Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 37 minutami je Bini napisal:

A ti si čakal tam 15min,uf jaz sem v tem času že prevozil 10km,joj kako srečo sem imel,da ni prišlo do' črne kronike ' ......😲in to kar 3x,oh koko srečo imam....😂

👍😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 38 minutami je pob napisal:

Cepljeni ste ziher, da bo vaše cepivo zagrabilo, ko bo treba? Sprašujem za prjatla. :)

Nop. Upanje umre zadnje. Nič ni 100%.😉

Je pa zanimivo, ko se greš cepit, pa sediš petnajst minut potem na stolu in čakaš... in čakaš. Se bo kaj zgodilo?... me bo infarkt? To je kar vznemirljiv občutek in hkrati adrenalinski. Nič. Potem, ko  drugi dan dobiš vročino in te vse boli, si misliš- to je to. Gotov sem. 😬 Drugi dan se zbudiš, kot da ni bilo nič. Alora je to to. Ampak prihaja drugi odmerek. 🤔Ali me bo tokrat pobralo? Zopet adrenalin. Itak na lotu ne zadanem nikoli nič, ni vrag, da bom prav tokrat kaj "zadel". 🤗 Kar vznemirljivo vse skupaj, moram priznati. 

Če pa vse skupaj še nekako deluje, če te obišče korona, je pa čista zmaga. 🤗 Zato pa gremo še na tretji odmerek. 

Mislim, da smo se nekateri  že "navlekli" in nas lahko reši le še Krek. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 minutami je Bini napisal:

Joj,joj,joj ni čudno da se nam tako godi....🙃

Kaj vas mrtvi sodržavljani nič več ne ganejo,aja 12 in več vsak dan je premalo ker so pač stari in so za proč....😩 Vsaka vam čast,da imate toliko egoizma v sebi,da se vam ljubi še vedno upirat vsej strokovni znanosti in večini ljudi po svetu ki smo cepljeni in še vedno živi ja "živi" 😃

Tako pač je. Če umre 10 ali 15 ljudi na dan je to le statistika. Si misliš, da bi umrlo 10 ljudi zaradi cepiva. To bi dobili krila. 😉 Ja, kaj čmo, eni se vračajo h koreninam, z pripovedovanjem svojih edinih pravih  resnic ob ognjišču. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 minutami je Boss napisal:

Sej veš, da smešiš samega sebe o stvari, ki jo ne poznaš?

Aja, mi bo Violeta Tomič več znala povedati o temu zdravilu.😉 Še  njena levaška  stranka se je distancirala od  njenih izjav. Je bilo vseeno prehudo vse skupaj. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

In zdej tudi veselo jemlješ Ivermectin 🙃

🤪💪🤣🤣

pred 18 minutami je Janez007 napisal:

Ivermektin proti zajedalcem je stestiran na konjih.

Pfizer cepivo proti covidu je stestirano na ljudeh.

Nadaljnji komentar ni potreben.

👍Kaj pa, če mislijo, da so konji? Pa kdo ti to predpiše? Veterinar? Se pravi, da ne potrebujemo več osebnih, družinskih zdravnikov ampak osebnega veterinarja. 🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Tele lanske so res natančne, še za naslednje leto nam napovedujejo dogajanje. Še dve fazi pa smo tam, kjer nočmo bit.

Phase 1: Simulate a threat and create fear.  (December 2019-March 2020)

- Mount a pandemic in China.
> - Kill tens of thousands of elderly people.
> - Increase the number of cases and deaths
> - Position vaccination as the only solution from the beginning.
> - Focus all attention on Covid-19.
> Result, (almost) general panic

