Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Blo je kar zanimiv, sm pa mev dost bol?i ob?utk kot za 5. mesto, ko je ?e prec po ?tartu mejd in Spejn uletu mim Finca! :danzoman:

Bo pa vsaj napeto to sezono kot ?e doug ne! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Lih u?eri sm uletu ?ez omenjeni semafor u rumeno (se mi zdi) in to total frigidno, nism biv niti pr volji bremzat niti pospe?it, tko da upam da nam zdej kmav enkat zvedu, al zadeva res obratuje al niti ni gorka da mu?ko dela. :blink:

Oz. kokr sm ?teku je rumena lu? itak stvar presoje al je to za kazn al ni, no tut u tem primeru mislm da si jo bom prslu?u, pa najve?ji smeh je to da ?e prej?nje kazni nism pla?u, k so mi jo itak dal na obroke, pa tut za te nism preve? dovzetn. :hohoho:

A je kdo kej "colov" s tega foruma na omenjenem semafor?ku - d vem kaka bo prognoza! :ne vem: :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prosti ?as
Napisano

Ja MB mi je res ful v?e?, vrjetn mi je celo najlup?i ve?ji mest u SLO! :ljubezen:

Kaj pa ?e bi se enkat mazda?i dru?no odpravl na kak izlet - tko u smislu u?ivancije, da niso zmer lih sam pija?ke, ob le-teh pa debate o fedrih, pa gumah, odbija?ih itd. :ouje:B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prosti ?as
Napisano

Pa Lovren?ka jezera? :D

Kaj bi blo pa najbol zajeti u enodnevni izlet po MBju! :ne vem:

Do zdej sm biv sam na razglednem stolpu na pohorju, na Piramidi, mav hodu po Lentu, kej dost druzga pa niti ne! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole so gnile scene in tega bo ?edalje ve?, kak?ne pa bi ble re?itve pa pitaj boga, ker tut ko nekteri pravjo star?i so krivi itd. ampak tut star?i niso vssemogo?ni, pa ne morjo svojim mulcem mo?ganov nanov skonstruirat in delete prtisnt kar je neza?eleno! :ne vem: :(

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...412_3094769.php

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prosti ?as
Napisano

?e si mislna slap Peri?nik, tega je te?ko falit, tko da ?e te zanima, se pel? mim Jesenic prot Kranski, pol pa ?ez Mojstrano proti dolini Vrata in ?e na poti do ke je slap Peri?nik na desni strani, do njega pa ma? max 5 minut pe?ak u en naizi hrib! Je pa res finu, se spla?a it pogledat kdor ?e ni biv! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prosti ?as
Napisano

Tole temo sm odpru z namenom, da si mal izmenjujemo mnenja katere kraje se spla?a obiskat, kam se spla?a it, da se ?imbolj uresni?i rek: CARPE DIEM! :ljubezen:

Jaz kot pravi hribolazec, sem npr. res ljubitelj teh aktivnosti in vsak prost dan izkoristim za kej tacga, sicer pa je zdej za viknd u planu sko?it al do Bohinja in bli?nje njegove okolice al pa prot Kranski gori in mogo?e na Vr?i?, pa mal Mojstrana, dolina Vrat, slap Peri?nik, obenem pa mogo?e ?e Blejski vintgar, no taki so plani za soboto. :jupiii:

U Nedeljo pa gremo na Menino planino, kamor se hodi max 2 ure ?e se ?tarta iz Tuhinske doline (vas ?e?njice ali Golice), pa vreme bo fuuul lepo in treba izkoristit. Trenutno se ulaufavamo za k?ne bl konkretne gri?e in bo Menina pr?la kot naro?ena! :ouje:

No napi?te ?e ostali kaj priporo?ate in mogo?e kdo dobi kak?no idejo, upam pa da nas je ?imve? takih ki radi kam gremo, predusm pa da ne u?ivamo ob gledanju varjante tele v I zija! :ne vem: :hohoho:

U?ivite u naslednih son?nih dneh! :vesel:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

No jz bom zih za Milan?ane! :ljubezen:

Ja u?eri je blo res idealno, hehe sm mislu da bo precej bl na tesno, no morala je da bodo ?vaboti kr u M?nchnu ostal! :danzoman::ouje:

Za nprej pa niti ne vem al bi naviju za ?elzi al Lpul, ma oba sta mi kul! :ne vem: :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ne k glede na to da mam voz brez strehe in brez varnostnga loka, bi znov ?e letos pred zimo ena 2 lajfa pokurt, tko da loh ti edin k?nga ?enkam, prodaja se pa takih stvari NE! :ne vem: :hohoho:

No zdej se pa domu odpraulam oz. u lajf, lej kak sonce je zuni! :ouje::rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Dobr sam ne ?teje to kokat oble?i?, ampak kokat pol spet od mrtvih ustane? in kok hitr, to je pa ?e neki kar ?teje za u statistiko! :ouje::P

Mah za u soboto loh del krivde komot prevalim na picerijo Murka, ko sm biv gorak da kej prpelejo za jest, ne pa da majo ob pol 10ih ?e zaprto dostavo in to me je orng nesl! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.