Ja žal, smučarske skoke je nehal zaradi padca in nevarnosti nadaljnih padcev pa je šel med bicikliste, kjer je pa očitno še bolj nevarno glede padcev.
Na jugu bi takmu rekli baksuz ali pa "privlači nevolje" ☹️
Mah kaj vem, pred časom sem bral izjave večih kolesarskih konkurentov, da vozi zelo agresivno oz. 'čudno' in da je potem razumljivo, da je toliko po tleh. (Povzemam besede kolesarskih mojstrov).
Ma kakšna Ukrajina neki. Naši jih bodo odpravili z 3:1. In potem gremo v Poljsko.
Osebno sem imel občutek, da bi naši težje premagali Nizozemce, tako da imam dober občutek glede Ukrajine, no potem za naprej pa ne več in to potemna koncu pomeni četrto mesto, hehe
Počasi se navdušujem nad NAFTARJEM, ki sicer ni Mazda, niti japonski, ampak eto ugodno dobil 2012 320d Efficient Dynamic Edition v idealnem stanju in polno opremo. Porabo spremljam z odprtimi usti, obenem sem ga včeraj konkretno pognal (ne Alex, za 2xx nisem bil v Nemčiji, hehe).
Eh verjetno so mi tekom cepljenja vgradili čip in me drugače sprogramirali, a je šele zdaj prijel NAFTNI program, hehe
Aja, pa družinski Gecko pred dnevi dopolnil 200000km, brez enega izrednega servisa, odkar je oče 2006 kupil novega. STROJ! :))
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Odbojka, zelo slab uvodni niz.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani