Lastniki poplavljenih avtov so že postali plen preprodajalcev, ki želijo zaslužiti na njihov račun. Zakaj bi se nekdo pulil za avto, ki je v nevoznem...
Lučka sveti stalno, ne glede na to, koliko nas je v FucksWagnu. Sem tudi sam pomislil, da bi otroški sedež naredil kakšen stik in sem jih vse tri pobral ven, pa pri praznih sedežih še vedno sveti...
Ta lučka ne ugasne sama, če imaš slab kontakt pod sedežem! Omeni jim nič ne škodi.... 😉
Kaj pa če je kakšna banalna stvar? Ste kaj polagali na prednji sedež? Otroški sedežek?
Ja,mogoče pa res! 🤔 Pri meni je bil problem pod voznikovim sedežem kjer je konektor za stransko vrečo sestavljen in je pri pomiku sedeža naprej in nazaj zgubil za trenutek kontakt! Enkrat so mi lučko ugasnili (ne s kamnom),ker se je stvar ponovila so mi konektor posebej izolirali in pritrdili na sedež in s tem je bilo težav konec....😉👍
Pri P20 je prišla nadgradnja programa za polnjenje cca 1leto nazaj in meni je P20 super hitro polnil, ženi pa ne čeprav je imela isti P20 in polnilec le kabl je bil od Samsunga! Celo opozorilo ji je vrglo na telefon, da naj zamenja kabel za original..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
🍻
Povezava za deljenje
Deli na druge strani