Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Dobra dirka, danes so povedali da bo na sporedu dirka tudi drugo leto, kar je dobra novica.

Max pa klasa zase, še večjo prednost ima RBR zdej po tem ko je merc silil novo direktivo glede dna XD

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Sej ne pravim da je avto slab, sam pač hecna mi je barvna kombinacija,..drugače moj prvi avto je bil fiat 93 letnik :D pa vem kolk so pandice 4x4 dobre, pa kam vse lahko prilezejo

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pa neki se tudi sušlja da naj bi šel Mick v alpine, mogoče gre pa Riki v haas,..uglavnem še napeto bo kadar bodo prestopi.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Idealno bi blo to za našega Alexa, ki večinoma časa preživi na forumu namesto, da bi delal kaj pametnega. Tam bi ležal in tipkal po telefonu, pa ne me jebat, da ne bi bil med prvimi tremi :D☺️

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Z M A J napisal:

DeSUS vozniki so znani po tem, da celoten čas vozijo okrog 60kmh, ne glede ali je naselje ali izven (verjetno si misli da ne more dosti falit s to "optimalno" hitrostjo, hehe), upam da vseeno potem na AC-jih pospeši na tistih zverinskih 80kmh. :)))

Je pa res da da se mi je 3dni naza isto zgodilo med Ajdovščino in Cesto,.. prehitim gospo(SLO), ki se vozi 65-70kmh po ravni glavni cesti,..pa mi torbi in maha :D

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 urami je FuManchu napisal:

Jaz tudi imam z makaronarji slabe izkušnje. Za moje pojme so eni slabših voznikov. Ciganski narod.

Po slovenskih cestah se sploh en znajo furat,..zadnič mi je en cjazu 40 po soški in ko ga prehitim mi blenda...

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Meni se pa zdi drag glede na komponente(se ej kar precej šparalo z kvaliteto), tako na oko,..bi moral ga sam zložiti pa videt kam pridemo.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.