Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 minutami je Nejc1986 napisal:

Huh.... Škoda. Plavanje pride v poštev?

Nič... Še pri hoji imam težave, če hodim več kot kak kilometer. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 13 minutami je Nejc1986 napisal:

1x tedensko se odpravim na obalo kolesarit, ostalo pa lauf, fitnes in kakšna Šmarna gora:)

Srečen ti. Jaz sem si pred tremi tedni poškodoval mečno mišico med tekom od takrat   ni teka. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)
pred 22 minutami je Bini napisal:

Pri nas so se eni cepili že 7x....🙈 ....bi se še osmič pa jim ne pustijo.....😊😃😂🤣

Še en dokaz,da cepivo ni neki bav bav.....:prstgor:

Kako to misliš 7x? To pomeni, da ni umrl od cepiva in si vse anticepilsko teorije ovržene? 🤗

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 11 minutami je Janez007 napisal:

Ta @Bossje pa dobra.  👍🤣

Saj to smo se naučili od naših politikov - na vsak argument najdemo tri nasprotne, čeprav neumne. 😁

Ha, ha, ali pa takoj kako neumno teorijo zarote napopajo gor. Pa potem ne veš ali bi se smejal ali pa jokal, ko vidiš, kaj vse folk prebavi kot resnico. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Janez007 napisal:

In ta človek drugim očita, da ga žalijo. 🙃  Lahko si prostak 100x spremeni ime, vendar bo ostal prostak. 😞

Daj @jereb oziroma @marko91, daj objavi kakšno informacijo o tvojih Mazdah. :rispekt:

To je to. Nekateri spremenijo svoje ime iz marko v jereb tu na forumu, ne vozijo mazd, a najbolj pametujejo. 

So kot uni šolarčki, ki jih nobeden sošolec niti  ne povoha, a vstrajno tožarijo tovarišici: " t'šica, Alex in Janez mi pravita , da sem nedonošenček in razvajen froc. Hočem, da jih kaznujejete, drugače bom pripeljal očeta v šolo."😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Za Alexa ne velja testiranje. Njem že ne bo nihče po nosu prčku... 

Itak da ne. Pač ne grem tja, kjer ne spoštujejo Green passa

Italijanski in avstrijski smučarski delavci se že držijo za glave, kako neumnost so naredili v njihovih državah z tem. Testirajte se vi necepljeni, vi ste bolj ogroženi. 😉

Sicer sem se pa sam cepil zato, da ne ogrožam domačih in staršev. Nikakor pa ne zato, da bi zaščitil necepljene.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je pob napisal:

267048593_166115125715463_5156302340070593471_n.jpg.0d92a290ed8265c68cbecbc0a1a958c7.jpg

267791001_388675986277804_8123782792798921348_n.jpg.70b09fad00cdb9d92bf2f59375adefa9.jpg

269592336_4997079680322366_8295643205531633225_n.jpg.a19b8b065d68e0b12fa373807c5f43f2.jpg

Fak, samo ti pob si pa res čisto obseden s tole korono. 

Baje, da po novem obstajajo tudi "korona odvisniki". To pišem čisto resno. To so ljudje, ki poznajo vse teorije zarot, sanjajo korono in samo no njej pišejo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 57 minutami je Boss napisal:

Ampak, zakaj je tako, da se ne cepijo tisti, ki dnevno lahko najbolj spremljajo potej epidemije na lastne oči? Ti ljudje imajo dejansko največ relevantnih informacij iz prve roke al pa v najslabšem primeru iz druge od svojih sodelavcev. Zakaj torej taka zadržanost, če na drugi strani baje ljudje cepajo kot muhe zaradi kovida, kot to prikazujejo v javnosti? Zakaj na NIJZ je precepljenost okoli 50% - pa sej tam bi tudi morali imeti podatke glede epidemije in nevarnosti virusa, ki so najbolj relevantni?

A je mogoče tako stanje ravno zaradi tega, ker imajo dostop do "neprečiščenih" podatkov? To navzven izgleda nekako tako, kot če uslužbenec na banki ne bi imel odprtega osebnega računa pri svoji banki al pa recimo vodstven kader Mercedesa bi recimo vozil BMW-je.

Kar se pa tiče precepljenosti zdravnikov, ki si lahko sami vpisujejo "cepljenje" v sistem pa raje ne bi raziskovali koliko velja tista cifra o 90%. Sicer tega ne bomo nikoli resnično vedeli si pa upam trdit, da dejansko cepljenih s pravim cepivom sigurno ni v tem procentu in da se ta procent navaja bolj za potrebe propagande in spodbujanja cepljenja med navadnimi državljani.

