Skoči na vsebino
Nalepka
Napisano

..hehe...zanimiv plac za nalepko....jest pa gledam k tele kje na ?ipi oz. na havbi je nalepljena :P

Jest jo tudi rabim pa je zadnji? nisem vzel ker bi si jo lahko samo na rit nalimu <_<

YavarYe X6V6 upam da ti jih ni zmankal pa da jih bo? naslednji? tud kej prnesu :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

Ne vem v ?em je fora, tko je tud men druga?e prvi avto fotr podaril sam to je blo 7 let nazaj.

Sej gor napi?e? en znesek in ni va?n kolk je, pa? komot da? realno ceno, sej ti prepis ne pla?a? na podlagi zneska pri posredniku, verjetno ?e bi ?el na ob?ino to delat bi pa moral pla?ati znesek glede na vrednost avtomobila. Druga?e pa najdi enega posrednika ?im bli?e upravni enoti pa bo :bravo: , se pa da v urci, dveh vse zrihtat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

suicidal: pa sej ni tolk papirjev :) prej jih je blo potrebno ve? oz. zdej gre hitreje, vsaj men se tko zdi.

storm: sej davka ni potrebno pla?at?? Jest ga nikol nisem, tko al tko je bil davek pla?an ko je bil avto kupljen nov, tako da 2x ga pa ni potrebno pla?at, mogo?e ?e dela? te prepise preko ob?ine.

Jest sem ?e 2x tko naredil kot sem napisal in ni bilo nobenega problema. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

hmm....ne vem kolko bi kej pri?paral z darilno pogodbo, verjetno bolj malo.

Normalno jo prepi? nanjo oz. ji kao prodaj. Pa? pla?a? komisionarju tistih 5k za prepis in to je to.

- tablice naj ostanejo na avtu, tako ti ga ni potrebno odjavljati in tehni?ni ostane do registracije (?e ga bo? odjavil bo? pla?al odjavo+novo prometno+nove tablice+tehni?ni = ni ra?unice :D )

- kar ti je ostalo zavarovanja pojdi z zavarovalno polico in overjeno pogodbo na zavarovalnico in dobil bo? vrnjen denar

- tvoja mami bo morala zavarovanje pla?ati, ampak proporcionalno do poteka te registracije npr. ?e je avto registriran ?e 6 mesecev potem bo zavarovanje pla?ala za 6 mesecev (ne da se ga ve? prena?ati)

- tvoja mami ga samo z prometno (n? odjavljeno) in overjeno kupoprodajno lepo prepi?e nase in pla?a zavarovanje.

To je to :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova zaposlitev
Napisano

kranj, je ?e skor isto k lj, razen ?e se preseli? tja do Jesenic, Sevnica, kk?ni ?elezniki, Kr?ko, ?rnomelj, al pa gor proti Murski Soboti, tm je ?e neki cenej?, lj in okolica ter ve?ja mesta so kr draga. Sm dost v tem tko da vidm cene po celi sloveniji :) ...jeba je to, kje so ?asi Jazbin?ka. Nazadnje sem imel primer ko je bila garsonjera v lj kupljena leta 1991 al 1992 za 700.000 sit, letos se je pa prodala ta 17-18 miljonov pa je stara ve? kot 25 let in ni? adaptirano :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova zaposlitev
Napisano

Se strinjam, tudi z 2x100.000 da ?isto lepo pre?iveti, samo po?re?en ne sme? bit, pa malu more? gledat kam da? denar!

...se da ?e ti tastari stanovanje al pa bajto podarijo druga? pa ni ?ans...kako??? razen ?e ?ivotari?, pa ma? doma kure (v tem ?asu ti itak vse pobijejo), pa kk?no kravco.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova zaposlitev
Napisano

Pascoli kaj misli? s tem od 150.000 sit naprej??? to je lahko tudi 300.000 sit.

Moje mnenje je da je ?e imata 2 neto pla?o skupaj 300.000 sit je premalo. ?e je samo kredit za stanovanje oz. najemnina na mesec cca. 100.000 sit, + 2 avta, hrana, stro?ki stanovanja (voda, elektrika, plin,...) je premalo. Ok sej se da pre?ivet samo ne brez skrbi. Jest mislim ?e imata oba skupaj vsaj 400.000 sit na mesec bi pa ?lo la?je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova zaposlitev
Napisano

http://www.mojedelo.com

http://www.zaposlitev.net

http://zaposlitev.delo.si/?src=ls

...tole mal ?ekiri, sej se najde kak?en job na teh straneh, fajn je tud ?e ma? kej referenc, bo? la?je dobil...

Sem pa poslu?al enkrat intervju z enim kadrovnikom, ki i??e ljudi za vodilna mesta v podjetjih. Ko ga je tisti, ki ga je intervjujal vpra?al koliko dajo na izobrazbo mu je odgovoril, da je v dolo?enem ?asovnem obdobju vsak sposoben narediti neko fakulteto, kar pa ne pomeni da bo zmo?en dobro opravljati svoje delo.

Se pa strinjam tudi s postom od Mazde323

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nokia spet... 6630 :(
Napisano

jest sm mel sam enkrat ericssona pol pa ?e sony-a sam ko sem pre?altal na nokio nisem ?el ve? z nje :bravo: Mislim da je to ?e moja ?etrta al peta...menjam jih pa takrat ko se naveli?am..ne zato ker bi crknila ker mi ?e nobena ni, pa vsaka je ?e povsod letela :) tko da Nokia konekting pipl 4 ever :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Maskota
Napisano

..jest tud ni? nimam...sem mel pri prvem avtomobilu enga medvedka na ?peglu pa sm ga pol dol vrgu ker me je motil da skos neki binglja tamle.....druga?e bo pa hmal maskota woofer pa oja?evalci v prtlja?niku :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO? - OCENITEV AVTOMOBILA
Napisano

hmm...te?ka bo tole, to je ?e 3 leta nazaj. Eden se prodaja na avto.net-u in ga prodajalec ceni na 790.00,00 SIT. Mogo?e obstaja kak?na opcija, da ti po eurotax-u za nazaj pogledajo tako da, najbolje da gre? kak?nega prodajalca avtomobilov vpra?at, recimo v kak?en Mazdin salon in ti bodo mogo?e znali pomagati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.