- Phase 2: Sow the tares and division.  (March 2020-December 2020)
> - Impose multiple unnecessary, liberticidal and unconstitutional coercive measures.
> - Paralyze trade and the economy.
> - Observe the submission of a majority and the resistance of a rebellious minority.
> - Stigmatize the rebels and create a horizontal division.
> - Censoring dissident leaders.
> - Punish disobedience.
> - Generalize PCR tests.
> - Create confusion between cases, infected, sick, hospitalized and dead.
> - Disqualify all effective treatments.
> - Hope for a rescue vaccine.
> Result, (almost) general panic.
>
 Phase 3: Bring a treacherous and deadly solution.  (December 2020-June 2021)
> - Offer a free vaccine for everyone.
> - Promise protection and return to normality.
> - Establish a herd immunization target.
> - Simulate a partial recovery of the economy.
> - Hide statistics of side effects and deaths from injections.
> - Passing off the side effects of the injections as "natural" effects of the virus and the disease.
> - Recover the notion of a variant as a natural mutation of the virus.
> - Justify the maintenance of coercive measures by not applying the herd immunity threshold.
> - Punish health professionals for the illegal exercise of care and healing.  -
> Result, doubts and feelings of betrayal among the vaxx, discouragement among opponents.

Phase 4: Install Apartheid and the QR code.  (June 2021-October 2021)
> - Voluntarily plan for shortages.
> - Impose the vaccination pass (QR code) to reward the vaccinated, punish the resistant.
> - Create an Apartheid of the privileged against the others.
> - Take away the right to work or study from non-vaxx.
> - Withdraw basic services to the non-vaxx.
> - Impose PCR payment tests on non-vaxx.
> Result, First stage of digital control, impoverishment of opponents

Phase 5: Establish chaos and Martial law.  (November 2021-March 2022)
> - Exploit the shortage of goods and food.
> - Cause the paralysis of the real economy and the closure of factories and shops.
> - Let unemployment explode.
> - Apply a third dose to the vaxx (boosters).
> - Take up the murder of the living old men.
> - Impose compulsory vaccination for all.
> - Amplify the myth of variants, the efficacy of the vaccine and the immunity of the herd.
> - Demonize the anti-vaxx and hold them responsible for the dead.
> - Arrest opposition leaders.
> - Impose digital identity on everyone (QR code): Birth certificate, identity document, passport, driving license, health insurance card ...
> - Establish martial law to defeat the opposition.
> Result, Second stage of digital control.  Imprisonment or removal of opponents.

Phase 6: Cancel the debts and dematerialize the money.  (March 2022-September 2022)
> - Trigger the economic, financial and stock market collapse, the bankruptcy of the banks.
> - To rescue the losses of the banks in the accounts of their clients.
> - Activate the «Great Reset».
> - De-materialize money.
> - Cancel debts and loans.
> - Impose the digital portfolio.  (Digital Wallet)
> - Seize properties and land.
> - Ban all global medicines.
> - Confirm the obligation to vaccinate semi-annually or annually.
> - Impose food rationing and a diet based on the Codex Alimentarius.
> - Extend the measures to emerging countries.
> Result, Third stage of digital control.  Extension of the N.O.M.  to the whole planet.

Amen. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Boss napisal:

Glede Boruta Pahorja mi ne vem zakaj vedno pride v glavo besedilo Mlakarjeve pesmi Mario Špinel ter posebej ta stavek besedila

Od špinela do špinela mu je pamet šla u maloru.

Čeprav mislim, da so tam bolj črtice zraven ampak ok...

Pa prav v redu dec je. Je pač predsednik vseh Slovencev ne pa samo ta levih. Lepo, da je izrazil svojo podporo, če bo cepljenje obvezno. S tem je poudaril svojo državniško držo in zgled, kako bi morali vsi razmišljati. Potem pa ga fafajonka in in ostali levaki  serjejo  po Bruslju, kako je Slovenija razdeljena. Pa saj bo vedno. Ga ni politika, ki bi spravil spet skupaj ta razdeljen narod. In ni več v giru levi - desni ampak cepljeni-necepljeni.Vem, da Pahorja  ta levi ne marajo, ampak tako pač je. 😉 On je gospod predsednik pa če vam je prav ali ne. 😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 urami je AmpeR napisal:

Sej mi vseeno lahko gremo še vedno v Trst z pctjem😷 in brez 💉 😁

Za nas z obale se ne spremeni nič. Vse ostaja enako kot prej. 

