Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

tud men no?e kopirat filmov na usb. Kopira mi samo kake slike in kaj manj?ega. Pa mam vse na istem sistemu: ntfs. Encajt sem se matral ,sedaj pa obupal.

Kok velik film pa? Na?eloma NTFS naj ne bi bil problem, probaj vseeno pretvorit klju? v FAT32, po vsej verjetnosti ima? pa tudi ti pokvarjen klju?ek :blush:

Imam USB 8 Gb! Za?el sem kopirat en film gor zadeva nekaj za?teka in moral sem odstranit usb.

Film je deloma skopiran,vsaj ka?e tako. Zdaj pa nastane problem:

Ho?em ta klju?ek sformatirat in mi napi?e da je za??iten pred pisanjem!!!! WTF OD KJE!? Karkoli delam (ho?em po?et) Je za??iten pred pisanjem! Razne kljukice ne pridejo v po?tev ker mi ne da opcije(samo za branje ,arhivske,..)

Kako,s ?im sformatirat,al je zadeva ?la rakom ?vi?gat?

lp

Mo?no da je kak sektor na disku hin, ampak formatiranje bi moglo delati. Bo pa sektor vseeno uni?en tko da je za stran pomoje, edino ?e proba? s kakim disc repairom...

Sej druga? nima? slu?ajno tisto zunanjo za??ito da zakleni? klju?ek? Ker eni to spregledajo :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Welcome to your control panel

Manage your ignored users

This section allows you to set up your ignored users list.

When you add a user to your ignore list, any posts they make will be masked until you specify that you wish to read them. You may not be able to ignore users if they are in a member group which doesn't allow them to be added.

Name Group Posts

Lojz

:ouje:

:bravo:

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz bi vse po vrsti leve,srednje in desne poslal v penzijo(ampak brez penzije).Sej pravim, da so se demonstracije izrodile in je ?lo vse skupaj v smer ru?enja vlade.In potem stopijo na sceno (seveda zakamuflrani v paketu kao novih fac na sceni) stari obrazi.Tako pa? imamo pri nas. ;)

No pa si me prehitel ?e preden sem editiral :D

Ni? ve? starih obrazov, to naj bo glavni cilj :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Aha, bi bili potem vi enako zagreti, ?e bi bil Jan?a ?upan Ljubljane?

Dejstvo je da levi o?itajo desnim nekaj, desni pa levim drugo. Treba je za za?etek spremeniti mi?ljenje ljudi v glavi da se bodo zadeve v dr?avi premaknile. Jaz sem ?e dejal da mi ?ist dol visi ?e se vsa leva politika odmakne za vedno in se jo nadomesti z tehni?nimi ljudmi, sposobnimi. Samo tako bodo morali narediti tudi ostali...

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Novi video :)

Bom pa verjetno v prihodnjem letu ustvaril nekak?en promo video za slo-miatarje, kratki film o nas in na?ih avtomobilih...videi bodo ve?inoma iz na?ih izletov, lahko pa mi kdo pripi?e kak?no zgodbo v povezavi med vami in avtom, in bi to potem uvrstil simboli?no v kader...(recimo mene vedno fascinira vo?nja ob son?nem zahodu na morju, in bi bil verjetno en kader v filmu ravno iz tega)

bi vas pa rabil ?im ve?, tako da miatarji v akcijo! :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.