Niso vsi zdravniki kot una dva, ki sta ponarejala teste. Verjamem, da se jih  je večina od teh 90% res, cepila. Seveda, najdeš vedno neke črne ovce tudi med njimi. Nič bat. Problem je v bolj v medicinskih sestrah in bratih, ki izgleda bolj sledijo FB kot uradni medicini. Saj so tudi oni sami ljudje in tudi oni pač pojedo marsikatero neumnost. Boss, to, da vidijo kaj iz prve roke nekaterim pač nič ne pomaga. Terajo svoje do kraja. Tako, da ko komaj preživijo kovid, še vedno trdijo, da so imeli gripo. 

Je pa danes zaradi Korone umrl komaj 53 letni pevec skupine il divo. Boss, ta je iz naše generacije. 😬RIP. 

65949157_fp-fb.jpg
WWW.RTVSLO.SI

Zvezdnik glasbene zasedbe Il Divo, španski pevec...

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Popoldanska z vVeleja..... 😊

IMG_20211219_152142.jpg

Tudi ob nedeljah delaš? 🤔Jaz sem tudi danes, prvič to leto, delal v nedeljo. Na srečo le par ur. Še to mi je bilo preveč. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 45 minutami je jereb napisal:

Ha ha ha uradni podatki. Bravo res.

Sicer pa danes se ena 'uradna' izjava ministra, za katero rabis imeti suler inteligencen razum, da jo razumes.

Za omikronom zbolimo samo v lažji obliki. Pożivitveni odmerek pa nas ščiti 80 odstotkov pred težjo obliko omikrona.

Edini komentar jereba je "ha ha ha." To pove vse o osebi. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 29 minutami je Janez007 napisal:

Ja in sistem laufa tudi na cesti, pa je kar nekaj tehničnih pregledov ponarejenih, nekaj ponarejenih-kupljenih vozniških dovoljenj, ... 🙂

Zato pa, ko pride do nesreče in ugotovijo, da je avto tehnično neizpraven, ker "je šel skozi", pa jok in stok, ker zavarovalnica noče izplačati zavarovalnine. 

Sicer je pa moje mnenje, da je s to korono in obnašanjem določenega (prevelikega) dela prebivalstva naše deželice, šla rakom žvižgat naša  tako opevana slovenska solidarnost. Po novem bo šlo po sistemu- pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. 

Pred eno uro je FuManchu napisal:

Zato se pa prav nič ne obremenjujem z t.i. "epidemijo". 80% vseh papirjev je ponarejenih. Važno da sistem laufa:lol:

Res "laufa". Samo ne mi potem o nekih pravljicah , da bi se morali tudi cepljeni testirati. 

Tako kot je, je kar v redu. 😉

Eni smo se cepili, drugi se boste pač testirali trikrat na teden. Čisto enostavno.

In, ko najdejo organi pregona kakega pacienta s ponarejenimi dokumenti o cepljenju, mu lepo podelijo eno močno, vzgojno, "težko" denarno kazen. Edino ta jezik razumejo vsi v naši prelepi deželici. 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 minutama je FuManchu napisal:

Normalno. Necepljeni imajo kontrolo vsak drug dan. Necepljeni pa se veselo sprehajajo in so potencialni prenašalci. Žal. Tako so hoteli in tako imamo zdej. 

Vse ima svoj namen.

Se ne strinjam. Kdor se noče cepit, naj si tlači palčko v nos  (meni že ne bo nobeden posegal v telo🤣). Edino pravilno. Ne vidim razloga, da bi se testirali tudi cepljeni. Itak, če so vsi v familiji cenjeni se nimaš kaj bati. O kaki solidarnosti pa itak ni za izgubljati besede, ko je govora o anticepilcih. 😉 Oni so prvi, ki se obna#ajo egoistično. 

Pa naj bo po njihovo. 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 minutami je Janez007 napisal:

Mi (jaz, Alex, Bini, ..) operiramo z uradnimi podatki, zato ti predloži dokaze.

Itak pa nima smisla. Poznam osebno kar nekaj takih s podobnimi težavami - ne zaupajo nikomur, vse je ena sama zarota. V službi so odpustili enega, ki ni hotel nositi maske in se samotestirati, saj ne dovoli posegov v njegovo telo brez njegove volje. Halo!!! Če bi ta človek delal recimo v Salonit Anhovo, tudi ne bi nosil zaščitne maske? Tako početje je vsaj zame nerazumno. 