Brez testiranja za nas, ki smo cepljeni.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No, danes smo pa še zadnjič šli "po špežo" čez v Trst po starem. Bilo je nabito polno naših, ki so pohiteli, preden italijančki naredijo zadevo po svoje. V pogovoru je bilo slišati naše ljudi v stilu to je to, hvala lepa pa nasvidenje. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 urami je jereb napisal:

Eto Alex zdaj za kuhancka in smucanje v Italiji rabis test od cetrtka. Tud ce imas 3 igle v sebi…..

Bo treba na kostanj v LJ

To pa je najmanjši problem. 😉Medtem, ko se bomo cepljeni  že peti dan smučali, bodo necepljeni šele takrat prilezli na plano iz karantene. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je TiEn napisal:

Še en mutnik, ki se prikaže za konc sezone. Naj se raj druge teme drzi..sm.slisu govorice da je tam ekspert 🤣🤣🤣🤣

👍🤣🤣 Res je. Imam občutek, da tudi tukaj ta mutnik poskuša nekaj s svojimi forami, da bi se kregal. Očitno je on glavni provokator. 😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 23 minutami je Bini napisal:

Neboo, sigurno ne, ker ga ne rabim! 

Razen, da bi kupil stari avto in slučajno že ima 4x4. 😀

👍Ta pije meni cc6 do 6.5,odvisno koliko ga vozim kot 4x4. 😉

Ej, mogoče je cepivo krivo.... 😊😀😂🙃

Ni cepivo. Ššš, boš kakega modela  iz "druge teme" razpizdil. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem, ali je za se pohvalit ali za se potožiti. Danes smo malo na zasluženem dopustu.🤗 Sem mislil iti s kolegoma na Krvavec, a sem si v torek pri teku pretegnil mišico na nogi. Mislil sem, da bo do danes bolje a ni. Tako, da bom kljub današnjemu lepemu vremenu in obilici snega lepo doma. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Dobro jutro.... 😀

IMG_20211210_074839.jpg

Jaz pijem ponavadi zadnjo spodaj levo. (illy). 🤗 Ali pa na drugem avtomatu lavazzo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 50 minutami je Bini napisal:

Da pohvalim Mickobušija..... 😂(službeni) Po snegu gre odlično, prav občutek nadzora imaš po tem južnem nespluženem snegu. Ko že misliš, da ne bo šlo pa še vedno gre.... :bravo:

Verjetno je novi ASX boljši in predvsem lepši... 🙃

IMG_20211210_080115.jpg

Aha,že vidim, da bo naslednji avto bo 4x4. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano
pred 5 minutami je FuManchu napisal:

Uuu, moj najljubši  band. :punk:

Bil sem že na 4 njihovih koncertih plus 2 x na samostojnem Milles Kennedy- jevem. Junija, 23.06.2022 grem zopet v Bologno na njegov samostojen koncert. V živo so še boljši kot na ploščah. 

Screenshot_20211209-204606__01.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 45 minutami je Boss napisal:

Ok vzamem nazaj... to je bilo res preveč provokatorsko z moje strani. Bolj me žalosti dejstva, da tako Janez kot tudi ti Alex v neki fazi povlečeta karto o slabše izobraženih, če ne tulimo v isti rog. Jaz recimo niti ne razmišljam, da bi komu očital, da je intelektualno podhranjen, če ni seznanjen z določenimi informacijami. Lahko, da ga pač samo ne zanimajo, nima časa, vseeno mu je, ampak to seveda ne pomeni, da je karkoli narobe z intelektom. Samo ne more mi pol en tole naprej metat, če pa mene take zadeve zanimajo in si preberem marsikaj na različnih koncih. Ja mi pobere nekaj časa ampak mi razširi obzorja. Mogoče pa tud malo pomaga, da je recimo brat študiral mikrobiologijo in da lahko še kako zadevo z njim predebatiram.

Še enkrat, sorry Alex ker sem te zvlekel v tole...

Ni problema. 😊 Saj vem, da velikokrat pretiravam in tudi glede intelekta imaš prav.  Pač enih nekatere teme oziroma stvari ne zanimajo. Bi pa res rad, da me ne vlečete za jezik v tej temi, ker ne mislim več debatirati. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je Boss napisal:

Alex si to ti? Dejmo ja takole poniževat sogovornike, ki jih ne poznamo... bravo res, super nivo.

Kaj mene mešaš zraven? 🤔A nisi opazil, da me v tej brezvezni in sovražno nastrojeni temi ni več? 

Tukaj bi se še najboljša prijatelja lahko skregala. Nekaj ni v redu s to temo. 🙄

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 8 urami je sportman333 napisal:

@Alex, kako je bilo z KIO? Malo poročaj....verjetno še slabše kot Toyoto😄😉 ..tile elektro motorji niso ravno posrečeni, se strinjam...

V bistvu nisem še šel na testno vožnjo. Zaenkrat je ta najmočnejša na voljo le v Lj in Mariboru. Ko se  bo prijavilo dovolj kandidatov za testno vožnjo na  obali, jo bodo pripeljali dol in nas bodo obvestili. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 12 minutami je Bini napisal:

Pri meni pa divjačina izpod peke na Slivniškem pohorju.....👌😉

A si gor na kakem žuru? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

Alex ampak ti pridno sodeluješ v takem tipu komunikacije. Razlika je le v tem, da ti prefinjeno etikiraš ljudi, jim pripisuješ značilnosti, ki sploh ne držijo zraven ji soliš pamet in jih ne jemlješ kot enakovredno sogovornike, ampak se takoj postaviš nad njih in vsako njihovo izjavo pospremiš s primerjavami, ki sploh ne držijo le zato, da bi jih prikazal kot bedake.

A misliš, da ljudje tega ne vidijo, kaj počneš? Razlika je le v tem, da pač odreagirajo z direktnimi žaljivkami, kar v enem postu izpade zelo nekulturno in primitivno. Kdor pozna celotno sliko pa pač do neke mere razume, zakaj do tega prihaja.

Sicer zdajle tudi jaz sam izpadam pokroviteljsko, ker ti pišem levite, ampak to ni v tem, da bi te izobraževal kako in kaj, ker do tega moraš priti sam.  Sem pa prepričan, da tudi tebi ne bi bilo všeč, da bi konstantno ti nekdo direktno ali indirektno dopovedoal, kakšen bedak si, ker si se cepil, ker verjameš pokvarjenim politikom, ker se ne obnašaš odgovorno in skačeš naokoli namesto, da bi skrbel za čim manj druženja in možnosti prenosa virusa, itd.

Ampak, saj tudi ostali "anti" lepijo tu v tej temi razne  članke dvomljivega izvora. 

In to stalno poudarjajo o podkupljeni zdravnikih in politikih, o zarotah.Enostavno ob takih neumnostih ne morem biti tiho. In če napišem, da so anticepilci-anticepilci, ni to nič kaj tako žaljivega. V Avstriji, Nemčiji in Italiji jih tako "uradno" imenujejo tudi na televiziji.(antiwax) Če meni nekdo reče, da sem "cepljen" mi je to v ponos in nimam namena tistega, ki mi to reče, žaliti. 

Boss, poznava se tako prek tega foruma in tudi v živo in te zelo spoštujem. A v vseh teh letih se nivo komentiranja z prihodom par osebkov ni tako nizko spustil. Pa smo se vedno tudi prej zbadali, v"časih je bila debata tudi že na meji okusnega, večkrat nismo bili enakega mnenja (takrat največkrat zaradi politike😊) a žalili se tako, kot nekateri osebki tukaj, nismo nikoli. 

Pačeni enostavno ne prenesejo nasprotnega mnenja in takoj izbruhnejo. Verjamem, da jim je to težko, a tukaj nisem jaz kriv. Če ne komentirava jaz ali Bini v tej temi, je totalno mrtva pravzaprav je one-way diskusija. Tako, da meni je itak vseeno, če ta tema obstaja ali pa tudi ne. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.