? te prepise preko ob?ine.
Jest sem ?e 2x tko naredil kot sem napisal in ni bilo nobenega problema.
hmm....ne vem kolko bi kej pri?paral z darilno pogodbo, verjetno bolj malo.
Normalno jo prepi? nanjo oz. ji kao prodaj. Pa? pla?a? komisionarju tistih 5k za prepis in to je to.
- tablice naj ostanejo na avtu, tako ti ga ni potrebno odjavljati in tehni?ni ostane do registracije (?e ga bo? odjavil bo? pla?al odjavo+novo prometno+nove tablice+tehni?ni = ni ra?unice )
- kar ti je ostalo zavarovanja pojdi z zavarovalno polico in overjeno pogodbo na zavarovalnico in dobil bo? vrnjen denar
- tvoja mami bo morala zavarovanje pla?ati, ampak proporcionalno do poteka te registracije npr. ?e je avto registriran ?e 6 mesecev potem bo zavarovanje pla?ala za 6 mesecev (ne da se ga ve? prena?ati)
- tvoja mami ga samo z prometno (n? odjavljeno) in overjeno kupoprodajno lepo prepi?e nase in pla?a zavarovanje.
kranj, je ?e skor isto k lj, razen ?e se preseli? tja do Jesenic, Sevnica, kk?ni ?elezniki, Kr?ko, ?rnomelj, al pa gor proti Murski Soboti, tm je ?e neki cenej?, lj in okolica ter ve?ja mesta so kr draga. Sm dost v tem tko da vidm cene po celi sloveniji ...jeba je to, kje so ?asi Jazbin?ka. Nazadnje sem imel primer ko je bila garsonjera v lj kupljena leta 1991 al 1992 za 700.000 sit, letos se je pa prodala ta 17-18 miljonov pa je stara ve? kot 25 let in ni? adaptirano
Se strinjam, tudi z 2x100.000 da ?isto lepo pre?iveti, samo po?re?en ne sme? bit, pa malu more? gledat kam da? denar!
...se da ?e ti tastari stanovanje al pa bajto podarijo druga? pa ni ?ans...kako??? razen ?e ?ivotari?, pa ma? doma kure (v tem ?asu ti itak vse pobijejo), pa kk?no kravco.
Pascoli kaj misli? s tem od 150.000 sit naprej??? to je lahko tudi 300.000 sit.
Moje mnenje je da je ?e imata 2 neto pla?o skupaj 300.000 sit je premalo. ?e je samo kredit za stanovanje oz. najemnina na mesec cca. 100.000 sit, + 2 avta, hrana, stro?ki stanovanja (voda, elektrika, plin,...) je premalo. Ok sej se da pre?ivet samo ne brez skrbi. Jest mislim ?e imata oba skupaj vsaj 400.000 sit na mesec bi pa ?lo la?je.
...tole mal ?ekiri, sej se najde kak?en job na teh straneh, fajn je tud ?e ma? kej referenc, bo? la?je dobil...
Sem pa poslu?al enkrat intervju z enim kadrovnikom, ki i??e ljudi za vodilna mesta v podjetjih. Ko ga je tisti, ki ga je intervjujal vpra?al koliko dajo na izobrazbo mu je odgovoril, da je v dolo?enem ?asovnem obdobju vsak sposoben narediti neko fakulteto, kar pa ne pomeni da bo zmo?en dobro opravljati svoje delo.
jest sm mel sam enkrat ericssona pol pa ?e sony-a sam ko sem pre?altal na nokio nisem ?el ve? z nje Mislim da je to ?e moja ?etrta al peta...menjam jih pa takrat ko se naveli?am..ne zato ker bi crknila ker mi ?e nobena ni, pa vsaka je ?e povsod letela tko da Nokia konekting pipl 4 ever
...hehe....mal ve? konjev od gt-jke ma verjetno zarad ?portnega filtra ...sej mogo?e pa pride na sre?anje pa nas en krog zapelje ...samo jo je pa hitro prerihtal...evo original oglas http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=617569
..jest tud ni? nimam...sem mel pri prvem avtomobilu enga medvedka na ?peglu pa sm ga pol dol vrgu ker me je motil da skos neki binglja tamle.....druga?e bo pa hmal maskota woofer pa oja?evalci v prtlja?niku
hmm...te?ka bo tole, to je ?e 3 leta nazaj. Eden se prodaja na avto.net-u in ga prodajalec ceni na 790.00,00 SIT. Mogo?e obstaja kak?na opcija, da ti po eurotax-u za nazaj pogledajo tako da, najbolje da gre? kak?nega prodajalca avtomobilov vpra?at, recimo v kak?en Mazdin salon in ti bodo mogo?e znali pomagati.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prvi? vidim tole barvo, se je prodajala tak?na ali je pobarvana?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=663193#
Povezava za deljenje
Deli na druge strani