Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano

Linkin Park ~ Crawling :bravo:

:bravo:

Sem bil pred par leti prov jezen ko so "Sepavi Piskotki" pobral na MTV-ju Linkinom nagrado. Bli pa so nominirani s tem komadom. Dober komad.

Jest pa sem poslusal:

?ef ~ to je treba ?e dones narest .... Dost bedn "komad" za konc tedna... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride mo?ki v bolnico po izvide svoje ?ene.

- Da, seveda izvolite,- mu re?e sestra.

- Rabim izvide od Marije Novak.

- Joj, gospod, tu so pa problemi. Bile sta dve z enakim imenom, se je

zame?alo, in zdaj ne vemo kam kaj spada.

- Kak?ni so rezultati?

- Ena ima AIDS, druga Alzheimera

- In kaj naj zdaj jaz naredim?

- Peljite ?eno v mesto in jo tam pustite, ?e se sama vrne domov, se je

ve? ne dotikajte!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

mnja,..sva na istem :) opis knjige zadej je veliiiik bl zanimiv kukr knjiga,..oz tko bom rekla,..tema je ?e ql,..sam napisana je zlo na dolgo?asen na?in,..

Na zacetku se kar gre, potem pa zacnejo s hudim tempom forsiranja letnic, kdo je komu kdaj in zakaj, ob pogoju, da ni cesa bilo takrat in da ni blo nekoga, da bi bil s kom ob tistem, ravno takrat ko so vsi juho jedli. V takem stilu so zacele ze meni crke letati pred ocmi. Enostavno mi ni bilo vec jasno, kje se kaj dogaja in zakaj se dogaja. Mogoce spet najdem moment in jo koncam, a se mi ne zdi, da bi bilo to kmalu. :)

V bistvu sem jo zacel brati, da vidim koliko je na temu, da je Dan Brown skopiral od njih ter spisal Da Vincijevi sifro. Verjetno je pridobil kar nekaj uporabnih informacij iz te knjige, lahko pa se je preprosto dokopal do istih virov, kot avtorji te knjige. Sej te avtorji niso nich novega pogruntali, samo "strnili" so kar so ze drugi napisali in pogruntali. I guess... :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

Ekola en updejt pri mojem glodanju knjig :)

-Sveta kri in sveti gral se zmeraj caka nekje na polovici, po pravici me ne mika, da jo sploh koncam.

-Nekje na tretjini sem s knjigo Genom ~ Matt Ridley (jeba ker ne zdrzim vec kot 6 strani ko to berem, ampak vseeno, je kar ok)

-pocasi mi zmankuje strani pri knjigi Utehe Filozofije ~ Alain de Botton (bolj ali ne rubbish, pricakoval vec zanimivih informacij)

Od zadnjega nakupa knjig pa me se cakata:

-Ledena prevara ~ Dan Brown (zaplenila sestra, pravi da je ok)

-Spisi o psihoanaliticni tehniki ~ Sigmund Freud

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Najveckrat si v zadnjem momentu zavrtim:

Louis Armstrong: Basin street blues

Cd-ji v mazdici pa so bolj ali manj moje "kompilacije" :

Linkin Park: Meteora

Mesano Jazz & Blues

Rock 60-90 (Chuck Berry, mal Elvisa pa do Queen, Aerosmith in U2)

Mesano Klasika (Beethowen, Mozart, Tchaikovsky pa nekaj komadov od Andrea Bocelli)

Mesano (again): jazz, rock, pa all in all bolj na izi muska (umes tut Barry White) :D

Rammstein: Reise, reise

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomagajmo ?ivalim!
Napisano

Da se jest svoje vrstice name?em na to temo.

Jem meso, a se mi pobijanje ?ivali za krzno zdi skrajno neumno. Meso jem, zato da "izpolnim" pogoje da moje telo funkcionira. Nase telo potrebuje meso in amen, noben vegetarjanec me ne bo preprical kontra. spostujem njihovo odlocitev, a vseeno trdim da nase telo potrebuje meso. Pobijanje zato, da dobimo krzno je pa cisto iz preseravanja in nemnosti oz. ignorance dolocenih osebkov. En dan sem spremljal zolcno debato in je ena rekla da zato ker je v krznu toplejse. Mogoce, samo jest nisem videl Humara in njemu podobnih falotov lazit po Himalaji v fino?a pla??ih. Na tej to?ki se lahko oglasi nekdo in me "zatre": kaj pa eskimi in njim podobno ?ive?i?

Res je, samo oni ne pobijajo iz preseravnja, ampak samo zato ker nujno rabijo, in oni ponucajo slehrno vlakno iz ubite zibvali. In do te ?ivali gojijo spo?tovanje.

Pa se nekaj na kritike, da nase meso ni humano ferdirbano. Kar nekaj sem preletal tega in sem videl v parih fabrikah kako se to dela in ?e kdo ho?e mu lahko opi?em in nari?em cel postopek ( pa? fural agro?ivilsko-?ivilski tehnik). Mogoce kak lokal kmet mal po svoje dela, v teh fabrikah pa verjamte, da si ne smejo provo??it kakih cigu-migu uspavanj. So pa tu cele tehnike uspavanja, zato da je meso boljse in vsekakor oni kretenizem, ki ga izvajajo pri pridobivanju krzna ni tudi malu temu podoben.

Krzneni plasci=preseravanje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Mam dokaz da ce se pogovarjas z rozami, da se te na to "odzovejo".

Na sihtu, so ble cist v zadnjih vzihljajih, ko sem se odlocu da jih prevzamem v "nego", no in use zdej rasejo ko zmesane edin una zraven moje mize je cist v kurcu, pa ze 2x se je samomorilsko zalucala iz police...res.

Tko da sigurno poslusa moje jabranje, pizdenje, stokanje, grmenje od zadnjih 2-eh tednov... pa je cist fertik. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Benz zstojn na Logotu
Napisano

AAAAAAAAAAAAA Neeeeeeeeeeeee

Kva jim ni jasno!!! Ne vejo, da se guzvamo na Brezovci ko idioti, ze tko al tko.... kaj mi zdej se tega rab, ko bo maljon folka zastonj benz zical, pa se kak ki bo afne guncal.... Ce ze ne odkopavjo enih in istih lukenj na cesti ze 42-tic, bo ta tole sraje delal.

EDIT: po drug stran sem se pa spomnu, da bom mel itaq nas sihtu pestro in bom verjetno do poznih ur tam... upam, da se bo ze spucal do takrat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prejle sem gledal izlive zolca nasega J.J. Pri nas u bajti smo se vsi rezali, kak nastop je mel, pa katere teme je trajbal.... jest sm mislu da bo vsak cajt prletu eden izmed ministrov in mu obrisal noska.

Mam pa prav beden obcutek, da bi znalo to uzgat pri ljudstvu in mu bo v kratkem spet popularnost zrasla.

Ceprav, po drugi strani je neki jabral tudi cez medije, ti da pa znajo lincati nazaj, kar pomeni, da bo slo vse v tri pi**** in J.J. bo v "paniki" naredu tist kar najbolje zna... kako neumnost....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

idealna sluzba
Napisano

Vac ali manj to kar delam, sam placan bi blo lahko boljs :D

Se pa ne branil kake sluzbe, ki bi vsebovala velik voznje z razlicnimi besnimi avti. :D Ker rad vozim....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hvala bogu da je zamgal Kimi. Kot sem ze prej omenil sta mi sla Mclarnova voznika najetra s tem prerekanjem. Alonso se je obnasal kot otrok, Hamiltonu je bilo prevec dano.

No ce se ne motim FIA ze neki preiskuje neke temperature bencina, tako da zna Hamilton se dobit kako mesto in prvenstvo. To je ze pateticno......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tale zadnja dirka bo napeta. All in all najbolj privoscim Kimi-ju. Hamiltonu je bilo prevec podeljeno, Alonso se je prevec petelinil, Kimi je pa dirkal.

In ce se mene prasa bi bilo potrebno zvecati razliko tock med 1. in 2. mestom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi
Napisano

Moj pa Hyundai Accent. Lustna masinca in z njim me vezejo lepi spomini na zimske "sporte in radosti". :D

Sam skoda, ker ga ja rja hitrej zrla kot jest frustek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Temu Hemiju res neki senkavajo. Takrat so samo njega iz peska vlekli, ko jih je 5 komadov v istem ovinku ven letel. Mislim, da bo to leto kar on prvak, ceprav bi raje privoscil to komu drugemu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vceraj sem priletel iz Barcelone, kjer sem ga biksal cel teden. Sel na stadion gledat tekmo Barcelona-Zaragoza. Vsi goli padal zelo blizu mojga zica. In kljub kislim napovedim je bil cel teden soncek.

Drugo leto isti cajt spet tja. Ker so okoli 22-24.09 dnevi Barcelone in so koncerti, zabava. itd., na vsakem vogalu. Bom zalimal se kako slikco gor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

no mafia,..kej berete al sam igrce igrate? :D

js mam trenutno na meniju: sveta kri in sveti gral

Trenutno tudi ta knjiga zdi pri meni ob postelji :D, sem nekje do polovice prilezel.

Sem pa ravnokar koncal Knjiga Sifer (kriptografija and sfuff in se zdej ubadam z nalogami na koncu), sem zacel Genom (ni boljsga ce ne mores zaspat, ker te zmanka po 2 straneh :))

Pa verjetno se bom lotil Potterja prebrat, ker je glih sestra nazical te knjige pa se zdej po bajt valajo.

Sem pa pred kratkim koncal s Digital Fortress by Dan Brown. Kar vsecna knjiga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.