Ma avta ne more? uni?it v 10t km...no pa vem da ga lih ne ti??i tja v 3pm......sploh pa avto je nov. Drga? to lahk sam jest uni?im vse skupi, bomo vidl ?e bo dons Gregorc v Meng?u na?el te?avo...ker mam ?e poln k**** tega sranja s podvozjem.
Hja lej sigurno imajo kake faile kot marsikater nov avto. Sploh, ?e kupi? avto takoj ko pride ven, ko ima ?e polno porodnih te?av. Je pa dobro, ker ga ima ?e v garanciji. Tudi Mazda 3 MPS ima naprimer pre?voh nosilce motorja in zelo hitro grejo. Ti ima? naprimer te?ave z podvozjem ki je o?itno razmajano kot bi kdo ves ?as vozil offroad z njim. :ne vem: Jaz imam ?e skoraj 170.000 in nobenih izrednih te?av razen tega, da je bil avspuh ?e hin. Lahko crkne takoj (trkam na les) ampak zaenkrat ?e ni pa ve?, da nima lahkega ?ivljenja. Aja la?em, volanske kon?nike sem zadnji? menjal. Zato pa pravim, da je odvisno tudi na kaj naleti?.
pizda se pa uzalis takoj...
opravicujem se
Lejga, zdaj si pa ti u?aljen? Opravi?ilo sprejeto in se tudi jaz tebi karkoli je ?e narobe.
Potem je en drug. Druga?e ko so testirali nove Megane RS250 proti Focusu RS (300) so Megani namerili vsi ve? konjev (torej cca 270) Focusi pa manj (280). Smo pa z ERCom razmi?ljali, da je to ful odvisno od goriva, ulaufavanja in mogo?e kaj v povezavi z elektroniko.
NR ni en sam gas ampak toliko zajebanih ovinkov (ni lep teren), da je zato ultimativen test. ?as pa dvomim, da bo le 9:33 ampak recimo pod 8:26.
Ima znanec tanovga Megana RS-a in je ?e na koncu z ?ivci, skos po servisih, na valarjih mu je pa avto pokazal manj konjev kot v prometni ...se mu trga kolkr berem po FB-ju
A je bel? Sem bil zraven ko smo merili. Nasploh ima izgleda narejenega v petek ob 13ih ker en drug nima nobenih te?av.
In ?e nekaj Marko, Clioti RS imajo zelo razli?ne konje. Megani RS tanovi imajo praviloma ve? konjev edino njegov je ?rna ovca. Pa ne vemo, klimo je imel pomoje vklopljeno pa ESP je imen un modri na sport, tale vklopljen tako, da je vpra?anje v ?em je bila fora.
Qrba kva se je Vettel zlomil na koncu. Toliko enega prehitevanja izletov in skoraj izletov s proge pa ?e dolgo ne. Sem sicer gledal ?ele od ene 40 kroga naprej ampak vseeno.
V Morav?ah delajo nasproti petrola supermarket Tu?. So ?ez cesto nekaj polagali in razrezali asfalt, luknje pa so zasuli s peskom. Zdajle je pesek odplaknilo in ni veliko manjkalo pa bi zjebal gumo in feltno. In ko sem se peljal naprej sem videl 3 nesre?ne?e, ki so si zjebali gumo in feltno. Sem kar rekel enemu izmed teh, ki sem ga poznal naj kar lepo pokli?e 113 in naj napi?ejo zapisnik ker kolikor mi je znano se za take primere dobi od?kodnino od podjetja, ki za?alabajza kaj takega.
Potem sem pa ?e ?upana poklical pa mu razlo?il situacijo, je rekel, da gre takoj urgirat.
Agrh. Okeej, pomaran?a pr ?trihanju, je to zaradi premalo ali preve? barve? Sklepam da zaradi premalo, ker pri preve? ponavadi ste?e
Preve? pa ima barva dobro stekanje, ne ste?e ni?. ?e naenkrat na?prica? ful barve hitro ste?e, ?e pa po malem samo nana?a? dobi? pa pomaran?o. Vsaj take izku?nje imam.
Yavarye, jebi mu mater, jaz sem svoje po?alabajzu v parih dneh.
Normalno, ?e sem pa jaz prototip, ponavadi z novimi variantami pridejo izbolj?ave. Jaz sem hodil na lesarsko ta gre pa z ?isto vsemi petkami (pa neka piflarka, ki bi bila cele dneve za zvezki) v redovalnici na Be?igrad.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pohvalil bi sodelavca ker bo v sredo kupil "tapravo" ?rno M3.
Pa moje ?olen?ke.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani