Skoči na vsebino
Mazda 626 4WS
Napisano

Pri vi?ji hitrosti pa isto kot prednji!

isto?! pol gre avto postran :blink: ajde kontra ?e razumem je podobn ko vili?ar :D sam enak ko spredne pa ?e nism vido razn na man tovornjakih :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 626 4WS
Napisano

Prvi? vidim da majo mazde tut 4WS :blink: sem mislo da ma to sam honda, dans pa gledam ko grem od zobozdravnika pa vidm v na?i ulci ?rno 626ko, ko je ?e dolg tam stala sam se jo nikol nism am vzel, dans mi pa pade tt 4ws v o?i :bravo: zanimivo to :danzoman:

pa ka obstaja kak gumb da to izklopi? al se pr dolo?eni hitrosti sam izklop :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zdele ?pilam bmw m3 challenge kr na tipkovnco ko se mi ni dal volana prklaplat :P stari izklopm vse sisteme (dsc, TC, abs) pa vklopm damage :bravo: driftam vse ovinke kr na tipke :danzoman: pa multi sm mal prek neta probval pa nbedn ne zna furat vsi sam po kameju <_<

?e bi ?u kdo dirkat sem takoj za :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi
Napisano

jaz pa:

AX 1.1 z remusom :D

BMW 318 iS z sebringovim izpuhom :bravo:

samo 2 meseca hodo civik

zdaj pa MX-3

to so pa slike kaj je ostalo od honde(jo je brat zrihtal)

post-523-1191019182_thumb.jpg

post-523-1191019229_thumb.jpg

na prvi sliki se ?e coca cola vidi pod avtom :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Allyssa praznuje
Napisano

evo ?e velke ?estitke z moje strani :rozico::rozico:

naj te mazda vozi po dolgem in po?rez sam brez garmina ker bo drga? po dolgem in po?ez ?ez travnik :hohoho:

drga? pa happy b day :vino:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ej veliki si stestiral ma?ino v 3d mark 06

?e bi na?el program, si lahla pa v visti testira? kako ma?ino ma? in ti jo oceni. men jo je oceno prvi? 4.9, drugi? pa 5.0

?uj klopko a da? ti men link ke si dl-jam :bravo:

Qwerty-pa nisi ti neki ?lan kake razvijalske skupine,da bi mesec dni prej dobo testni primerek...... :P:hohoho: Pa tudi za kaki gejmerski cajtung ne dela?,tak da kr lepo ?akaj. ;)

mal poglej na bitLord-u al pa Utorrent-u. bo? vido da se bo ene pol mesca prej pojavil za dl-jat :P se grem za pepsi stavt :pepsi:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.