Ni mi jasno, kaj taki ljudje želijo doseči s tem, ko neumorno težijo s svojimi pogledi in nerealnimi teorijami zarot drugim ljudem? Za vsak uradni podatek si izmislijo na desetine razlogov, da je ponarejeni, neustrezeni. Nočejo pa prispevati minimalno svojega komforta (maske, testiranje) za dobrobit vseh.j

Res je. Vsi bi imeli samo pravice, nihče dolžnosti. 

Če bodo dovolili tako anarhijo v zdravstvu (pri nekaterih, ki očitno prisegajo raje  FB dojtorjem kot uradni medicini) še naprej, se nam res ne obeta bič dobrega. Sicer pa vemo, da zadnja leta zaposlujejo po hitrem postopku v zdravstvu zdravnike in drugo medicinsko osebje iz vseh vetrov in držav. Potem se pa čudimo, da imamo tako stanje in razmišljanje , kot ga imamo. 

Janez, lepo si napisal. Kdor je bil kdaj na kakem gradbišču ali pa kje drugje, kjer je le predpisana varovalna oprema je lahko videl, da je varovalna oprema zato, da delavce "varuje" in ne zato, ker si je tako izmislil delodajalec. Enako je z zaščitnimi maskami. Kadar je noče nositi v službi , če se zahteva, gre pač enostavno "domol". In ima ne plačan dopust, kjer lahko v miru razmišlja, kje v njegovem življenju se mu je zalomilo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 urami je jereb napisal:

95% zdravnikov - prosim prilozi dokaz. Grozno se motis. Pri zeninem ZD je le 11% cepljenih, ker je vecinoma stogo proti. Moja osebna zdravnica pravtako.

Prosim dokaz.

Takih neresnic kot pa ti pišeš, pa jih nobeden tukaj gor. Vsaka druga je izmišljena, pa še tista vmes. 😉

Tukaj spodaj so podatki (iz rdečega Dela, da ne bo kdo spet streljal kakih kozlov glede vira podatkov). 

1016335.2e16d0ba.fill-1200x630.jpg?rev=1
WWW.DELO.SI

Zdravniki prosijo za solidarnost do ostalih...

Pa še tukaj spodaj je lep dokaz, da nižje kot gremo po lestvici in izobrazbi v bolnišnicah, bolj je porazna precepljenost. Tako, da je ta "ženin" ZD, če je vsaj par procentov resnice, res katastrofa in bi se ga osebno izogibal v velikem ovinku. 😉

Prvo, kar bi naredil, če bi bil moj zdravnik proti cepljenju, je to, da bi ga zamenjal v trenutku. 😉

Ko sem bil nazadnje  v referenčni ambulanti in sem videl, da ta oseba, ki to vodi, kadi kot turk, na vsakih deset minut, sem to povedal tudi mojemu osebnemu zdravniku (ki je trikrat cepljen, mimogrede) da, zahtevam drugo referenčno ambulanto. 

Ne bo mi ena gospodična, ki tako nezdravo živi, predavala o zdravju. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 58 minutami je Bini napisal:

In  minister se bo tretjič cepil oziroma naredil samomor tako kot 95% vseh zdravnikov in tudi jaz,Alex itd..... Se mi necepljeni prav smilijo,ko jih nebo mogel nihče zdraviti....😓😭

No mogoče pa priskočijo na pomoč tisti " fb " medicinci z medico pa take pa to......😊😃😂

🤗🤣🤣👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Mislim, da ni več daleč niti pri nas popolno zaprtje. 😉 V bistvu je pri nas trenutno skoraj vse normalno, tako, da če se razširi ta omokron pri nas, bo tudi pri nas kot v sosednjih državah. Francoski predsednik je tudi zelo naklonjen obveznem cepljenju. Upam, da to obvezno cepljenje sprejmejo skupno  za celotno Evropsko unijo. Mislim, da je skrajni čas. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 21 minutami je jereb napisal:

Alex is back, in to v njemu brezvezni temi, ki se je izogiba

Samo povem - vceraj umrl kega 67 let, ni se vec zbudil, 12 dni nazaj pozivljen!

... in Jereb je še med nami 🤗

Samo povem, danes je umrlo 19 ljudi zaradi Korone. Večinoma necepljeni. Niso se več zbudili. 

Mimogrede, moj dober kolega, star 54 let, zagrizen anticepilec, po mesecu in pol v komi, sedaj čaka na presaditev pljuč. Prej je bil fit, športnik, brez nekih bolezni. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Dobro jutro, na lep vikend kaže vsaj pri nas.... 😀

IMG_20211218_081300.jpg

Dober dan. 🤗 Škoda, da ne moremo v Italijo, bi bil idealen dan za smučanje. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.