mam tok svinski avto, da je umazanija nardila obrambn zid ni k?ne huj?e panike,..?eprou poky prav, da ?e ?enska re?e da ni hudo,..pol je tko da bo on v soboto povedu
-Sveta kri in sveti gral se zmeraj caka nekje na polovici, po pravici me ne mika, da jo sploh koncam.
mnja,..sva na istem opis knjige zadej je veliiiik bl zanimiv kukr knjiga,..oz tko bom rekla,..tema je ?e ql,..sam napisana je zlo na dolgo?asen na?in,..
ledena prevara je pa ql
js sm pa ?e k?n mesc nazaj za?ela brat James Patterson: Podlasica ampak zard pomankanja ?asa stojim nekje za 100 strani ?e par tednov
ja hvala,..sicer mi ne bo n? pomagal,..ker je zdle bil stric pr atu in so mu baje odkril ?e raka na ?revesju (sicer ne vem od kje to, ker v soboto ga ?e ni mel k so ga pregledal),..tko da sm totalno u kurcu in se bom pomoje sam podpisala pa ?la
sm na "bolni?ki", ker sm bla dons zjutri k da bi se en partonski valer ?ez mene zapelu
?e vedno angina + teta (auuuu) + glava boli,...
ata je ?e vedno na intenzivni, ker je zdj staknu ?e bakterijsko plu?nco in ?e zdravil ne najdejo tapravih + tega je baje staknu ?e sepso in ?e ledvice ma v slabem stanju
aja pa ?e izpit mam dons,..ni treba posebi poudarjat da nimam blage veze a ne
Jz sem pa u?er dobu predlog in predra?un projektanta za na?rt za bajto: 10.800 EUR . Sicer gre za dvoj?ek in vklju?uje vse do gradbenega dovoljenja sam vseen je huda....?e bi bila enostanovanjska bajta pa iste kvadrature bi bil predra?un isti! Komunalni prispevek pa pride od 13000 do 20000 EUR v LJ Pa kje je ?e elektro pa plin pa voda pa....ta ob?ina ni normalna
Jz pa vozim avto za ... ah brez veze govort...
?e rab? ti zrihtam cifro ene iz ?kofje Loke,..velik velik cenej varjanta,..isto z vsemi papirji
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
velikooooooooooo belo kavo,..pa kozarc vode,..hvala
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani