evo zdej sm pa 100% da grem v Beograd, sm ?e pla?u tko da ...dobr bo , pa kon?no enkrat zuni SLO ....ma sej folk itak dol spozna?, ?ist odvisn kolk si komunikativn, kam vn hod?, jest vem da mi bomo itak po svoje bluzil, nam ponujajo neki za silvestrovo, 25EUR vstopnina v en klub pa take scene, kar je seveda ?ist preve? tko da, bo ?e fe?ta tak?na k treba
Ej pa zakaj vsi slovenci rinete neki v Beograd??? Ne stekam...(razen ce ste iz tam originalno)
V Ljubljani je 100x boljs bit za novo leto kot pa v Beogradu (al pa mogoce sem tok navajen balkan zurov da me sploh ne ganejo vec)
...jest grem letos prvi? za novo leto nekam ven iz SLO, zdej sm bil 2 al tri leta zapored v LJ (do polno?i zunaj potem pa v Bakusa) in sm se ?e naveli?u, no pa da ne re?em da je bil prej?n let program na kongrescu tolk v podnu da ?ist konc. V Beograd gremo pa za par dni, mislm da 29 pa do 1 in bo mal druga? a ne, pa ?e druge face bom gledu ne tko kot tuki v lj
Nis(m)o ga kej dost spremenil.Je pa hudo ob petkih...funky shizznit.Ob ?etrtkih je za ksne house frEEke, res huda muska.Ob sobotah pa trenutno aktualne bedarije.
Drgac pa prid pogledat, dobis enga Islanda đabe...
...hmmm no sej na house so me eni kolegi ?e neki vabil tko da verjetn bom pr?u pogledat mal tole sceno :) ...kaj si ti tm manager,kelnar, varnostnik, dj :) al vse po vrsti, ker vidim da dela? reklamo, free drink ponuja? :) ...je pa fino ker grem potem lahko direkt pe? dam.
Res si upajo, pa ?e v naselju kjer je toliko ljudi, tko da ni skor nikol miru. No sem pa prejle zvedu da je pa 15 metrov stran ?e enega pe?oja isto no? doletelo isto. ...to je za pobit to drhal
Sem hvale?en moji 10 let stari Mazdi, brez airbagov in tega sranja, ter da ni bila tako mno?i?no prodajan avtomobil v SLO. Zelo la?je spim. No pridem dons zjutraj na parkiri??e, 10m od vhoda v blok pod lu?jo ob cesti in pred mojo mazdo stoji pe?o brez havbe, pa jest mal pomislm pa sej matr v?er k sm parkiral jo je ?e mel, pogledam v pe?oja in vidm da ni air-bagov ni original radia pa ?e neki plastike je manjkal. ...ker je blo ?e tko zgodi mi ?e ni ?ist potregnil, a pol sm pa dojel da so bli lopov?ki na delu. No pa? pokli?em policijo in modelu vse povem kaj in kako, in mi pove da je mal pred mano en gospod poklicu ves ?iv?en, razburljiv ter da mu tud ni hotu povedat registrske od pe?oja (sm mu jo jest pol lepo povedu). No in mu lepo povem, da sem tega gospoda v bloku sre?al in da so mu iz istega parkiri??a prej?nji teden ukradli srebrnega golfa 4, tko da ma razlog da se je tko obna?al. ...no se je tist na drugi starni lepo zahvalil in sem ?el svojo pot v slu?bo. In potem pomislim da sem lahko sre?en da mam tak avto in ne npr. kk?nga golfa, pe?oje, audije, renoje zarad katerih ne bi mogel lepo spati.
hehe....zlo zlo zlo veliko ?asa techno...nekaj okol 170-180 bpm ..zdej sm se pa mal smiril tko da mam sva?ta v avtu...?e vedno pa poslu?am na veliko progressivo, pa house, tud komercialn, v Zr?ah je bil prov dober .druga?e mam pa v avtu od r&b-ja pa do mladih dolencev :) ...vidm pa da ste tukile ve? ali manj rockerji ipd.
Fantje in dekleta, ki ste iz Ljubljane vam zeellooooo priporo?am novo avtopralnico od Autocommerca na Baragovi v Ljubljani. Skratka jest sm ?e prej vedno avto pral v tej avtopralnici, ki je dale? najbolj?a od ostalih v Lj (avto so ti prale tiste krpe in ne ??etine, ki ti ?e lak zje****), samo zdej je pa noro dobra nova avtopralnica tam. Skratka za 2600sit ti avto tko opere in spolira (to je najdra?ji program) da sm jest samo Avto zgleda tko kot da ti ga je na roke opral in spoliral. Skratka ?e ste iz Lj vam bo Mazda hvale?na da ste jo v tej avtopralnici opral
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
lahk da je mislu 110 konjev?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani