Moj frankenstein je o?ivel narejen iz iverce, elekro vezja, dva tweeterja, bass, cd-mp3 player in priklop za razne modele telefonov cdplayer je bolj za okras gor ker vse muske predvajam z telefona.
Prvi? vidim da majo mazde tut 4WS sem mislo da ma to sam honda, dans pa gledam ko grem od zobozdravnika pa vidm v na?i ulci ?rno 626ko, ko je ?e dolg tam stala sam se jo nikol nism am vzel, dans mi pa pade tt 4ws v o?i zanimivo to
pa ka obstaja kak gumb da to izklopi? al se pr dolo?eni hitrosti sam izklop :ne vem:
zdele ?pilam bmw m3 challenge kr na tipkovnco ko se mi ni dal volana prklaplat stari izklopm vse sisteme (dsc, TC, abs) pa vklopm damage driftam vse ovinke kr na tipke pa multi sm mal prek neta probval pa nbedn ne zna furat vsi sam po kameju
?e bi na?el program, si lahla pa v visti testira? kako ma?ino ma? in ti jo oceni. men jo je oceno prvi? 4.9, drugi? pa 5.0
?uj klopko a da? ti men link ke si dl-jam
Qwerty-pa nisi ti neki ?lan kake razvijalske skupine,da bi mesec dni prej dobo testni primerek...... Pa tudi za kaki gejmerski cajtung ne dela?,tak da kr lepo ?akaj.
mal poglej na bitLord-u al pa Utorrent-u. bo? vido da se bo ene pol mesca prej pojavil za dl-jat se grem za pepsi stavt
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sam nalepko morm kje dobit
pomoje bi bla bolj primerna "don't feed the frankenstein"
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani