Vem vem...jaz sem rekel v šali 🤣
Dirkalniki prestavljeni, testiranje nasledni teden potem pa že prva dirka čez 7 dni. Škoda, ker se že zdaj ve da je Mclaren konkretno zasral 😕
Pokliči nazaj, da izveš
Pomoje ma.pavzo za kavo
Tudi na samsungu se da, da sam klikneš pa ti naredi "sliko" telefona od aplikacij do vsega(vsaj tko je bilo pri mojem modelu "1 klik")
Ni šans da grem na ajfowna raj si lev jejc dol skinem
Hmm prva tekma skupaj(luka po poškodbi) je kdo gledal, kaj se vam zdi? Po
Že na tretjem danes
Prva tekma z irvingom je šla lepo, so zmagal.
Kevin durant pa je podpisal s Sunsi
In folk sanja pol o hudi zimi in uni pantaloni u medijih pišejo novice kot, da je -40....
Pri nas sam -3, še vedno daleč od zim kot smo jih poznali, kjer je tudi -15 bilo pri nas v Vipavi
Sej to dali so ful z igralca s katerim je težko delati.
The expected Launch date of Mazda CX-50 in Europe is November 2023.
Kyrie Irving gre v Dallas, za tiste ki spremljate NBA,..slab trade za dallas
Kava kava 😅
Sam pol ne bom smel če je nevihta ven 😥
Ja kardašijanove nimajo za burek proti meni zdej 🤣🤣
Šalo na stran, v osnovni sem si poškodoval enico in sem na pol imel umetni zob...leta 2019 so se mi pojavile težave in smo se odločili korenino zrit ven in dat vsadek. Kaj je sledilo? "Zaradi griza ne morete imeti implantanta, ker si boste zgrickali nov zob ven". Tko da sm pol še 2 leti ortodontskega zdravljena dal skozi(popravil vse zobe in griz....uporabljal sem invisalign folije)...uglavnem zagonu za pol avta, ma kej čem brez zoba tud ne bom bil 🤣
Prvo kot prvo sem žvižgal kot sinička pa še prepih sm mel v ustih 😅🤣
Tako, da sedaj počasi zaključujem s tem "sranjem"
Popravljeno od TiEn
Napisano (urejeno)
Sami so priznali, da so zajebali razvoj in ne pričakujejo veliko. Kje dejansko so bo pa znano drug teden.
Popravljeno od TiEnPovezava za deljenje
Deli na druge strani